.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 204
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    На мен пък нищо ми няма. Не съм се разболявал за повече от една вечер от 3 години.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Бях доста болна преди десетина дни... Шита при мен е че винаги, при най-малкият гърлобол вдигам температура.

Пих много нурофен, защото болката в гърлото беше убийствена и 3-4 таблетки антибиотик. Имах страшна хрема, но аз обичам..

Нямам смелостта да отида на лекар ;X
    Особено ако тряя да си видя белия дроб които надали още е бял ;X
    phah

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Аз в Пирогоф не влизам, па какво ще да става. Има и други болници в тая София. Па там ли ще ходя.
    В Пирогов спасяват ежедневно толкова човешки животи, колкото правописни грешки правиш ти - а това е много.
    Грешките са умишлено допуснати. А съм не доволна, защото там са яко корумпирани и се краде. От личен опит го казвам.

От грип и настинка рядко боледувам , но вече 2ра година съм с болни бъбреци . Като ме хване кризата пия спазмалгон и на другия ден вече съм на крака .

Супер фен Аватара на PIF
    Цитирай Първоначално написано от Tajnomomiche
    От грип и настинка рядко боледувам , но вече 2ра година съм с болни бъбреци . Като ме хване кризата пия спазмалгон и на другия ден вече съм на крака .
    това за леко набаляване не ми помага
    при теб се чудя как действа

пп: доза еротични преживявания помагат доста при грип
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Цитирай Първоначално написано от PIF
    Цитирай Първоначално написано от Tajnomomiche
    това за леко набаляване не ми помага
    при теб се чудя как действа

пп: доза еротични преживявания помагат доста при грип
    пия по 2 да наистина не помага особено , но все пак прави болката поносима

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Цитирай Първоначално написано от desyty
    Сутринта адски много ме заболя корема от дясно..3 часа се шматках в Пирогов..предполагаше се,че е апандесит..ходих изследване на кръв и урина..там нищо.От хирургията ме пратиха при гинеколог..и там 1 час..В крайна сметка се оказа песъчинка,която засегнала няк'ъв орган..и сега тря да се тъпча с цял куп лекарства...
    Тея в Пирогов за нищо не стават. И мен в един прекрасен ден ме заболя от дясно корема. Окей, апендикс бла-бла. Всичко точно, ама само в началото. Два дни в болницата се превивах от болки и тея НЕ! Имало вирус с болки в корема и накрая се оказа перитонит. Тъпа работа.
    И аз казвам - "мъжки полов орган" за болестите!
    СЪщата работа мамицата им. Държаха ме няколко дена и накрая перитонит. Ето защо в Пирогов повече не стъпвам !
    Аз пък нямах никви проблеми относно това.Личната лекарка ме прати при хирурга на поликлинката и ми каза,че е апендисит,той в Пирогов,оня ме ръчна един път в корема - каза апендисит и май на ЕКГ ме прати ,та след 1 престой там вече бях в стаята надупчили ме бяха за системите и след още час макс да бях в операционната.Всички си бяха супер готини и пичове.Но все пак бях на 13,сигурно само в детското е така

Иначе в момента съм си хванал някво вирусче и се мъчим да го утрепам втора седмица,та всеки ден го отхрачвам
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Аз в Пирогоф не влизам, па какво ще да става. Има и други болници в тая София. Па там ли ще ходя.
    В Пирогов спасяват ежедневно толкова човешки животи, колкото правописни грешки правиш ти - а това е много.
    Грешките са умишлено допуснати. А съм не доволна, защото там са яко корумпирани и се краде. От личен опит го казвам.
    Абе само аз ли си мисля,че не знаеш кво е корупция?Думата,която ти трябва е друга Може би алчни.При единя случай се плаща,за да си затварят очите и да не си вършат рабоата,а в този случай им се плаща нерегламентирано,за да си вършат работата.

П.П.Не исля,че говореше за това дали нарочни ги правиш,а за това,че ги има(умишлено или не) и броят им е равен на броят пациенти,които спасяват в Пирогов.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Ми аз преди една седмица бях хванала грипа.. кво, температура, главоболие, кашлица, болки в гърлото, болки навсякъде, даже кожата ме болеше като я докосна.. не ходих няколко дни на училище и цял ден спане... с кво се лекувах? парацетамол, витамин Ц, стодал, стрепсилс, азатрил и чайчета и цял ден на климатик на топло и спане. И без цигари, ма бях в такова състояние че само да погледна цигара ми се драйфаше.

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Сутринта адски много ме заболя корема от дясно..3 часа се шматках в Пирогов..предполагаше се,че е апандесит..ходих изследване на кръв и урина..там нищо.От хирургията ме пратиха при гинеколог..и там 1 час..В крайна сметка се оказа песъчинка,която засегнала няк'ъв орган..и сега тря да се тъпча с цял куп лекарства...
    Тея в Пирогов за нищо не стават. И мен в един прекрасен ден ме заболя от дясно корема. Окей, апендикс бла-бла. Всичко точно, ама само в началото. Два дни в болницата се превивах от болки и тея НЕ! Имало вирус с болки в корема и накрая се оказа перитонит. Тъпа работа.
    СЪщата работа мамицата им. Държаха ме няколко дена и накрая перитонит. Ето защо в Пирогов повече не стъпвам !
    Аз пък нямах никви проблеми относно това.Личната лекарка ме прати при хирурга на поликлинката и ми каза,че е апендисит,той в Пирогов,оня ме ръчна един път в корема - каза апендисит и май на ЕКГ ме прати ,та след 1 престой там вече бях в стаята надупчили ме бяха за системите и след още час макс да бях в операционната.Всички си бяха супер готини и пичове.Но все пак бях на 13,сигурно само в детското е така

Иначе в момента съм си хванал някво вирусче и се мъчим да го утрепам втора седмица,та всеки ден го отхрачвам
    Е, аз бях на 11. Зависи на кой попаднеш. Факт е, че в началото беше просто възпален апендикс, а след престоя в болницата перитонит.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз от снощи съм добре майна, тва тайлол хот много помагало дебa
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    и аз оздравях вече... две вечери пих чай и витамини и днес съм пушка
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE

Е, аз бях на 11. Зависи на кой попаднеш. Факт е, че в началото беше просто възпален апендикс, а след престоя в болницата перитонит.
    Ами аз бях под ножа миналата година беше много гадно и болеше

hottie
    Guest
    иначе и аз съм по-добре от вчера

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм болна от снощи

и аз се оправих хаха

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Нямам смелостта да отида на лекар ;X
    Особено ако тряя да си видя белия дроб които надали още е бял ;X
    ужасТ

Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз от снощи съм добре майна, тва тайлол хот много помагало дебa
    бяжай в хладилника брат

Град
    На слънцето :>
    +1 за болните

Град
    ае да гласуваме за грипна ваканция !!

^Съгласна
    Сериозно мисля,че е налоително,но тука обикновено ни пуска,като всички минем грипа веднъж,че дори и по два пъти...
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Ами аз бях под ножа миналата година беше много гадно и болеше
    Същата работа и при мен, само че преди 2 годинки. Не стига, че бях на невероятно силни антибиотиици(които са неизбежни), бях с дренаж и куп глупости. Дренажа можеше да се избегне...

Иначе аз съм си 'се толкова зле + т'ва май се очертава хрема, бла.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Присъединявам се..
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си