- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преброяване на болните във форума
На мен пък нищо ми няма. Не съм се разболявал за повече от една вечер от 3 години.
Бях доста болна преди десетина дни... Шита при мен е че винаги, при най-малкият гърлобол вдигам температура.
Пих много нурофен, защото болката в гърлото беше убийствена и 3-4 таблетки антибиотик. Имах страшна хрема, но аз обичам..
Нямам смелостта да отида на лекар ;X
Особено ако тряя да си видя белия дроб които надали още е бял ;X
phah
Грешките са умишлено допуснати. А съм не доволна, защото там са яко корумпирани и се краде. От личен опит го казвам.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
От грип и настинка рядко боледувам , но вече 2ра година съм с болни бъбреци . Като ме хване кризата пия спазмалгон и на другия ден вече съм на крака .
това за леко набаляване не ми помагаПървоначално написано от Tajnomomiche
при теб се чудя как действа![]()
пп: доза еротични преживявания помагат доста при грип
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
пия по 2 да наистина не помага особено , но все пак прави болката поносимаПървоначално написано от PIF
Аз пък нямах никви проблеми относно това.Личната лекарка ме прати при хирурга на поликлинката и ми каза,че е апендисит,той в Пирогов,оня ме ръчна един път в корема - каза апендисит и май на ЕКГ ме прати ,та след 1 престой там вече бях в стаята надупчили ме бяха за системите и след още час макс да бях в операционната.Всички си бяха супер готини и пичове.Но все пак бях на 13,сигурно само в детското е такаПървоначално написано от hottie
Иначе в момента съм си хванал някво вирусче и се мъчим да го утрепам втора седмица,та всеки ден го отхрачвам![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Абе само аз ли си мисля,че не знаеш кво е корупция?Думата,която ти трябва е другаПървоначално написано от acdcfenka
Може би алчни.При единя случай се плаща,за да си затварят очите и да не си вършат рабоата,а в този случай им се плаща нерегламентирано,за да си вършат работата.
П.П.Не исля,че говореше за това дали нарочни ги правиш,а за това,че ги има(умишлено или не) и броят им е равен на броят пациенти,които спасяват в Пирогов.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ми аз преди една седмица бях хванала грипа.. кво, температура, главоболие, кашлица, болки в гърлото, болки навсякъде, даже кожата ме болеше като я докосна.. не ходих няколко дни на училище и цял ден спане... с кво се лекувах? парацетамол, витамин Ц, стодал, стрепсилс, азатрил и чайчета и цял ден на климатик на топло и спане. И без цигари, ма бях в такова състояние че само да погледна цигара ми се драйфаше.
Е, аз бях на 11.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Зависи на кой попаднеш. Факт е, че в началото беше просто възпален апендикс, а след престоя в болницата перитонит.
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
аз от снощи съм добре майна, тва тайлол хот много помагало дебa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз оздравях вече... две вечери пих чай и витамини и днес съм пушка
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами аз бях под ножа миналата годинаПървоначално написано от Snickers
беше много гадно и болеше
![]()
иначе и аз съм по-добре от вчера![]()
и аз се оправих хаха![]()
Първоначално написано от balon4eee
ужасТ
бяжай в хладилника братПървоначално написано от tuzaro
и аз
ае да гласуваме за грипна ваканция !!![]()
![]()
![]()
^Съгласна![]()
Сериозно мисля,че е налоително,но тука обикновено ни пуска,като всички минем грипа веднъж,че дори и по два пъти...![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Същата работа и при мен, само че преди 2 годинки. Не стига, че бях на невероятно силни антибиотиици(които са неизбежни), бях с дренаж и куп глупости. Дренажа можеше да се избегне...Първоначално написано от hottie
Иначе аз съм си 'се толкова зле + т'ва май се очертава хрема, бла.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Присъединявам се..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..