- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преброяване на болните във форума
какво ти е било за да те оперират имах предвидПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
имам си проблеми с лявото ухо от малък...тва ми е втора такава операцияПървоначално написано от clever
Абе да не си бил в ИСУЛ случайно ??
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Има ли шанс да съм те засекъл по коридорите на ИСУЛ, щото тия дни бях в "Трета Ушна" и там засекох някъв индивид![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Не,няма симптоми,но с това чакане по спирките на вятър,дъжд,сняг и какво ли още не-синозитът няма да се бави много.
Ако имаш синузит - уелкъм ту дъ хел !
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
аз ви дойдох в софията и пак тръгна да ми тече носа..
пу!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Оздравявайте бе. Ходете на хомеопати и хомеопатки.
Grumpy old madman
Гадно е...Първоначално написано от SouthStandServiceLad
от 7 годишна го имам, и сега пия едни лекарства, дето трябва още 3 години да ги пия
уж щели да ме опраят ама... то операцията не ме опрай, че некви лекарства ли... пф
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Пункция ли са ти правили ?
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Дае... голяма шитня си беше да ти ръгат некви дълги желязни неща в главата![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
плешката не ми е у ред, не мога да се мърдам![]()
по-болезнено е даже от разтегнатото сухожилие в кръста ми![]()
като препарирана съм...
аа,и ми тече носа![]()
От известно време си имам проблеми с десния глезен и с кръста. Ходих по разните му там лекари изследвания, снимки и уж нищо ми няма. Пуснаха ми началото на тая година един курс физиотерапия изкарах го донякъде ама полза никаква. Преди месец (няма и толкоз) ми пуснаха и още един курс физио, ама го прекъснах рано рано, че положението по-зле стана...![]()
Първоначално написано от stefity
![]()
![]()
![]()
Кливър, ако не се лъжа, при оперативния метод за лекуване на синузит ципата('щото има една ципа) се гореше/пукаше(нещо такова), така че явно затова са й "ръгали някакви дълги желязни неща в главата".
Аз все съм болна. Няма лете, есен, пролет, зима, аз редовно(или почти редовно) имам хрема, кашлям, вдигам температура. Последните ми две боледувания(едното пролетта, другото 2 седмици след 15.09) завършиха с антибиотици, което направо ми разката фамилията на бъбреците. Както и да е, поне (уж) оздравях. Хората от класа ми пък тепърва се разболяват.
абе да го еба не ще да се махне тая болест. колдрекса принципно ми помага, ама в тоя клинч и без ник'во отопление /печката електричка нещо я няма/ е яко сложно. :>
То "Колдрекса" уж и на мен ми помагаше, ама изобщо не ми помогна, когато боледувах последния път. Една приятелка пък тъкмо се разболяваше, пи Колдрекс и изобщо не й подейства.![]()
Анти реклама на Колдрекс![]()
ами човек, зависи..
в смисъл, доколкото знам от хапчетата се пият х2 към три пъти на ден, важното е да не надвишават 8. което си е кофти, щото едно блистерче май е към 3 кинта, а го изпиваш за максимум два дни. но са ми помагали често..
има едно Терафлу, което е супер добро, ама то е леко гадно - разтворимо с лимонов вкус. утайката му обаче те кара да ти се драйфа, ужасна е. нещо като алтернатива на Тайлол хот, който /май/ го спряха..
кънте, вирусът/грипът е болест. а аз съм с такова![]()
Ама то и хапчета ли имало? Аз съм пила само разтворимия Колдрекс. Колкото до утайката: и при Колдрекса я има гадната утайка, няма как. Геройстваш.
Заприличахме на бабите по пейките в градинките !![]()
Зема пак да почна да си пия хапчетата ли? И физиото пак?
Абе отивам пак на лекар и после ще го мисля и без това време няма...![]()
То и темата за добрата и лошата новина малко прилича на седянката на бабите пред лекарските кабинети - висят с часове за някакви малоумни болежки и докато влизат си измислят още 100.Първоначално написано от hottie
И после защо няма талони след 10то число![]()