- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преброяване на болните във форума
е то е яко колдрекс разтворимото бе, не е зле.Първоначално написано от mArMaLaDkA
кънте,
последния вирус, който карах, спада към 5дневно до седмица минаващите, ама ми разката имунната система и само с антибиотик се измъкнах от него. да не говоря, че още месец+ се усещаше заглъхването му и имах известни проблеми. същото е и с гнойна ангина /ако си имал знаеш какво е/, която при подходящо лечение минава за 5-6 дни.
за нещата, които говориш ти, се споменава вече заболяване, което е по-висшата степен. аз тъй виждам нещата.
бтв станало е майна, не съм имал 5 свободни поредни дни сигурно от 11 клас насам.. няма лета, няма зими майна..някои сме така, за жалост... или за щастие бтв )Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Но съм съгласен, че повечето драматизират настинките.. и аз ги карам на крак, щото няма друга опция.. но си е смешно отстрани да ги гледаш как се тръшкат за глупости..
Е откакто не ходим на училище, ОВИ вече не е оферта.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Май и мен започва да ме хваща вече...
Засега се търпи, но да се надяваме, че няма да става по-зле.
неска ме болеше главата, течеше ми носа, сълсяха ми очите (как няма при тоя студ навън) и ме болеше гърлото. сега само ме боли гърлото, а си мислех, че грипа ще ме пропусне-дано![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
oх, дано утре да мога да се разболея, че да не ходя на даскало...![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Благославям умника, открил ксилометазолина и хексоралетен. Носът ми е все пак запушен, но имам нищожни промеждутъци на нормално дишане /все пак всичко започна едва тази сутрин/. Гълтам АБ, меря температура, отпаднало ми е и искам хомеопатичните лекарства да са без абсолютно никаква рецепта!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
запушен ми е носа![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
аз пък кашлям, ама малко вече.
рядко боледувам аз 1-2 пъти в годината...
сега нищо ми няма, дано остане така.
we give it all.
защото учителите го разбират като общо взето избягалПървоначално написано от PainMonopoly
мен грипа още не ме е хванал,да чукам на дърво,че супер тежко ги карам болестите.
От днес и аз минавам в графа болни. Вчера направих нещо много тъпо и сега съм с болно гърло и силно запушен нос
И аз съм болна, кашлям, имам хрема, боли ме главата![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Качлям кат' старец, сопола ми тече, студено ми е...подсетихте ме да си направя чай![]()
хашедноенедно.
аз съм болна също. пия някви шитове, витамини, смуча хексоралетен ен, чайове и съм се увила цифра много с дрехи, и съм с ъгове, и стоя пред компютъра.
аз вече нямам глас и кашлям. По цял ден гледам филми и чета разни неща за упражненията =/
И аз вече се присъединявам към вас...
Главата ме боли, кашлям като кон, гадна хрема, без апетит...![]()
И аз съм болна
Супер отпаднало ми, боли ме глава, едва гледам, повръща ми се, гласа ми се промени..Б**и гадното е![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз.. и аз! Скапано и побъркано време...![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Някой лекува ли се с предложения от мен лек, или не ми вярвате?
Grumpy old madman
Аз съм болен,но не от грип или настинка![]()
:P