- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преброяване на болните във форума
айде и аз да се присъединя към болните ..![]()
със запушен нос съм , едвам дишам ,
сутринта бях с температура , сополите ми текат като за световно ..![]()
носът ми се разрани вече от бърсане![]()
вчера се събудих само с игли в гърлото, а днес вече имам целият пакет... Хвала!
ще си налея кислородна вода в тиквата, 'па да се надявам, че ще мина и без яките хапчета.
Вече съм с мускулна треска на коремните мускули от напъване да изкарам гадните жилави секрети. Глава ме боли по подразбиране пак от напъване, по едно време тази седмица бях останала без глас. Като легна по гръб и се давя в собствен жилав сос. Идилия!![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И мен ме бройте към подсмърчащитеХич не обичам да се тъпча с три кошници хапчета , та се лекувам с домашна лимонада ударна доза , много чайчета , топли дрехи , витамини , и още 1-2 дена и съм чук.
Тия вируси ни ги пуска правиелството, ама никой не вярва нали ?![]()
Изкарах ангина. Яко.Сега остана само кашлицата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами 1 мес бягах от грипа но и мен ме хвана днес 1-вия ми ден на болнаПредписаха ми антибиотик и сироп не ме боли поне гърлото .. апък тоя 1 мес (колкото и странно да звучи) всяка седмица ядох по 1 глава лук само да усетя че почва дори и съвсем леко да ми дразни носа ..мн е болезнено но има ефект! Сега се каня пак да ям щото не мога да издържа вече тия капки за нос нищо не праят!
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Имам рядък страх от високи тоалетни.Брои ли се?
Да,темата не ме кефи![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
И аз съм болна.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Дотук бях и аз!След дълго сражение и с цената на много пакетчета фервекс загубих битката с грипа.
трета ангина в рамките на 2 седмици - супел![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
и аз пак съм болна.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз сякаш болна съм си родена..![]()
И аз се записвам...но поради темерутестите даскали в училище ще ходя че после ти изяждаат главата се едно че нарочно си се разболял и като си болен имаш мноого време и можеш да си четеш по цял ден-това им е философията.то човек като е болен само за уроци ти мисли
Ученето е трудно,да.Чета един абзац 10 пъти и нищо не разбирам,а ако разбера нещо-след 5 минути всичко ще е забравено.Болестта не била оправдание.Аз не мога да си събера мислите от кашляне за елементарни неща,какво остава за контролно по математика.Човек ще си помисли,че през живота си не са били болни.
То не е само това аз като с1м болна каквото и да ми има имам и хрема а от нея очите адски ми парят и едва гледам и се движда и постоянно заспивам или нямам сили п1к камо ли да у4аПървоначално написано от MartyParty
Радвам се, че ти е смешно. Дано не си в моето положение, че тогава ще се смея азПървоначално написано от clever
![]()
Ще закърпя 20 дни антимикробна терапия май. Пфу, ваксинацията и респиваксът се отлагат за неопределен период от време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз съм болна. В рамките на 1 седмица се разболявам за 3 път. Вчера и оня ден нищо ми нямаше днеска кашлям пак. За 3 път ще си вземам антибиотик... писна ми... само хапчета. Днеска ми е супер зле. Мисля че ще се удавя в сополи иии кашлица.. Найс
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
по темата:
аве само аз ли не съм болен
ебаси
Именно.Първоначално написано от DisturbiaV
![]()
И аз съм болна![]()
nicolepcd