Цитирай Първоначално написано от hottie
Цитирай Първоначално написано от Snickers
Цитирай Първоначално написано от desyty
Сутринта адски много ме заболя корема от дясно..3 часа се шматках в Пирогов..предполагаше се,че е апандесит..ходих изследване на кръв и урина..там нищо.От хирургията ме пратиха при гинеколог..и там 1 час..В крайна сметка се оказа песъчинка,която засегнала няк'ъв орган..и сега тря да се тъпча с цял куп лекарства...
Тея в Пирогов за нищо не стават. И мен в един прекрасен ден ме заболя от дясно корема. Окей, апендикс бла-бла. Всичко точно, ама само в началото. Два дни в болницата се превивах от болки и тея НЕ! Имало вирус с болки в корема и накрая се оказа перитонит. Тъпа работа.
И аз казвам - "мъжки полов орган" за болестите!
СЪщата работа мамицата им. Държаха ме няколко дена и накрая перитонит. Ето защо в Пирогов повече не стъпвам !
Аз пък нямах никви проблеми относно това.Личната лекарка ме прати при хирурга на поликлинката и ми каза,че е апендисит,той в Пирогов,оня ме ръчна един път в корема - каза апендисит и май на ЕКГ ме прати ,та след 1 престой там вече бях в стаята надупчили ме бяха за системите и след още час макс да бях в операционната.Всички си бяха супер готини и пичове.Но все пак бях на 13,сигурно само в детското е така

Иначе в момента съм си хванал някво вирусче и се мъчим да го утрепам втора седмица,та всеки ден го отхрачвам