Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Цитирай Първоначално написано от hottie
Цитирай Първоначално написано от Snickers
Цитирай Първоначално написано от desyty
Сутринта адски много ме заболя корема от дясно..3 часа се шматках в Пирогов..предполагаше се,че е апандесит..ходих изследване на кръв и урина..там нищо.От хирургията ме пратиха при гинеколог..и там 1 час..В крайна сметка се оказа песъчинка,която засегнала няк'ъв орган..и сега тря да се тъпча с цял куп лекарства...
Тея в Пирогов за нищо не стават. И мен в един прекрасен ден ме заболя от дясно корема. Окей, апендикс бла-бла. Всичко точно, ама само в началото. Два дни в болницата се превивах от болки и тея НЕ! Имало вирус с болки в корема и накрая се оказа перитонит. Тъпа работа.
И аз казвам - "мъжки полов орган" за болестите!
СЪщата работа мамицата им. Държаха ме няколко дена и накрая перитонит. Ето защо в Пирогов повече не стъпвам !
Аз пък нямах никви проблеми относно това.Личната лекарка ме прати при хирурга на поликлинката и ми каза,че е апендисит,той в Пирогов,оня ме ръчна един път в корема - каза апендисит и май на ЕКГ ме прати ,та след 1 престой там вече бях в стаята надупчили ме бяха за системите и след още час макс да бях в операционната.Всички си бяха супер готини и пичове.Но все пак бях на 13,сигурно само в детското е така

Иначе в момента съм си хванал някво вирусче и се мъчим да го утрепам втора седмица,та всеки ден го отхрачвам
Е, аз бях на 11. Зависи на кой попаднеш. Факт е, че в началото беше просто възпален апендикс, а след престоя в болницата перитонит.