.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    the Savage Garden

какво може да се работи?

Здравейте!
    Аз съм момиче, на 17г., януари ще стана на 18. Уча в 11 клас, но ми се иска и да си намеря работа. Мисля, че трябва да е само събота и неделя, защото през седмицата нямам физическото време. Познавам едно момче на моята възраст, което работи в някакъв козметичен магазин, но не съм говорила с него за това.
    Ако можете дайте ми някакъв съвет как да си потърся работа, какво горе-долу мога да правя сега, преди да съм навършила 18 и тн... А и след като ги навърша, пак - къде мога да работя?
    Ваши приятели работят ли, къде, какво?
    Благодаря предварително!

Зависи какво можеш да вършиш. Най-добре е, ако си добра в училище и си грамотна да си намериш работа "на компютър" от вас. Доста агенции търсят трудоваци.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    Somewhere...in The sea...
    човек...ти ме уби. ти си почти на 18 и задаваш такива прости въпроси. Почти на 18 си и не можеш да се справиш сама с толкова просто нещо, като решаване на това какво можеш/е възможно да работиш. Размърдай си сивото вещество, реши какво можеш да работиш, след което хващай един вестник и се мятай по обявите. Питай приятели/приятелки за свободни работни места, питай родителите си и техните приятели. Все нещо ще се намери.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    the Savage Garden
    вижте, не че не мога да се справя сама, ако опитам...просто искам да чуя ваши предложения, препоръки. интересно ми е вие как сте се справили ако сте били на мое място. просто искам вашето мнение
    благодаря все пак

Мега фен Аватара на machoka
    Някакви умения, квалификации имаш ли? Език, комп грамотност? Как да ти кажем какво да работиш, като не знаем какво можеш точно?

Айде момче да беше да ти кажа 'върви по строежите', ами сега...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    българите по презумпция можем всичко.
    Ама най-добре можем да работим шеф.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си