- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как най-правилно ще си похарчиш последните 10лв.?
Е то и аз, ама хипотетично ако са 10 лева и не знаеш кога ще дойдат новите...Първоначално написано от Pliok0019
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
И аз за т'ва бих ги дала.Първоначално написано от Biskfitka
Е купуваш бутилка минерална вода (да кажем литър и половина за 80ст) и след това наливаш обикновена вода.Първоначално написано от bulgarche
С осналите 9,20 - храна.
Кутия цигари, 2 бутилки ШуменскоИ музиката да свири
![]()
бтв съм оставала цяла седмица без никви кинти...ужасно е. Глад баткаА последния път като останах без никви кинти бях в София и нямах пари даже да се прибера. Добре, че излъгах нещо наще, за да ми пратят.
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Може да ги увелича със залагане на само по един мач, който е сигурен, и така до едно ниво
Иначе сериозно, бих отишъл до някой пеша, който може да ме подкрепи в този момент, така че реално пари няма да похарча при този вариант
Има го варианта да се стигне до кражба, ако нямам никой![]()
Най-добре ще е да си намеря работа и да си стъпя на краката.
Audio ergo sum
Аз като се знам, ще съм предвидил оставането с 10 лева 6 месеца по-рано.
Вероятно ще си купя хляб и маргарин, което прави 2 лева. На другия ден същото, докато свършат съвсем.
Какъв е тоя маргарин, дето ще свърши за един ден бе?![]()
и впрочем вие колко често си купувате вода? ние тука дирекшън от мивките си я пием,при нас е твърда и става за консумация.
С последните 10 лева ще си купя това,което бих си купила и да не ми бяха последни.. все ще намеря някаква реколта,яйца,буркани с рънъ или месо, донесени от село,които да си сготвя... хихи![]()
2 - некъв сандвич
1,20 - безалкохолно
1 - дъвки
5 бири и оркестъра да свири
всичко точно 10 лева![]()
Не се доизказах, защото ме мързеше.Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Маргарина ще стигне за 3-4 дни. Което означава, че с 10 лева мога да изкарам повече от седмица.![]()
ще ги дам за благотворителност![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ще купя водка да я дам на бездомника да се стопли през студените октомврииски нощи
Ама 10 лева изобщо или...
Смисъл ако имам само 10 и знам, че примерно утре ще ми дадат заплата, бих ги похарчила за нещо приятно, като билет или кино.
Ама ако трябва да си крепа животеца на тях за неопределно време.. 10 пакета хляб, поне да има к'во да ям.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ако е лято вода от централните хали ще си налея,а ядене има много и навсякъде,ако не е зима.Капини,малини,ябълки,г розде,круши,джанки,вишниИ без тва само си растат и падат,така че ще си живея вечно с тея пари
Пролет,лято,есен ще карам така,а за зимата ще отида в някое село и с набраните плодове ще им кажа да сварят ракийка,която ще делим 50/50,па зимата с 500 литра ракия(бая ще трябва да съм събрал плодове
) кой ще ти откаже да му отидеш нагости да пиете цял ден ракия той ще те нахрани ти ще го напиеш и ще си ем на топло ем наяден
Пък и плодове може да си суша
Та лятото може и да продавам ракия и плодове.Та да си увелича парите.Ех,ще стана милионер...
Обърнахме темата на дали и за колко време ще оцеелеем с 10 кинта,ама карай![]()
Иначе едни цигари - 3 кинта и 3 двулитровки и ще поканя всичките ми приятели да пием за моето разорение на пейка парти![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
^ Оле, за такива неща изобщо не се бях сещала![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абе ебати малоумните същества
как ще похарчиш 2,4,6,10 лв ... 1 000 000 .. ебаси
вас само тфа ли ви вълнува
как ше си купите кола,бонбони,цигари и бира
нереалните келемета е така
пфф ....
А тебе само това ли не те интересува?![]()
Audio ergo sum
ще ги пазя за внуците си
За колко време ще са ми последни? Иска ми се някога да остана толкова пари за по-дълго време. Ще е много възпитателно.
Аз съм имал възможността да карам с 10 лв. 5 дни...Никой не иска да му се случва, цаката е да си купите неща, от които се наяждате най-много. Въпреки, че аз направих глупост и отидох още 1-вия ден до "KFC" и до там с 10-те лв...после трябваше да си размразявам разни неща от камерата и да готвя, забавно беше.