.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: sure check

sure check

знам че на презерватива вяра на презерватива неможе да се има но използвалите sure check какво впечетление имат от него и вярно ли има отчита .. аз миналата оня ден си бях зела имаше от 4 лв и от 6 лв аз взех от 4 и ми показа отрицателно и надявам се да е така .. вас лъгал ли ви е

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Ползвала съм,при мен също беше отрицателен.Но пък си беше наистина така.И мисля че са точни
    What i want is obvious , what i love is unique

Град
    Благоевград
    Няколко пъти съм го ползвала и винаги ми е отчитало вярно. А и мойте познати също. Ако не си сигурна направи си два, три теста един след друг.

а някои знае ли каква е разликата от този тест от 6 лв и този от 4 лв една и съща марка но каква е разликата незнам

Мега фен Аватара на t0d1t0
    купувал съм Преди беше към 3.60 и наистина е много точен Щом като ти закъснява си правиш 1 тест и готово , няма нужда от 2ри
    Станислава

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ползвала съм няколко пъти и до сега винаги ми е отчитал правилен резултат.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Като цяло тестовете са за ползване след 1-2 седмици след възможната дата забременяване. При нас 3 теста показаха отрицателен докато чак 4тия - 20тина дена по-късно показа положителен - едва доловимо. Бяхме много щастливи де, Деян си беше искано бебе :_)

Просто ако има нещо много зависи хормона, който започва да се отделя да е в по голяма концентрация, за да може да го хване теста :_)

Като цяло са сравнително точни :_)

И внимавай за следващия път

vde
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си