.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

кой играе цар?

който играе играта цар :Д да си даде скайпа ако може за да играем и да си говорим или само да играем :Д нямам си работа.. :Д а никой не играе цар за това пуснах темата а ако не сам пуснала темата в правилния разлен сажалявам :Д

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    И ние сАжаляваме .... за теб
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

Re: кой играе цар?

Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    който играе играта цар :Д да си даде скайпа ако може за да играем и да си говорим или само да играем :Д нямам си работа.. :Д а никой не играе цар за това пуснах темата а ако не сам пуснала темата в правилния разлен сажалявам :Д
    да ти намеря работа ли искааааш?
    Предлагам ти първо да наблегнеш над българския език,а не да се чудиш какво да правиш и какви глупави теми да пускаш,че с това сАжалявам не отива на добре работата..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Re: кой играе цар?

Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    what the...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си