- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми да се примирявам....
Не знам от къде да започна... Историята е дълга и объркана.
Първите месеци всичко беше страхотно, може би защото не исках да се привързвам и малките неща не ми правеха впечатление. Той се държеше мило, сякаш във всяка една секунда можеше да ме изгуби...
Беше ме много страх да се отдам на чувствата и след поредица от грешки, които го нараниха, все пак успях. Тогава всичко се преобърна... аз бях тази, която се страхуваше да не го загуби. Първо се успокоявах с факта, че той беше до мен, когато се държах грубо с него... така, че ще си понеса последствията. Тоест един вид ми се връща за моето поведение. В продължение на няколко месеца усещах, че нещо ще стане.... постоянно му го повтарях и може би и там сгреших. Стана. Разделихме се, този път по негова воля.
Излишно е да казвам колко ми беше гадно... но аз не се отказах, а реших да се боря. Не ми пукаше, че всички около мен бяха против. Това беше без значение, защото аз знаех, че трябва да опитам.
И така, в продължение на месец- събирания и раздели. Дори им загубих бройката.... през този период той си намери друго момиче, а аз друго момче. Но минаваше известно време и просто... се виждахме. Аз осъзнах, че не мога така и казах на другото момче истината. В същото време и той се раздели с другата... и ме потърси. Реши, че иска да се съберем. Тогава аз обаче се колебаех... и доста се дърпах, защото вече се чудех за какво да се събираме. Онова нещо, за което се борех.... ами мисля, че то никога няма да се върне. И двамата сме коренно различни от преди. И все пак се събрахме, защото аз държа на него страшно много и ми се иска да си дадем шанс...
Сега... положението стои кофти за мен ОТНОВО.
Страх ме е... че пак ще се случи. Страх ме е от раздялата, от това, че ще трябва да продължа без него, а всичко около мен е свързано с него.
Има моменти, когато не се виждаме и си липсваме, но има моменти, когато аз самата започвам да се замислям дали няма да ми е по-добре без него след известно време, когато съм свикнала с мисълта че няма да сме заедно. Но не... всеки път се примирявам. Премълчавам всяка една дума... всичко. Само и само, за да се боря.... А струва ли си?
Не знам дали искам съвет или... някакво мнение, но се чувствам адски объркана. Не искам да го загубя, но и не искам да се чувствам така....
Личи си, че го обичаш. Бори се за това да сте заедно, не го губи
+1 , както каза не ти пука от околните това е добре..Първоначално написано от flowerlina
лол
Ти постоянно си противоречиш.До тука , което прочетох ти си виновната за това ви положение.Какво толкова се страхуваш , всички скачаме и рано или късно всички падаме.Няма начин това е живота.Живей го ! наслаждавай се на всеки миг с него , върни си изгубеното , не му мисли бе момиче.Не прави планове , не се страхувай сякаш си омъжена за него.Това е просто връзка ако го обичаш впусни се в чувствата си , в магията на любовта.Не забравяй , че всичко идва за да си отиде един ден.Всяка красива приказка си има своя край.Неизбежно е . НО ти живей за момента , обичайте се , не позлволявай на глупавия страха да провали връзката ви отново,връзката с човека когото толкова обичаш.И не на последно място не се дръж като надута глупачка.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
страх те е ли ? нещо не те разбирам.. Страха е много лош враг.. Сттахувай се още вместо да мислиш позотивно и накрая ще стане вта дет не искаш ; )
Това само той би могъл да ти го каже/покаже.Аз не бих могла да знам дали е така , но виж прекарайте време заедно и сама разбери.Не може веднага да те заобича, ако се отпуснеш и дадеш шанс да връзката ви би могъл да те заобича , ако сега не те обича.Абе с една дума какво лошо и да не те обича да не би да се жените, я се отпусниии ,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И непрочетена от много хора...Първоначално написано от reAL_TRuth
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от reAL_TRuth
Колко време общо сте били заедно?
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
mr. jekyl n mr hide..Първоначално написано от mOBSCENE
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ако не се отърсиш от този страх и постояно живееш в параноя - няма да се получи...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Тогава недей.
[size=7][b][u]fosse cos
той до сега не ти ли е доказал че те обича , вярваш ли му вярваш ли и в себе си :х ? нали ти си виновна за всичко .. този страх ще развали още повече връската ви![]()
* brunettes
do it better ;] ..