- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво бихте направили
Какво ще направите ако разберете,че този/тази който/която обичате е наркоман?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ш ида в банята ш съ нарежа....аман от темата..
ко да направя е..да няа го зарежа заради тва..мн ясно че ш му помогна да се откаже....амаааааннн....![]()
Ще го бия с метален прът докато спре да диша, ще се изпикая върху трупа и ще го хвърля в язовира, вързан за нещо тежко.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
забрай да кажеш,че ще го изнасилиш брутално ..Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
аман я![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще се опитам да му помогна , да го откажа.Ще потърся помощ от други , от лекари .. Но ако той не спре ще бягам на далече.Само при мисълта какви стават хората , като са дрогирани и ме хваща ужаса.Дори човек да те обича , подвластен ли е на това може да нарани както себе си така и другите.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
харно ,баце,харноПървоначално написано от haritov
![]()
ти ко би напрайл?![]()
ей верно ! *скачам след него*Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ми колкото и тъпо да звучи ще кажа на технитеПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
пък после по лекари ако не ме слуша връзвам я стол и я храня със сламка докъто не се откаже
да ти кажа-не звучи тъпо...това е един добър подход към проблема...![]()
[quote="fenastz"]забрави да кажеш и че се исереш на него след като се изпикаеш [няма да ходиш до храстите я ]Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
без коментар. По тази тема мога много да пиша.
ще я питам кой й е дилара
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
6te mu govorq,6te iskam da znam kakva e pri4inata za da stigne dotam,6te mu DOKAJA 4e ne tova e na4inut i 6te buda do nego i 6te produlja da go obi4amS lubov se postiga vsi4ko!!!
ще се опитм да му помогна .. и да го вразумя ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Ще го засегна/обидя до толкова,че да разбере,че е глупаво и сам да се самотормози с тая мисъл,след това сам ще се откаже.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще питам дали има останало да пробвам и аз малко![]()
Ще направя всичко възможно,за да го накарам да спре с наркотиците.
Ще го заключа в кенефа и ше му давам по една чаша вода и един кроасант на ден в продалжение на 1 година![]()
Първо истински наркоман не може да се хареса на никой..
А ако имате в предвид човек който отвреме-навреме дърпа някой коз и тупа/яде някоя синтетика на яки партита, тогава 'къв е проблема?
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Първоначално написано от GodLovesYou
![]()
СъгласнаПървоначално написано от sladkish_14