.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Бясна съм..

Миналата седмица приятелят ми се събира с класа си.Нещо стана на въпрос че седял до 2 момчета и исках да гледам снимки и той ми каза че не са се снимали,ок.И сега случайно видях една снимка от тази вечер,като се е снимал с 2 момичета.Е има ли,според вас,за какво да се ядосвам ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото ти е студено кафето ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

та защо се ядосваш... това, че ходишс нег0 не 0значава, че той не трябва да има приятелки м0мичета...няма смисъл, н0 все пак зависи 0т снимките..

ох не ми е за това,че се е снимал и че е седял до момичета,защо беше нужно изобщо да ме лъже? Пък и това не му е 1вата снимка,извинявай ама не ми е много приятно да има 10-15 снимки на които е гушнал момичета..
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Не се ядосвай без той да знае, покажи му, че ти е кофти, пък каквото стане.

Ми кажи му го на него , какво ни го казваш на нас , кажи му че не ти е приятно да те лъже и го попитай за кво го е направил?

и спри да се ядосваш за глупости..

О казах му го преди 10 минути,той излезе както всеки път с оправданието "е това е само снимка",да но този снимка се превърна в 15 снимки,той не разбира че ми е гадно.Понякога се питам дали ако види мои снимки с момчета,ще му стане гадно..

Ми обясни му че ти е гадно че го има на 15 снимки

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не се ядосвай, безсмислено е

Казах му че ми е гадно,но без промяна пак се снима на ляво и на дясно.Мерси на всички за бързите отговори

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    ИМААААААААААААААААААААААА АААААААА МНОГОООООООООО ГОЛЯМА ПРИЧИНА ДА СЕ ЯДОСВАШ -> ПРИЧИНА
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Снимай се и ти с момчета. А и е странно да не реагира, когато му кажеш, че ти е неприятно (а дори продължава да го прави )

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    ох не ми е за това,че се е снимал и че е седял до момичета,защо беше нужно изобщо да ме лъже? Пък и това не му е 1вата снимка,извинявай ама не ми е много приятно да има 10-15 снимки на които е гушнал момичета..
    На теб не ти е приятно , но на него сигорно му е

Имах същите проблеми, че и по-сериозно ама не е за форум...

Цитирай Първоначално написано от Valeriq90
    Снимай се и ти с момчета. А и е странно да не реагира, когато му кажеш, че ти е неприятно (а дори продължава да го прави )
    +

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    тъпа си...много
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен
    ти какво очакваш съученици са от години нормално е да се снимат заедно може и на 100 снимки . представи си следната ситуация:
    - хайде да се снимаме
    - не не мога имам си приятелка
    ...
    не мисля че имаш повод за притеснение или раздразнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си