- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бясна съм..
Миналата седмица приятелят ми се събира с класа си.Нещо стана на въпрос че седял до 2 момчета и исках да гледам снимки и той ми каза че не са се снимали,ок.И сега случайно видях една снимка от тази вечер,като се е снимал с 2 момичета.Е има ли,според вас,за какво да се ядосвам ?
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Защото ти е студено кафето ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
та защо се ядосваш... това, че ходишс нег0 не 0значава, че той не трябва да има приятелки м0мичета...няма смисъл, н0 все пак зависи 0т снимките..
ох не ми е за това,че се е снимал и че е седял до момичета,защо беше нужно изобщо да ме лъже? Пък и това не му е 1вата снимка,извинявай ама не ми е много приятно да има 10-15 снимки на които е гушнал момичета..
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Ми кажи му го на него , какво ни го казваш на нас , кажи му че не ти е приятно да те лъже и го попитай за кво го е направил?
и спри да се ядосваш за глупости..![]()
О казах му го преди 10 минути,той излезе както всеки път с оправданието "е това е само снимка",да но този снимка се превърна в 15 снимки,той не разбира че ми е гадно.Понякога се питам дали ако види мои снимки с момчета,ще му стане гадно..
Ми обясни му че ти е гадно че го има на 15 снимки![]()
Казах му че ми е гадно,но без промяна пак се снима на ляво и на дясно.Мерси на всички за бързите отговори![]()
ИМААААААААААААААААААААААА АААААААА МНОГОООООООООО ГОЛЯМА ПРИЧИНА ДА СЕ ЯДОСВАШ -> ПРИЧИНА
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Снимай се и ти с момчета.А и е странно да не реагира, когато му кажеш, че ти е неприятно (а дори продължава да го прави
)
На теб не ти е приятно , но на него сигорно му еПървоначално написано от sweet_f_pz
![]()
+Първоначално написано от Valeriq90
![]()
тъпа си...много
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!