- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момче
[be wii go ydarihte tyka na liybowen triugulnik ... ;d kwo obshto ima twa s temata az ne moga da razbera ?!![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Да не би да не е вярно?Първоначално написано от Pti4igrip
При непознато момиче единственото, което виждаме, е външния вид. Това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин, по който момиче може да ни впечатли като първоначално впечатление.
така е +Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
Аз лично вкарвам много очен контактПускам някоя друга усмивка
Но работата много зависи от това дали и момчето те харесва. Не става да има инициатива само от едната страна![]()
1. За мен едно момиче не трябва да се лигави прекалено много в компанията на момче, но разбирасе не трябва да е и супер сериознаНадявам се да ме разберете... трябва да е някакъв среден вариант
2. Момчетата харесват момичетата, които се поддържат. Искам да кажа, че личната хигиена трябва да е на ниво :P , да се облича добре /под "добре" имам в предвид НЕ скъпо а не прекалено разголено, предизвикателно или обратното/, и мисля, че не е болка за умиране да се прави някоя друга обиколка на парка или коремна преса. Ако ще слагате грим - НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ. Мисля, че малко черен молив и спирала са напълно достатъчни а да не кажа, че дори са излишни. Ако някой ще те харесва - да те харесва какъвто си!!! Тоновете фон дьо тен с нищо не помагат!!!
3. Дръжте се мило, внимавайте с езикаНа НИКОЕ момиче не му отива да псува
![]()
4. НЯМА някакви специални трикове, защото всеки човек е с различен вкус!!! Усмихвайте се, флиртувайте с очите, бъдете уверени в себе си... Впечатлете момчето с думи, с интелект! Разгрезени момичета почти никой не харесва
Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.
много, кирилица btwПървоначално написано от Nikkynce
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
просто бьди себе си !Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Ае .. то,ако имаше точно определен начин как да се харесаш на момче,добре щеше да е.Ама уви -няма ;]
ДобреПървоначално написано от EdinStveNna
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Няма определен начин.Всеки е индивидуален и ако имаше закон как да се харесаме сега да няма самотни.Естественост.Не се прави на каквато или какъвто си.Това и без правило си го знаеш.
Като латерни си знаете едно и също, и си вярвате на всичкото отгоре. Проблема е че очеизвадновярна информация я отхвърляте по неизвестни за мен причини.
После да не питате що сте сами - заради всичките мнения в тая тема.
От вас и само от вас зависи дали ще се харесате или не. Химията е следствие от собствените ви нагласи и от собствените ви социални и кинестични умения.
Вие сте - но един по един, моля![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влади, дай някакъв ясен критерий тогава.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По горе има темичка. + че който желае може да ме пита за някаква по конкретна ситуация
И бтв - заради времето май няма да ходя никъде.
Dr. Gregory House
Да, ама темичката горе е "Как да се харесаме на МОМИЧЕ", а тук питат за МОМЧЕ. Та по-скоро те питах, по какви критерии момичетата се харесват на теб.
ААа да. Спя още.
Ами на момичетата им е доста по лесно защото в повечето случаи именно момичето е целта. Т.е. за нея е достатъчно да изглежда добре и да създава добро впечатление. А да и да може да отсява правилно кандидатите според жиеланията си. Ние сме търсещите половинка, ние сме тези които трябва да се "перчим" пред вас с идеята да видите какво представляваме и съответно да ни харесате или не. От вас се иска да ни убедите че усилията които ще положим за да ви "Свалим" ще си струват. Нищо повече.
И не, нямам предвид вие да бездействате а ние да вършим цялата работа. Естествено че тоя процес е двустранен и има милиони неща които могат да се обсъждат.Най-главното обаче е това.
Как може едно момиче на мен да се хареса 100 % - като има чувство за хумор, може да прилага самоиронията, има френско Р, и е брюнетка. А да и да не е плоска като барплот.
Dr. Gregory House
Айде на силикона!![]()
Силикона пък е най-отвратителния и противоестествен вариант.
По добре да няма цици, отколкото да са силиконки.
Първоначално написано от Hilary_
![]()
нямам думи ...Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
значи едно момиче ако много ти хареса и е примерно блондинка няма да тръгнеш с нея, въпреки, че те кефи .... тъпоо![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Пепинце знам че си блондинче, ще те успокоя - харесваш ми
Да поясня - този тип момичета са ми слабост. Ясно е че ако изглежда по друг начин, но ми допада - естествено че ще тръгнем![]()
Dr. Gregory House
Много ми е интересно ,защо все се чудите как да впечатлите момчетата с външност?Пробвайте да бъдете себе си като за начало, това е най-доброто, което може да направите
![]()
![]()
Бреййй открих себе си в т'ва описаниеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Да не си гледал ония снимки,докато си го писал![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
доживях да прочета 1 смислено мнение в темата...ако външният вид привлича вниманието на 1 човек,то акъла го задържа..така,че натрупайте малко повече сиво вещество,научете се как да общувате с хората и няма да имате проблемиПървоначално написано от DevilWish
![]()
Да каке. Баш за теб си мислех
Бичам те!![]()
Dr. Gregory House
Авторката ,я дай снимки и ще ти кажа![]()
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled