- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса - бърз въпрос.
А бе чух , че редовното миене на косата (всеки ден) е вредно. Почва да пада и става по-рядка. Това вярно ли е?
Станислава
Не е вярно..Някой казват, че вреди.. други, че е полезно..
Според мен е по-добре чиста ..
Да , вярно е , че е вредно ежедневното миене на косата. Но не знам дали започва да пада и става по-рядка.![]()
и за съм чувала,че не е хубаво всеки ден
омазнявала се повече..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
За женската коса е вредно, не бива да се натоварва с толкова химикали, а все пак и шампоана, и бласама, и маските малко или много са си това. За мъжката е желателно да се мие по-често, защото се омазнява много по-бързо.
Не е вярно!За да е здрава косата трябва да е чиста!Тоест най-добре си е да се мие всеки ден.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от EMILIEprincess
и аз така мисля ;D
е да се мие на 2-3 дена, не всеки ден-наистина не е полезно![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Косата не окапва,но се омазнява.Миналата година когато бях втора смяна си миех коата с шампоан всяка стрин а понякога и вечер.След два месеца стигнах до такова положение че сутрин се къпех и вечер ми беше мазна.Затова искарах седмица без да си къпа косата,беше супер мазна Така докарах до другия понеделник,започнах по един път да се къпя в седмица така няколко седмици,а сега се къпя по двапати в седмица и нямам проблем.Косата се омазнява по бързо когато се къпем често ,защото водата исушава косата(колкото и смешно и нелогично да звучи)и тя ускорява развитието на мазните жлези по главата ни.
Един прост пример-когато държим дълго време ръцете си във вода те се збръчкват.Замисляли сте се защо?
К'во те бърка единия ден да си миеш косата със шампоан, а на другия да я измиеш само с топла вода?
По тоя начин не би се натоварила ни най-малко, нито би тръгнала да пада.
ЕДИТ: Спрете с тоя довод с "омазняването на косата", 'щото не на всички им се омазнява косата.![]()
еми,аз я мия през ден най-мн..не мога иначе,става ужасна..вреди,не вреди,такова е пложението ;d
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Same.Първоначално написано от giveupbitch
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Идея си нямам, но я мия през 1-2 дена.. не мога да издържа иначе..![]()
През ден я мия и ми е добре :P
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Първоначално написано от Adda
съгласна
Вредно е да![]()
Просто аз
За женските коси не е добре да се мият всеки ден.Все пак се ползват балсами, маски, спрейове и т.н. Аз я мия през ден.А и се омазнява по-бързо, ако се мие всеки ден.
За мъжките коси обаче, според мен, не е проблем да се мие всеки ден.
Питай фризьорката си![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да, изсушава я и я уврежда!
През ден е най-добре да се измива
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Аз знам, че като се мие толкова често се омазнява по-бързо..
Мойта си я мия на 2 дена и си ми е екстра.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Абе не знам,преди не я миех толкова често и наистина не се омазняваше толкова..ся на третия ден става ужасна![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/