.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...

Моля за съвет ...

От много време не съм писал във форума.Мн ми е кофти сега на бързо ще разкажа за историята ми.Така ходиме почти 11 месеца за тези месеци направих всичко ,което тя ме помоли.Загърбих себе си ,изоставих ВСИЧКИ приятели,защото не и били приятно,правих много жертви ,съобразявах се със нея и още куб неща.Винаги съм се даржал мило ... не съм я удрял или нагрубил НИКОГА дори да ми се е искало.Тя ме късаше от най-малкия скандал (супер много пъти ме е късала ) ,а аз правих винаги първата крачка да се съберем.Вингаи се караше с мен за дреболии ... какво да купиме,къде да ходиме ... винаги каквото тя каже тавапе ,а когато ставаше на моето се цупеше,сърдеше и се държеше супер гадно.Вчера докато си писахме и казах ще стана за 10 мин да вися само 1 игра ... когато се върнах след 10 мин тя се държеше супер хладно ... каза остави ме тука вече не искам да имам нищо общо с тебе и супер мн неща ,които ме нараниха.Днес в даскалото (понеже сме в един клас и седиме заедно) тя се даржа супер хладно и нарочно правеше неща ,които ме дразнят.Имам сериозни физически проблеми и днес си тръгнах от даскалото ,а тя дори не се поинтерескува как съм,жив ли съм ... В общи линии аз правех всички жертви,а тя дори 1 не искаше да направи.Молих я 10000 пъти да спре да се сърди за най-малкото нещо,но тя продължаваше.Вчера каза да не и пиша никгоа вече и мн неща ,които ме нараниха ми написа и днес в даскло ми доказа ,че не иска да има нищо с мен.Кажете ми в какво сгреших ... че станах за 10 мин да видя 1 игра ... толкова ли е фатално.Та въпроса ми е Вие пичове как бихте постъпили ... ще се върнете ли при момичето,което много обичате или ще я забравите.
    Благодаря за вниманието ...

Мега фен
    Град
    София
    Сгрешил си,че си се хванал с такава куха лейка.
    И че си и ходил подир эадничето.

Поне пусна ли ти ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Presley

Поне пусна ли ти ?
    Бате не там е въпроса в пускането ... според тебе за почти 1 година дали ми е пуснала ... ама не там е въпроса

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amadeuskb
    Цитирай Първоначално написано от Presley

Поне пусна ли ти ?
    Бате не там е въпроса в пускането ... според тебе за почти 1 година дали ми е пуснала ... ама не там е въпроса
    Дай поне на КАКО,бате.
    А аэ на въпроса ти отговорих.

Кажете ми в какво сгреших ...
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Моля за съвет ...

Цитирай Първоначално написано от amadeuskb
    ... какво да купиме,къде да ходиме ...
    много гаден диалект
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен
    Офф,я недей се връзва на капризите и
    Не си хаби нервите за една недорасла кифла.Щом иска да я оставиш,отдръпни се от нея за мъничко,пофлиртувай невинно с някоя сладка съученичка и не се връзвай на цупенията и.Боже,как е възможно от скука сама да си създава интриги с гаджето
    Изглежда е свикнала да и тичаш след дупето.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ми... Игнор...

По-добре я остави. Тая не оценява какво има и е свикнала да получава ВСИЧКО на готово и по всяко време...

Защо трябва винаги да се намесва секса дали му била пуснала или не какво е значението...човекът моли за съвет....моя съвет към тебе е да излезете и веднъж за винаги да се разберете.Тези неща които ги писа тук и ги кажи на нея и я питай защо се държи така дори и това да е края завинаги.Според мен в една ввръзка и двамата трябва да правите компромиси.....иначе няма да го бъде! Успех !

Как си я търпял толкова време тая смотана пача не знам..
    Не заслужава и капчица от това, което си направил за нея.Вземи се отскубни от нея и се стегни.Стига се води по акъла на такива патки, дето за нищо не стават.Има много по-свестни момичета, намери си някоя, която ще те заслужава и ще оценява нещата, които правиш за нея
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от mylove
    Защо трябва винаги да се намесва секса дали му била пуснала или не какво е значението...човекът моли за съвет....моя съвет към тебе е да излезете и веднъж за винаги да се разберете.Тези неща които ги писа тук и ги кажи на нея и я питай защо се държи така дори и това да е края завинаги.Според мен в една ввръзка и двамата трябва да правите компромиси.....иначе няма да го бъде! Успех !
    Казвал съм и го не веднъж ... говорили сме наистина сериозни раздогори и след 1 ден пак за дреболия ... предпоследния път се скарахме защото съм взел кутия вафли,а не руло ,което тя обича (правете си сметка за какво говориме) и започна да се цупи.Казах и че обича да получава всички и ако не го получи се сърди и ми се разсърди де ... и да се говори маи няма смисъл ... гадното е ,че я обичам много.
    Аз всички правех компромиси ... когато видях 1 смс от момче на неиния тел нищо не и казах,но когато тя видя от 1 позната смс ми ги нагори едно мн хубави ... сега просто се сетих за случея

Извинявай наистина, но според мен от някакво време ходи с теб само от съжаление. Къса те толкова често в опит да се измъкне, сърди се от дреболии с наджедата, че ще стане.

Заради п*тка - п*тка не ствавай в твоя случай!!
    Не те заслужава, пич!
    Остави я сама, да се види що човек е.. никакъв
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Остави я малко сама,за да осъзнае какъв човек е имала до себе си.Тогава ще започне да се държи,като хората,а не като лигла.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Тя сама ще разбере кво губи. Намери някоя, която истински да те оцени.
    The blood that binds us ..till death unites us

Душичка,грешата е твоя,само твоя и ничия друга... Ти си този,който и е позволил така да се държи,да си разиграва коня с теб и да прави квото си поиска...
    Естествено,че ще ти се качи на главата...

Това не е любов..
    Грешка първа-на мен някой ако ми каже остави приятелите си,не ги харесвам... няма да ме види повече... : ) Така както ми я описваш,не смятам,че е направила и минимално усилие да се хареса на приятелите ти,или поне да ги опознае...
    Грешка втора-позволяваш и всичко.. Заблуда е.. (всеобща при това) ,че ако позволяваш всичко на човека до себе си,ще бъдете щастливи,ще има мир и любов и т.н.т. .. Няма такова положение... Двама души са заедно заради химията помежду си,но в крайна сметка това са два различни характера и.. естествено е да има търкания,но тези търкания каляват връзката.. и самите хора.. Превърнал си се в безгръбначно....
    Грешка трета-Факта,че всеки път си и тичал зад гъза... И на мен ми се е случвало,но това доведе до края на връзката ми (е не само това) ... Не е редно да се извиняваш за чужди грешки... Естествено,съществуват компромиси и т.н.т.,които правиш заради човека,който обичаш... Но всичко си има граници... Разбирам те,искал си да оправиш нещата,но така всъщност става по-лошо и в крайна сметка всичко е навързано.. Виждаш резултата...

Сигурно имаш още грешки спрямо нея,не помня толкова подробно поста ти,но това ми направи впечатление.. Моля те,не се сърди за критиката-може на моменти да е била прекалено остра,но ти явно си изпаднал в летарегия/или си сляп/или тъп... Загубил си себе си в желанието да спечелиш нея...

Няма да кажа "Съжалявам,че между вас не е потръгнало" ,защото не е така... Не те познавам,но направо ще ти кажа-оттървал си се с малкото... В никакъв случай не се връщай при нея-просто си губиш времето... Много скоро ще намериш човек,ама наистина човек,който те обича,и най-важното-уважава,такъв,какъвто си...

Уважавай се,за да те уважават и другите... И много скоро ще видиш от какъв кошмар си се измъкнал... Успех ти пожелавам,и не за първи път ще ти кажа-не се връщай при нея,дори да те моли...

Пиши на лично или в темата ако имаш въпроси.. или искаш да обсъдим моя/или нечий друг отговор... Успех : ))

Не мога да разбера на вас момчета какво ви доставя кеф да се унижавате ?! Някой би ли ми отговорил ?! Защо си я търпял 11 месеца и от къде на къде сега се чудиш какво да правиш >? Ми какво - ЗАРЕЖИ Я , аз ако съм на твое място така ще я нареда , да ми има уважение ,, Б*си , прегъвате се като меки китки на такива.Прави ми впечатление , че масово момчета ходат с някви 'могъщи пикли' по сумати време и после на всичкото от горе страдат за тях.Ти какво момче или женска си ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ти очевидно си добро момче ама тая принцеска не са нуждай от приятел ам от някав домашен любимец .. Земи и подари едно паленце и я зарежи така поне ще има кой ( какво ) да й хойка зад гъза без да протестира ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Прекъсвам писането с красивия си нов фонт, за да ти кажа, че си жалко кученце.

п0чВаМ ОтНоВ0
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

В такъв случай, щом сте говорили и тя продължава със същите номера сложи край веднъж завинаги на всичко и я остави....има много много други и съм сигурна че ще си намериш подходящата за теб,която да може да прави компромиси както ти за нея така и тя за тебе...смятам, че от казаното от теб се разбира че си много добър и би дал всичко за жената която обичаш...и просто няма как да не си намериш след време истинската жена за теб.... Успех !

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Еми моето мнение е, че твоята така наречена приятелка е едно ужасно разглезено момиче, което изобщо не може да оцени какъв човек има до себе си.
    Остави я... не те заслужава! Много малко момчета биха я търпяли и рано или късно и тя ще го разбере

Не е за тебе не те заслужава явно! .. Опитай с някоя друга ама тоя път недеи да спиш при избора! Успех..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ами остави я и ще видиш как бързо ще се оправи...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Знаеш ли, яд ме е чче са останали стойносни момчета който правят всичко възможно да задъражт момичето до себе си но уви постоянно попадат на неблагодарнички...просто нямам ддуми съвета ми е да продължиш напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си