От много време не съм писал във форума.Мн ми е кофти сега на бързо ще разкажа за историята ми.Така ходиме почти 11 месеца за тези месеци направих всичко ,което тя ме помоли.Загърбих себе си ,изоставих ВСИЧКИ приятели,защото не и били приятно,правих много жертви ,съобразявах се със нея и още куб неща.Винаги съм се даржал мило ... не съм я удрял или нагрубил НИКОГА дори да ми се е искало.Тя ме късаше от най-малкия скандал (супер много пъти ме е късала ) ,а аз правих винаги първата крачка да се съберем.Вингаи се караше с мен за дреболии ... какво да купиме,къде да ходиме ... винаги каквото тя каже тавапе ,а когато ставаше на моето се цупеше,сърдеше и се държеше супер гадно.Вчера докато си писахме и казах ще стана за 10 мин да вися само 1 игра ... когато се върнах след 10 мин тя се държеше супер хладно ... каза остави ме тука вече не искам да имам нищо общо с тебе и супер мн неща ,които ме нараниха.Днес в даскалото (понеже сме в един клас и седиме заедно) тя се даржа супер хладно и нарочно правеше неща ,които ме дразнят.Имам сериозни физически проблеми и днес си тръгнах от даскалото ,а тя дори не се поинтерескува как съм,жив ли съм ... В общи линии аз правех всички жертви,а тя дори 1 не искаше да направи.Молих я 10000 пъти да спре да се сърди за най-малкото нещо,но тя продължаваше.Вчера каза да не и пиша никгоа вече и мн неща ,които ме нараниха ми написа и днес в даскло ми доказа ,че не иска да има нищо с мен.Кажете ми в какво сгреших ... че станах за 10 мин да видя 1 игра ... толкова ли е фатално.Та въпроса ми е Вие пичове как бихте постъпили ... ще се върнете ли при момичето,което много обичате или ще я забравите.
Благодаря за вниманието ...