- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съветче.. :)
Здравейте, казвам се Стоян на 17 години от София, футболисче. Това е за мен. Имам следната дилема, досега никога не съм се опитвал да зарибявам момиче в импулси скайпове ахата и т.н, от 1 месец съм без приятелка, и както си разглеждах профилите на 1 приятели в аха.бг попаднах на 1но момиче, просто от първи поглед ме впечатли и почнах да и разглеждам снимките. Случайно също се оказа от София, но си нямам на идея нито къде учи, нито дали има приятел и т.н. Бих искал поне да я опозная, защото знаете как някой хора имат определено излъчване пъък защо не и нещо повече. Както казах, досега никога не съм чатил "по-сериозно" с момичета в нета, но сега нямам др. избор, но си нямам на идея какво да и пиша при положение, че не я познавам. Давайте съвети и преди да почнете с обидите прочетете още веднъж !!
![]()
Дай поне и ние да я видим.
[size=7][b][u]fosse cos
Напиши й :Здравей забелязах,че си от София.Ако искаш може да се запознаем или нещо от тоя сорт.Поне аз така предлагам![]()
прочетох 2 пъти (нетипично за мен) и пак ще ти кажа, че пунктуацията ти е зле...Първоначално написано от Stoqnchooy
а по темата: ами или питай някой приятел дали я познава или просто и пиши " Здравей, как си, допадаш ми, може ли да се запознаем...." бла бла бла измисли нещо, поискай и скайп (твърдо против скайпа съм за такива отношение, ама вие само така ще започнете...)
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Сега забелязах. Прав си отностно прав. грешки, но съм от зала и след има няма 10 минути времето ми свършва, а тези дни няма да мога да се добера до нета и съм малко развалнуван.. и не смятам, че това е най- важното. Не се ли сещате за нещо по-дискретно.. незнам. Изведнъж да и напиша много ми допадаш ала бала.. много прибързано ми изглежда.. ще почакам и за още някой съвети, мерси! Също така със сигурност не съм и иденствения "фен", че да ми даде скайпа си и т.н...
разгледай и приятелите и хората които са и писали коментари и ако видиш някой твой познат го попитай, дали и има скайпа, за да може да и пишеш направо по скайп, щото наистина може да те вземе за поредния идиот и дори да не ти отговори
Ужас, не мога да повярвам просто.. Явно София е прекалено голяма ама чак пък толкова.. Нито 1 от абонатите и не съм виждал дори! ..
П.с пуснах се без време, въпреки, че утре сутринта ще се наложи да ходя пеша за 10 мин от Шератон до Стадиона ни..
Никакви други идеи ли не ви идват на ум, защото от 2 дена го мисля и още не мога да го измисля. Трябва да е нещо по- специално, а не акто всеки коментар, но какво точно ....
емииии щом нямате общи познати ти остава само да и пишеш...измисли нещо... "Здрасти, как си, може ли да се запознаем, къде учиш...." ала- бала....измисли го
Така, нарочно казах на няколко мои приятели да пишем и единствено на мен отвърна , намерих и скайпа, но не е там работата. Смятате ли, че е по- добре да и напиша ЛС и какво да е![]()
е щом вече и имаш скайпа почвай там да и пишеш