.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Геймърска клавиатура и изкл. на комп-а

Съжалявам , ако има такава тема , но не открих нищо . Та.... главният ми въпрос е "Що е това геймърска клавиатура" . Братовчедчето ми в сряда има рожеден ден и иска за подарък геймърска клавиатура , с на наще си нямаме идея какво е това и в порядака на колко парички е. Та ако може някакви разяснения (как изглежда , от къде може да се купи , колко пари е ) и примерно снимки Мерси предварително

А вторият ми въпрос е , дали мога да настройа комп-а да се гаси сам , защото много мразя , като съм изгледала даден и филм и тъкмо съм се унесла и .. трябва да стана , да се разсъня и да изключа компа . Видях някаква подобна тема , но не ми стана ясен нито въпреоса нито оговора

Мерси предварително !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

За да може пц-то ти да се изключи автоматично си има специални софтуери.Напиши в гугъл "автоматично изключване на компютър" и ти излизат програмите,които ще ти свършат работа.
    Същата работа и с клавиатурата -напиши "геймърска клавиатура".
    Аз ги направих тези неща.

Ема аз за да пускам тема значи не съм успяла да намеря нищо . Търся и в момента за клавиатура , но ннищо не ми става ясно.... А за прогремете на компа по междо другото попитах
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

ClockWise,Timed Shutdown,Switch Off,PC Alarm Clock-това са няколко програми.
    http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%B3...455bcf89d9a482 - това са геймърски клавиатури,може да си ги поръчаш

зависи от клавиатурата много варират цените

Цитирай Първоначално написано от kir40
    ClockWise,Timed Shutdown,Switch Off,PC Alarm Clock-това са няколко програми.
    http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%B3...455bcf89d9a482 - това са геймърски клавиатури,може да си ги поръчаш
    Ама ти май не ме разбираш .... аз искам по-подробна информация за тея клавиатури , защото не разбирам грам , а не са малко пари за да се хвърля на първото което ми се види симпатично ! Имам нужда да ми се разясни що за чудо е това и г/д кои марки колко са свестни , а не просто да поръчам там някаква си клавиатура, да се изръся 60 лв примерно и след 10 дена да се пре*бе !

а за каква игра е ... или ти не искаш от тия които са приспособени

Цитирай Първоначално написано от DevilInDisguise
    а за каква игра е ... или ти не искаш от тия които са приспособени

Нямам си и идея . Става дума за подаръка на малкият ми братовчед , които ми изтърси , че за рдто му иска подарък геймърска клавиатура и аз ей тека . Пича е 3 клас и не ми се иска да се хвърлям в скъпите неща . Тая година решихме да не му купуваме дрехи , за да не вика , че леля му Деси само дрехи му купува и той ни хвърли на....

те днешното поколение са толкова изкривени че си нямам идея какво играят...

Първия резултат от гугъл,влез там,там обсъждат коя колко е добра

Цитирай Първоначално написано от DevilInDisguise
    те днешното поколение са толкова изкривени че си нямам идея какво играят...
    Напълно прав/а си . На същото мнение съм и смятам , че повечето са толкова разлигавени , обдути и изнежнение , че вече и те самите незнаят какво искат и с вено недоволни , но това е друга тема ....

Добре , мерси

Супер фен
    A4tech имат сравнително добри и евтини геймърски клавиатури
    Виж им X7 серията ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

следващия път ще си взема монитор 3000х5000

Супер фен
    !? къв ще е тоя монитор дето е по тесен от колкото е висок ?

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    !? къв ще е тоя монитор дето е по тесен от колкото е висок ?
    Такъв дето като го завъртя да не ми се разпъва темата...

Супер фен
    Аааа значи трябва да има и Shake controll

Кое пък толкова ти разпъва темата ?

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Аааа значи трябва да има и Shake controll

Кое пък толкова ти разпъва темата ?
    На предишната страница...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си