.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    WonderLand .. **

Фон Дьо Тен

Препоръчайте ми хубав Фон Дьо Тен.Само да кажа , че продукти от вида на "Руби Роуз " ; "Ейвън" ; "Орифлейм" не ми харесват. Веднъж като си взимах от някоя от тея фирми лицето ми се обрина .. Имах един на Yves-saint-laurent . Този много ми хареса , но сега искам да ми препоръчате друг.И не , не търся нещо евтинко.Не ме интересува цената важното е да е хубав.

Ако си от София отиваш в The Mall > Магазина на MAC, скъпо но си заслужава казвам го от личен опит
    Там ще намериш всичко необходимо...

Повече от фен Аватара на peace95
    AFFINITONE !! Даже не е скъп - 11-12лв. да е и се намира лесно.
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Maybelline-Affinitone,Bourjois-Healthy Mix,Estee Lauder,Clinique... тези бих ти препоръчала аз,поне аз тях съм ползвала и съм доволна сега ползвам този на Bourjois а този на Yves Saint Lauren не съм го пробвала,но съдейки по марката мисля,че ще е доста хубав.За каква кожа е или няма специфична функция,а си е обикновен фон дио тен за основа??

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Clinique , M.A.C., Estee Lauder, Dior... щом си се приготвила да даваш много парички, няма какво да се чудиш...
    Иначе перпоръчвам ти и тези на Yves Rocher

Clinique и MAC наистина са хубави стига да можеш да си ги позволиш.. От по-евтините - VICHY, струва малко над 20 лв.

Цената му е около 35 лв. , но си заслужава особено за лятото, защото е със SPF 25. Освен това много хубаво покрива и може да се използва и от хора с акнеична кожа. Закупува се и от аптеките.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бих ти препоръчала фон дьо тен ако знаех какъв тип е кожата ти.
    Мога само да те насоча към марки като M.A.C, Lancome, Isadora, Artdeco, Givenchy, Guerlain .

Имах на Estee Lauder и останах наистина доволна,но зависи какъв тип фон дьо тен търсиш и каква ти е кожата.

Цитирай Първоначално написано от wonderwall
    Имах на Estee Lauder и останах наистина доволна
    (:

Ами Healthy Mix на мен много ми хареса. Affinitone пак е хубав. По-скъп ФДТ не виждам смисъл да си взимам и не мога да ти препоръчам от опит.
    Ама ако ти се дават много пари иди в Beаuty Zone, сподели на продавачките и те ще те насочат със сигурност.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Vichy

Най съм доволна от Clinique, но просто и той е доста скъпичък!
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако имаш смесена кожа ти препоръчвам Clinicque superfit. 56 лв. Средна покривност, много течен и лек, подходящ за всеки ден !

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си