- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Грозната Бети :]~
искам да разбера в сериала "Грозната Бети" .. (следв.сезон) абе туй момиче накрая ще се "промени "ли или ще си остане сe тъй грозна...
по-зле става :]~
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Доколкото знам, не се променя.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
омг
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Бе то тва е идеята на филма...Как се справя не толкова привлекателно момиче в тези среди.Ако се промени накрая,пропада целия смисъл.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Така е. Доколкото знам, май в 4-ти сезон Бети ще промени малко външността си. Честно казано 3-ти сезон не ми хареса много, много - приличаше ми на сапунка, а в 1-ви и 2-ри сезон си имаше и лек хумор.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
ами гледах и 3 сезона ма сега нямам време си дърпам всичките сериали и ги редуцирах до 4 ;дд
според мен няма смисъл да се променя.лятото ще разбера![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Като бях малка имаше едно друго, пак "Грозната Бети" се казваше и там се променяше накрая.. незнам дали и този е нещо подобно, гледала съм отделни епизоди от незнам-кой сезон. Но, иначе, и аз мисля, че ще се загуби смисъла, ако грозната Бети стане хубава Бети..
Аз бях първи клас като го даваха и го гледах, но не е това за което питат, онова беше латино-американска версия на сериала и там се променя грозната бети и става хубава, а в тая версия, която дават по фокс лайф мисля че не се променя, ама и това дето го дават сега ме кефи мн повечеПървоначално написано от InnchetO
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Това най-вероятно е била латиноамериканската версия. Американския сериал е правен по латино-сериала.Първоначално написано от InnchetO