.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нещото коета ме "убива" бавно и мъчително...

РЕВНОСТТА е моята БОЛЕСТ...
    Май пред никой не съм разкривала как точно се чувствам...но е ужасно и немога да спра измъчва ме от мн мн мн малка..Горе долу се контрулирам давам вс от себе си да не задушавам харата около мен.. Но те знаят и това мъчи не само мен,а и тях. Приятеля ми също,защото в началото го задушавах без дори да си давам сметка за това. Накарах го да си мисли,че го третирам като моя собственост..сега се старая но има моменти в които просто..немога да го прикрия..По силно е от мен.. незнам как да го спра..бали ме и неискам да съм такава..но просто не се получава... ;(

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    според мен те е страх да не го загубиш

забрави страха от загубата и вярвай в него и най-вече във връзката ви

за да е с теб и за да трае тая ревност както казваш трябва доста да те обича ако беше друг да ти е бил шута по розовия Гъз

не е случаен човек запомни го
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    човек ревнува само, ако иска да бъде обичан...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

не е само към него...към вс около мен е .. той не ми дава поводи дори избягва да контактува с момичета пред мен.. аз съм единственото момиче в компанията ни... просто в един момент въображението ми рисува в главата ми едни гадни картини и полудявам... вкарвам си филмите и не мисля изобщо какво правя.. Спрях да му казвам каква каша е в главата ми защото му е гадно и се цупи защото иска да му вярвам... а при мен това е на моменти... неиздържам вече ...никой не ме разбира а и аз немога да го обясня...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    отиди на психиатър
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ъм след като не ти е давал повод за ревност тогава защо сама предизвикваш нещата?? Той ако е решил ще ти изневери .. а дали ти го ревнуваш или не ще бъде от без значение ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Майната ти на ревността.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на sl0w
    Всички мразат половинката им да е ревнив/а . Просто е ужасно ... Преодолей го иначе става лошо .

Цитирай Първоначално написано от haritov

за да е с теб и за да трае тая ревност както казваш трябва доста да те обича ако беше друг да ти е бил шута по розовия "задни части"

Ти си глупав.
    ицулкобетсеив

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от YouNeedLobotomy
    Цитирай Първоначално написано от haritov

за да е с теб и за да трае тая ревност както казваш трябва доста да те обича ако беше друг да ти е бил шута по розовия "задни части"

Ти си глупав.
    ласкаеш ме
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Въпрос на психика. Нищо не по-силно от теб, ако ти си го наложиш !

:)

A do onq den,kogato ne si go poznavala,a utre ako te ostavi,pak li 6te go revnuva6,kogato ve4e nqma da e tvoi.Vsa6tnost toi ako iska o6te dnes 6te otide pri druga bez da uspee6 da go spre6,taka 4e sas ili bez revnost...Pomisli si.Ni6to ne pe4eli6,no kolko moje6 da zagubi6...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Аз съм много ревнива, но не го показвам.. Според мен е признак на слабост..

изяж един шамар
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Поговори с някоя приятелка,или сама ще го преодолееш, или отиди на психиатър (както казаха по-горе) и си сподели проаблема.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ха.

Добре, заради момичето с розовия шрифт ( тя си знае ), според която в нито една тема не пиша ПО ТЕМАТА сега: Ако това убива, скоро трябва да ми праят 40 дена май.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си