- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с яденето ;/
Тази пък е много красива в лицето,не мисля,че е точния пример за темата.Точен пример е за това,че и дебелите хора са красиви.Вижте я не е някаква разплута и мазна.Даже е доста чаровна.Първоначално написано от YourStar
Бианке,
Я да се стягаш и не говори глупости! Отвори моята тема и прочети моята историяА иначе сега ще ти покажа мотивацията в картинки ..
Ако се храниш така:
Ще изглеждаш така:
А ако хапваш това и други здравословни продукти, ще изглеждаш така:
Еми друго нямам какво да кажа ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Но не се вманиачавай само, защото имам чувството че именно това правиш![]()
Иначе ти препоръчвам да си носиш храна от вкъщи - ябълки, банани, сандвич с черен хляб(без масло), яйран и пр. И пий много вода. Също така спорт. А ако нямаш време ходи колкото се може повече пеша.
абсолютно по същия начин съм .. ии най-лошото е че като мойте фр ядат и кат ги видя и на мен ми се прияждаабе много кофти .. преди нарочно не си зимах пари за да не се изкушавам и ям
![]()
* brunettes
do it better ;] ..
Естествено. Ако се редиш за кроасан и вафла, ще ти дадат само едното.Първоначално написано от MichellePhan
Воля,воля и воля. Те тАва е.
секи ден ядеш по малко от 1път нестава и организма ти свиква с по малко ядене и после неможеш да ядеш толко
не не нееПървоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
Аз също бях така,ама ми писна да се тъпча с боклуци и вече си взимам плодове от вкъщи.Не,че в лафката на училище няма,ама вляза ли в нея...Със сигурност няма да изляза само с ябълка или банан
![]()
Днес примерно си взех 1 ябълка и 1 банан от вкъщи."Забравих си" парите ии така.И не,че не ям сладко.Ям си в къщи млечен шоколад,не ужасните сухи пасти и други чисти боклучета,които обожавам![]()
Айде,Стягай се и успех.