.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен

Проблем с яденето ;/

Оф, ТЪПЧА СЕ КАТО РАЗПРАНА, ХОРА! Искам да ям по-малко и здравословно, ама не ми се получава. Преди се бях стегнала, ама преди месец-два се отпуснах и сега не мога да вляза във форма. Всеки ден ставам с надеждата да изкарам един здравословен ден, закусвам диетично, обядвам горе-долу здравословно, ама следобед в даскало се осирам... Работата е там, че не в само даскало, а и вкъщи ям по много. И си казвам "А, айде, сега за последно да си се нахраня като хората, пък утре наистина почвам диета!"
    И това всеки Божи ден в близкия един месец...
    Та, мисълта ми е да ме насърчите нещо, че да имам повече воля, знам ли и аз. Пишете някакви неща, въобще давайте ми някакви съвети, карайте ми се, поствайте неща, които ще повлияят положително на психиката ми и на здравословното хранене.
    Надявам се тази тема да помогне и на много други хора.

Супер фен
    Еми ходи в училищната лафка-нали забраниха "вредните храни" ...Сега сериозно;Ами представи си тази храна,че как е произведена-някви безработни мангали насила накарани да ходят на работо си секнат сополите и ти им ядеш гнусните сополи и такива гнуси неща. Аз такива ги измислям и от 1 месец не пия газирано и не ям "буклуци" и ся да ме накараш няма да пия и да ям такива неща

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ха-ха!
    Все едно чета за мен!Особено
    И си казвам "А, айде, сега за последно да си се нахраня като хората, пък утре наистина почвам диета!"

Ами незнам,няма как да ти се помогне,ако не си помогнеш сама.Просто се настрой психически.Реши от кой ден да започнеш и си напиши режим на храненето,кога и какво да ядеш.Направи си едно здравословно меню и давай. : ) Също не се застоявай във вас,аз като съм вкъщи и няма какво да правя постоянно мисля за ядене.А в училище,не ги гледай другите какво ядат,изолирай ги.
    Друг начин незнам.

Да не си решила да отслабваш, защото в темата за снимките ти казаха, че си напълняла
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на akinom
    Poprincip v tozi forum.. nikoi ne spazva savetite na horata, no... neka da ti pomogna, ako vse pak si se ot4aqla do takava stepen.. 4e da tarsi6 pomo6t tuk ha.. zna4i, nqma da si kazva6 ot utre, a OT SEGA spiram da si trovq organizma i jivota s tezi gluposti.. ti si momi4e, a ne prahosmoa4ka nali? Ostanaloto e lesno.. stiga da ima6 volq.. no tova e dosta dobra motivaciq kasmet! ..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Бях така миналата година и най-лошото е ,че ядох от скука.Тази година,дори забравям да се храня,което също не е особено добре.
    НЕ пропускай закуска,обядвай със салата или супа/особено по туй време/,или поне нещо истинско дет се вика.Следобед особено в училище избягвай ад ядеш ако ли не можеш си прави по сандвич от вас или си взимай някакви бисквитки,от тия с мюсли или със стафиди.Вечер недей да ядеш,ако ти е трудно,леки храни.
    И преди всичко преди да хапенш каквоот и ад било се замисли,гладна ли си наистина или просто няма какво да правиш и ядеш поинтерция.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Да не си решила да отслабваш, защото в темата за снимките ти казаха, че си напълняла
    Аз по принцип искам да отслабна. И на онея снимки изглеждам едра, казаха ми го хора, които са ме виждали на живо.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Това все едно аз съм го писала,до преди 2 месеца някъде спазвах диета-не точно де,а се хранех по здравословно и от тогава всеки ден си казвам,че ям за последно боклуците и на следващия ден прекалявам още повече,за съжаление няма как друг да ти помогне иска се огромна воля.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

аз пък искам да съм дебела като дебелите манекенки

Супер фен Аватара на Deadlock
    При мен е същото, но постепенно откривам неща, които ми помагат.

Когато ти се прияде вкъщи, си прави чай с мед. Вкусно, полезно и на мен лично ми убива апетита за известно време.
    На училище си носи плодове.
    Говори с родителите ти по въпроса за пазаруването и приготвянето на храната у вас. Ако в хладилника има предимно здравословна храна, ще е по-трудно да сгафиш. (:

Не се сещам друго в момента.

Град
    Бургас
    същия проблем лошото е че започвам да се пристрастявам към шоколада и въпреки че си кзвам че ще стана дебела свиня с гадни зъби и това не ме спира
    охх секи ден се тъпча като за последно и после ми е много гадно
    а преди си правих гимнастики

обаче сега голяям мързел ме е застигнал...
    Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.

намали баничките

Без пари в даскало или поне взимай по-малко.
    Иии.. воля трябва
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    мии, като ти се прияде нещо, яж плод, който обичаш. аз за тва всеки ден се тъпча с ябълки. наистина като се заседяваш много вкъщи, ядеш от скука, гадно е. плод е решението.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    За да преяждаш в даскало, явно не се храниш достатъчно у дома.
    Просто увеличи количеството здравословна храна.
    Тичай по 30 минути на ден, и не само няма да се притесняваш за калориите, ами ще огладняваш още.

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    мии, като ти се прияде нещо, яж плод, който обичаш. аз за тва всеки ден се тъпча с ябълки. наистина като се заседяваш много вкъщи, ядеш от скука, гадно е. плод е решението.
    мхм,яж някакви плодове.
    аз вече от толкова ябълки..ми става гадно,затова по-добре да има разнообразие.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
    Без пари в даскало или поне взимай по-малко.
    Иии.. воля трябва
    ^^ тточно така, аз не си взимах преди пари на даскало
    пък и толкова ли нямаш малко воля бе? я се стегни..
    нека тва да ти е за стимул:

I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    На мен пък в даскало ми е толкова лесно ... На 90 дневната диета съм от началото на месеца (но я спазвах до 6-ти и от вчера пак ) и в даскало ми беше супер!Нямах никакви изкушения А и кое да ме изкуши?!Гадните и мазни хамбургери,чиито картофи са се пържили в олио,което стои във фритюрника поне от седмица?!Или мазните и гадни закуски,които кой знай коя циганка ги е приготвяла УЖАС!
    Вместо да се тъпчеш с подобни боклуци по-добре отиди до някой супермаркет и си вземи някой плод,картофена салата (както мисля да направя днес ),нещо вакумирано (например пилешка пържола),солети ... Дори и някой натурален сок може
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Ама в училищния стол правят ебаси вкусните закуски, топли, меки...
    Айде, днес ще се опитам без никакви прегрешения!
    Дано сваля излишните 7-8 кг...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Каквито и закуски да правят пак не можеш да си сигурна к'ва хигиена поддържат тези,които ги правят ...
    Иллл ... И аз обичах баничките ама вече ми се гади като ги видя Мазни,гадни ...
    А щом толкова не можеш да им устоиш на тия закуски - хапвай плодове по време на даскало и не ходи в стола
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на magicfairy
    Все едно си го писала т'ва за мен.
    Абсолютно същото! В нас се тъпча постоянно.. То не ми се лепи особено много, ноо усещам, че съм напълняла малко и изобщо не ми се нрави. Сега сутринта в нас се здържам малко, но отида ли на училище, просто се тъпча като свиня..
    Трябва да имаме воля, както казаха в предните постове.
    Сега ще се опитам да се владея поне малко, или да ям плодове и такива, понеже в училище продават банани и ябълки, ама кой ги купува..

Мега фен
    Абе, тостер с кашкавал и домати става ли за някакви ограничения? Или да не си и помислям?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Абе, тостер с кашкавал и домати става ли за някакви ограничения? Или да не си и помислям?
    Ако е с пълнозърнест или черен хляб.Най добре си го приготвяй вкъщи.

Btw относно поста на момичето което постна снимки на мацките ^ ... в едно списание преди години имаше статия в която пишеше,да налепиш на различни места из стаята си,а и из цялата къща,ако искаш снимки на хубави жени с хубави тела и всеки път като ги погледнеш,определено ще е някаква воля. : )

п.п.Малко объркано го написах,ама карай.

Ами няма как някой да те настроиш психически,защото повярвай психическата нагласа ръководи всичко..
    Ти сама реши каква искаш да бъдеш!

Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от DebelaManekenka
    аз пък искам да съм дебела като дебелите манекенки

хахахахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си