.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 161
    Момичетата трябва да са с къси поли, малки потничета, която откриват пъпа и корема и, ако искат,токчета.

аз нямам само един стил - понягога съм с тънка риза с къс ръкав , карирана вратовръзка , сиво-бели дънки , маратонки с леко повдигната подметка...понякога с анцуг на адидас и маратонки ...понякога блуза по мене и тъмносини дънки. обикновено е последното
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

а относно момчетата не знам
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Емии аз се обличам мн яко..не се превзем ..ма наистина имам мн яки дрехии..За моя стил на обличане мога да кажа че широки дънки в тоя живот няма да си взема, само тесни и кецове..конверски..елечета ...мн шалове ..шапки..о спирам вече че поема ше напиша .. а за момчета обожавам момчета с ризки..ама нищо нз за стиловете им така че...спирам

ами аз принципно се обличам така: тесни дънки,тениска или потник и съответно ако е зима някой хубав пуловер или суитчер,за обувки най-често гуменки.Напоследък е малко хладничко,така че мятам някое сако например (с някаква щампа и навивам ръкавите,за да не е толкова делово хах ) някакви слънчеви очила,леко съм манячка на тема шалове така че добавям и това към облеклото ии съм навън
    иначе за момчетата не ги гледам много по-дрехите така де ама все пак ако си имат стил бонус :P
    най-вече с гуменки или някакви оригинални кецове,риза аа и много ме впечатлява например момче с гуменки,тениска с оригинална щампа или надпис,отгоре сако еха ))

Супер фен Аватара на fuckme
    аз съм момиче - тесни дънки, тениски,потници,суичъри,бл зи с дълъг ръкав, ръкави ии ето такива - http://www.kupuvalnik.com/images/1174-0.jpg
    кецове,гуменки,боти,марато ки,ботуши..

за момчетата нямам определен вкус, но НЕ харесвам метълите и скейтърите. нещо от типа на - сресана коса,дънки,тениска,маратон и или кецове.

Повече от фен
    Момче съм . В момента изглеждам така :
    3/4 Летни панталони
    Широки тениски
    Бели кецове
    гривна на дясната ръка
    спортни чорапи

Сега като почна даскало ще съм така :

Синя риза или на раета
    Тъмни дънки
    Спортни маратонки или кецове
    гривна на дясната ръка
    спортни чорапи

А за момичетата нямам нещо определено . Зависи как е съчетало дрехите и от самото момиче разбира се .

...

Прилепнали дънки панталони анцузи !

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Тениски всякакви (главно изчистени и преобладава черно и сиво), ризи <3, дънки(обожавам да са сиви и не харесвам тези тип "цигара" дето са ти точно по крака, но имам един, защото бяха суперския нюанс на сиво ), суитчери, кецове/гуменки, никакви мъниста или нещо блестящо по каквато и да е част от облеклото ми.
    За момчетата обожаюам ризите и ненавиждам момче с тесни дънки (ако и има розова тениска се получава просто "прекрасно"). Бели панталони за момче също не харесвам
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Отговор

Момче съм и нося широки тениски, блузи с дълъг ръкав и sweetshirt-и. Дънките и те са широки и обикновенно смъкнати. Нося маратонки или кубинки.
    Харесвам момичета с прилепнали дънки и панталони. Тениски, блузи и суитчъри (суитшърти) да не са много по тях, тоест по широкички. Много харесвам момичета със суитчъри.

Аз нямам определен стил обичам да нося прилепнали дънки ако е топло някое прилепнало и яко потниче с някой аксесоари като гривнички кецове мн ясно но понякога сам с леко смъкнати дънки и леко широка блуза и кецове но по рядко но сега защото става студеничко ходя с дънки някой готин суичер аксесоари и кецове а понякога сам и с едни мн сладки ботушки или анцунг на адидас и такивва работи харесвам момчета с леко смъкнати дънки кецове и някоя готина ризка или тениска

Град
    Plovdiv майна
    Аз ся в тва шибано време ходя с дънки но не такива с някви щарки и много джобове ми чисти да са тъмни хода с кецове тениска и отгоре sweetshirt и най-гадното отгоре с зимно яке много мраза да ги нося едни дебели А за момичетата с прилепнали тъмни дънки кецове и ако е топло някоя изтънчена тениска а ако е студено пуловер например

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Re: Моят стил на обличане и този,който харесвам в другия пол

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    Ето ква е схемата
    казвате как се обличате и какъв стил на обличане харесвате в другия пол.Така ще видим какво най много харесват момчетата в момичетата,както и обратното
    Е всички харесвате голите момичета,ясно ама като са облечени не ги ли гледате

моят стил си е лично мой,нося това което харесвам и както го харесвам.Не следвам чужди стилове.Все пак използването на чужд стил показва липсата на свой собствен.Та моя стил е :
    нося страшни маратонки от тея по високите,дънки не много увиснали,не многоизрисувани или с много джобове обаче подгънати отдолу скъсани на няколко места,риза с навити ръкави като на кърт кобейн ,косата винаги във форма,чанта с презрамка настрани,гривна на ръката и един доста голям часовник ава не от тея старите водомерки.Леко накуцвам като вървя и ме харесват,но аз по дяволите много трудно си харесвам някоя

Иначе харесвам няколко начина на обличане в момичетата:
    1: момичета с анцунг адидас и маратонки и някоя по прилепнала спортна блузка или потниче
    2:вталени дънки,ризка или пак някоя впита блузка,става и с някоя къс и тесен анурак с качулка
    Тва харесвам ама няма баце,няма такива девойки
    FAIL!!!!!

пс- ангунт адидас, потниче....

КРАЯТ!

аз у другия пол харесвам летоска да са вижда пипируата майна

Град
    Dreamworld
    ми.. тениски на групи, тъмни дънки, мешки .. герданчета значки.. червена коса ала бала.. punk style
    Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..

Град
    стая 406
    Хаосът е само в глава ти бате, ВСИЧКО Е РАП !!! .. - капиш ?
    They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
    Are they asking me that because of the shit thats
    been thrown at me, or am I just
    a little snappy and they genuinly care?

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Аз съм freestyler. Смъкнати, но не много дрехи, който да са ми удобни и да ги нося с кеф. Обичам да нося кецове. Всъщност, пролет, лято, есен, зима, все съм с кецове. Обикновенно маркови- Adidas, Nike, DC, Etnies и др.

В другия пол обикновенно се кефя на такива като мен - funky style

skapi drehi i zlato za drugiq pol sa6toto
    fuck you stupid little faggot suck my dick bitch

stripper give me private dance ..

[10/12/2010 18:22:56] elenka angelova: Sega ve4e moga da te solia kolkoto si iskam,niama e maika ti da se opla4e6,ne 4e mn te e strah ot neia
    [10/12/2010 18:23:14] Ice crystal: (rofl)

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Лятото-потник или широка тениска, къси панталони и кецове
    пролетта и есента - мне много широки дънки или прилепнати, кеф ми са само широките анцузЕ
    зимата я изкарвам или с дебел суичер,блуза и кецове, рядко с ботуши и палто, но тази година ще се разминава... много студ е

пс. МРАЗИМ ярки цветове
    зелено, сиво,черно,бяло, най-много синьо- WIN

Цитирай Първоначално написано от iffey
    Хаосът е само в глава ти бате, ВСИЧКО Е РАП !!! .. - капиш ?
    Oоо да ;д

- Моят стил е скеитърски,
    леко смъкнати дрехи кецки, винаги с кецки
    ... кецовете ми са на globe circa или etnies.
    За дрехии... Contrabanda, Protest, Board shop ,
    DC, Etnies
    - За момче същото xD
    Don't wo0rry be happy xD
    shake up the happiness

Град
    Lap of Gods
    Обличам се предимно с
    - тениска на някоя група, ся зимата черна блуза и отгоре тениската на някоята група. Черни дънки-панталони или едни камуфлажни, които нося в най-зимата xD кубинки, лятото черни маратонки.
    Тоест, като метъл. Такивашерени глупости, шалчета разни в никакъв случай.
    Харесвам женски, които се обличат във моя стил, е може би без кубинките и камуфлажа xD

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

АЗ: Нося блузки най-често на Terranova и NewYorker, и винаги отпред трябва да има нещо (няква картинка или нещо от сорта) не обичам скучните неща.
    За дънки и поли нямам определени марки... дънки нося тесни, по крака с ниска талия и непременно с черен или бял колан, а поли къси и тесни.
    Обувки: кефат ме изчистени маратонки, шарени кецове, нося и ботушки (предпочитам те да са черни или сиви),а през лятото сандали, джапанки.
    Прическата ми е средно дълга но мисля да я оставя по-дълга!

За момчета: Харесвам да рокерския стил на обличане xD Ризки отдолу с готини блузки и дънки. С кецове и рокерска прическа.

общо взето харесвам разнообразието
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Аз обичамм да нося дънки по тълото а понякога с права кройка защото казват че ми ходят,НЕ нося блузи с дълъг ръкав!! Само тениски и потничета и само прилепнали а отгоре някой анурак или ръкавки ! Кецки или маратонки на адидас но през зимата ботушкии на които следвам модата и тази година си купих над коляното.Косата без фафлии само изправена и то не винаги
    А момчетоо Ризки отдолу с готини блузки и дънки и С кецове
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Обличам се както ми скимне,не следвам никакъв стил.Има неща,които не бих облякла,примерно обувки на ток,пантофки или блузи с дълбоко деколте.
    За другия пол не знам,не ми пука толкова,да се обличат както искат.

Лято: Кецки, пантофи, сандали или джапанки.. Дънкови къси панталонки.. поли и рокли нося, зависи от модела.. Потничета БЕЗ СМОТАНИТЕ ТЪНКИ ПРЕЗРАМКИ, КОИТО СА КАТО ЛАСТИК! Тениски по мен със забавни картинки и надписчета и ризки ии туники.. За по-студено, суитшъри с и без цип, прилепнали и отпуснати..

Зима: Ботуши и боти, тази година ме кефят угитата.. Дънки по мен с ниска талия (черни, сиви, сини,бели).. Панталони тип дънки (всякакви ярки цветове).. Блузи с дълъг ръкав.. Туники с клинчета.. ии суитшъри..

Общо взето нося и спортно и по-елегантно.. Зависи от повода и настроението ми..

Аа момченцатаа: Кефят ме такива с тъмни дънки(панталони) с ярки тениски... (без розово и лилаво ест.. ) с кожени якета тип "качи се на мотора ми " с някакви такива кецки http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=673 ......... МНОГО Е ДЪЛГО ЗНАММ АМА НЕ МОГА ДА СМАЛЯВАМ ЛИНКОВЕ..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си