.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 161
    Амии аз се водя за голяма модна маниачка, стил - токчета, диадеми, дантела, дънки, сатен... нещо такова, де да знам. стилът ми се заменя заедно с модата - много често виждам мои неща да ги слагат по списанията ( и ест ми става егати якото тогава :д )

За момчета - Ауууу на първо място ОБОЖАВАМ МОМЧЕТА В БЯЛО БОЖЕ БОЖЕ ей като видя някое момче в бяло може и да не е най-големия красавец ама оххх мале разтрепервам се, супер яките са. Обичам момчета с тиранти, с бомбета и с блейзъри, а отдолу с риза с къс ръкав и дънки и кецове. Но НЕНАВИЖДАМ МОМЧЕТА В РОЗОВО И ЛИЛАВО, независимо, че аз нося тези цветове. Мразя момчета с веобразни деколтета и НЕНАВИЖДАМ джапанки или сандали върху мъжки крак! Оф, догади ми се само от мисълта ! Аа да, и момче ли си - имай къса коса! Ако трябваше да имаш дълга, щеше да се родиш момиче и това е!
    Още нещо - татусите по мъжките вратове са много секси.

Общо взето съм голям маниак на тема облекло, на почти всичките ми приятели (момчета) аз им казвам какво да носят и от кои магазини да пазаруват, кои цветове и т.н. Обожавам да давам модни съвети и даже се е случвало изцяло да променям нечий стил и момчето първо е несигурно ама после като почнат едни комплименти " ауу колко си хубав " " ауу колко хубаво си се барнал" и така нататък и става ясно, че хората трябва да ме слушат
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Аз нося хубави дрехи, но не обичам големите деколтета!Никога не бих тръгнала с огромно деколте и гол пъп..
    А за момчета обичам с дънки, ризи
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на Chacho
    Дънки, забавни тениски и маратонки/кецове.

Момичетата ги харесвам без дрехи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    При мен - дънки, ризи, тениски, маратонки/кецове, суитчъри

Девойките - с рокли и токчета, дънки и токчета, по-спортните. Абе да не е с шалвари и някви тигрови/леопардови щампи. И като цяло ГОЛИ
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Моя стил няма как да го опиша честно казано,но доста хора ми казват,че го имам Ми дънки,винаги изчистени,обикновенно шарени кецове,дениски,потници,обо авам ризи на раета.Обожавам и високи обувки (БОТИ,БОТИ ДО КОКАЛЧЕТАТА ) ,но много трудно си намирам такива,които да ми пасват на дрехите.Аксесуарите ми са обици задължително,гривни и един пръстен на палеца)
    За момчета-направо умирам като видя момче с риза,дънки и кецове.Умирааам.И с някоя забавна тениска може.С хубави панталони,черни,хехе.Само да не ми се изпраска с анцунг,щото направооо
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Сега през лятото нося предимно рокли, но не че се харесвам в тях, а заради горещините. Обожавам пантофките- имам цял шкаф с най-различни цветове и модели и си ги нося от ранна пролет до късна есен, включително и през лятото. Така и не можах да свикна с кецове и маратонки, въпреки че ми харесва как стоят на другите момичета.
    Нося предимно дънки в тъмни цветове и много рядко панталони-любимите ми са един червен и един кариран. Обичам едноцветните потничета, блузки, пуловери. Не мога да търпя никакви бижута, шалове, значки, слънчеви очила,шапки и всякакви такива излишни според мен неща.
    По отношение на момчетата (мъжете по-точно ) не мога да оправдая анцузи и маратонки извън фитнеса и парка. Харесват ми небрежните ризи(само да не трябва аз да ги гладя) и часовник като единствен аксесоар, защото обиците и ланците са смешни върху индивид от мъжки пол.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Нищо че е стара темата, аз ще постна и собственото си мнение.
    Значи... Аз се обличам нещо средно между рап/метъл .. ае, нещо щураво !
    ==> Прилепнали дънки , кецове няма значение кви !
    Тишърти - широки, прилепнали няя значение.
    Полички с клинчета .. не дънкови.
    Суетшърти, гривнички, коланчета, шапки, шалове, обици ... по странен начин просто.
    Кефят ме МОМЧЕТА с широки анцузи или дънки .. дъното до колената . ШИРОКИ тишъртиииии некви кецоУе .. ае горе-долу рапърчета, метълчета .. квото се навъди наоколо. М неш` такоа .

.. DaKid ..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Маратонки,дънки(най-често тъмни,по-изчистени,без цепки,проттритости и такива)тениска(не точно прилепнала,но не и широка)с надпис отпред или риза,почти винаги с навити ръкави(от тези,които си имат копче за ръкава),блузи с дълъг ръкав никога.
    За момичета не мога да кажа,защото ако някое момиче ми харесва,никога не ми е правело впечатление как се облича,въпреки че най-често такива с прилепнали дънки/клинче ми грабват окото
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

anonymous708973
    Guest
    на почти всичките ми приятели (момчета) аз им казвам какво да носят и от кои магазини да пазаруват, кои цветове и т.н.
    Съжалявам, но звучи супер смешно и нафукано. Кои цветове им избираш? Твоите любими или такива, които отиват на тях? И как преценяш какво им отива?

Не нося маратонки и кецове, анцузи, нищо смъкнато или прекалено шарено, никакви ярки цветове, суичъри и щуротии.
    Нося високи (платформи) и ниски обувки, лятото - роклички, панталони (къси си купих едва това лято), зимата - тънки пуловерчета с обло или V-образно деколте, фишута, дънки - нищо изчанчено, никакви капси, ненормално количество ципове и простотии. Не нося жълто, оранжево, цикламено. Обичам бижута, не излизам без и над половината съм си ги направила сама.

Не харесвам смъкнати момчета, абсурдните цветове от Ню Йоркър и не съм голяма фенка на 7/8 дължина за мъж. Кефят ме хора, които залагат на свеж елемент в облеклото. Примерно жълт кант на сивия пуловер. Прави дънки или тъмен панталон, тениска, спортни обувки (но не гигантски кецове). Никакви карирани гащи до коленете. Обожавам мъже в риза - няма такъв, на който да не му стои и с бижута - пръстен или гривна, но да е нещо стилно.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Дънки, забавни тениски и маратонки/кецове.

Момичетата ги харесвам без дрехи.
    леле човек...вдъхновяваш ме
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Аз се лутам честно казано... един път съм с някоя по-елегантна блуза, някоя рокличка свежарска, тениски с елечета и т.н. Харесвам обувки тип пантофки... Понякога съм просто с кецове, тениска и дънки ( забелязах, че доста хора така се обличат тук) Обожавам дранкулки всякакви, герданчета, гривни... Но наистина харесвам всичко с емблемата peace (знака на хипитата) Мразя, много мразя кифли, хубави дрешки, но съчетани ужасно и всички са толкова еднакви...
    Харесвам момчета с ризи или най-прости тениски, кецове, маратонки, почти няма значение Също мразя и хора с анцузи... Има един виц, че в Перник мъж си купувал анцунг и продавачът го питал: -За всеки ден или за сватба...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    на почти всичките ми приятели (момчета) аз им казвам какво да носят и от кои магазини да пазаруват, кои цветове и т.н.
    Съжалявам, но звучи супер смешно и нафукано. Кои цветове им избираш? Твоите любими или такива, които отиват на тях? И как преценяш какво им отива?

Не нося маратонки и кецове, анцузи, нищо смъкнато или прекалено шарено, никакви ярки цветове, суичъри и щуротии.
    Нося високи (платформи) и ниски обувки, лятото - роклички, панталони (къси си купих едва това лято), зимата - тънки пуловерчета с обло или V-образно деколте, фишута, дънки - нищо изчанчено, никакви капси, ненормално количество ципове и простотии. Не нося жълто, оранжево, цикламено. Обичам бижута, не излизам без и над половината съм си ги направила сама.

Не харесвам смъкнати момчета, абсурдните цветове от Ню Йоркър и не съм голяма фенка на 7/8 дължина за мъж. Кефят ме хора, които залагат на свеж елемент в облеклото. Примерно жълт кант на сивия пуловер. Прави дънки или тъмен панталон, тениска, спортни обувки (но не гигантски кецове). Никакви карирани гащи до коленете. Обожавам мъже в риза - няма такъв, на който да не му стои и с бижута - пръстен или гривна, но да е нещо стилно.
    Абсолютно същата съм и аз.
    Кецовете ги изоставих още в пети клас, супер грозно е според мен една млада дама, на 14-15-16 години с кецове, а да не говорим за онези широките. Инфантилно е. Анцузи нося ЕДИНСТВЕНО в часовете по физическо, даже в повечето случаи съм с клин. За същата цел имам един единствен чифт адидас. Същото ми е мнението и за момчетата - харесват ми анцузите горе/долу, но да не е някакво менте личащо се от 5 километра, нито пък на кафе,дискотека, абе като цяло вечер с такова облекло ... просто е неподходящо.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Женско съм. Обичам да ходя с вталени ризи или тениски,дънки
    по мен и ниските кецове на conversе, или маратонки (най-често Nike). Имам и един чифт от големите кецове на supra, които обожавам. За противоположния пол харесвам риза (понякога с тениска отдолу, зависимост от модела) дънки и спортно-елеганти обувки. <3 Damon <3

Момиче съм... през лятото нося дънки по мен.. свежи и изчистени потничета и тениски със забавни картинки или блузи тип прилеп.. ... суитшери, кожено яке.. обувки - кецове (гуменки), пантофки и сандали, а за по-специални случаи - токчета..... през зимата.. дебели суитшери, блузки с дълъг ръкав, половери, туники.. не обичам натруфените лъскави остри ботуши.. а нормални боти.. с някакви верижки може би и ботушите по-дълги.. ЧЕРНИ ИЛИ СИВИ.. НЕ кафяви.. и искам угс тая година .. харесвам ярките цветове, бижутата и шалчетата.. ии тези шапки тип " чорап " ;дд

Харесвам момчета с дънки нее прилепнали, но и не много смъкнати.. с нормални маратонки мб адидас.. свежи и не много цветни тениски и суитшъри.. :P
    <3 The Vampire Diaries <3

Re: Моят стил на обличане и този,който харесвам в другия пол

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    Леко накуцвам като вървя и ме харесват,но аз по дяволите много трудно си харесвам някоя
    Цитирай Първоначално написано от TVDQueen
    2.Провисналите панталони, голеемите суитчери и флексовете.

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    [b] sweatshers/

Цитирай Първоначално написано от LovelyD
    . стилът ми се заменя заедно с модата - много често виждам мои неща да ги слагат по списанията ( и ест ми става егати якото тогава :д )

Нямам думи.

Искам да попитам от какви магазини може да се намерят блузи , които са прилепнали по тялото . Нямам снимка , но е нещо такова като блузите на футболистите които носят под фланелките си например.

Значи, моя стил е по-скоро спортен. Постоянно нося кецове, защото всеки ден тренирам и с други обувки ми е малко странно, обаче ако излизам някъде на разходка, най-често съм с пантофки и отвреме навреме и някои високи обувки.
    Винаги съм с дълги/къси дънки, с някакво понтиче, ако е топло... и такам. Ппц обожавам широки тениски, обаче супер широки, но рядко излизам навън с такива.

А за момчетата... Нещо такова би ми харесало:
    Цитирай Първоначално написано от TVDQueen
    2.Провисналите панталони, голеемите суитчери и флексовете. Като видя момче в едно от тея двете и ми се завърта главата на 360 градуса.
    Иначе, обожавам рапърския стил в момчетата. Широка тениска, кецове, дънки, ако има и шапка -
    Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!

Не знам дали съм писал тука.

Кво носа аз: некви дънки, некви маратонки, шантави тениски, понякога мятам и връхна дреха.

Кво харесвам в момичетата: никви дрехи... а да бе писал съм тука. Е, нищо, ъпдейт: нощници.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ами нося маратонки < черни/сиви , които са кожени.

Дънките са по мен и са тъмносини и фабрично избеляло на бедрото.

Нося и широки колани.

Повече нося потници и отгоре някоя ризка,потник + жилетка.

Потник + шлифер. Не нося много блузки с дълъг ръкав.

И чанти в голям размер и безформени, просто са ми страст.

-

За мъже предпочитам черна/бяла фланелка по тялото.

Сини дънки / не определям нюанс/.

И едни спортно елеганти кожени маратонки.
    ла-ла-ла

аз много харесвам да нося sweatshirts,когато е по-студено.В смисъл много харесвам.А иначе през лятото,къси панталонки + тениска.Имам много тениски ,почти всички са разни филмови .. всякакви .. :О звучи тъпо ама кво да правя..
    Когато ходим на клуб или нещо от сорта взимам нещо от брат ми , той е на 20 сега ,но ми стават някой дрехи,понеже аз обичам да нося по широки .. ( че имам коремче и с тях изглеждам слаб ) ,a той носи маркови и са хубави
    )

Момичетата..никога не съм се кефел на високите токове ,разголените деколтета ( добре де на тях им се кефя ) и т.н ..С дънки или нещо такова ,маратончици ии sweatshirt или блузка с по дълги ракави ,както и нещо модерно ,ново ,но не и натруфено и гадно .. няма как да ме разберете,ще ви дам снимки.

ЗА МЕН това момиче е много сладко и красиво.Не защото съм фен на Хари Потър,а просто заради самата нея през всичките тези години от както я гледам ..от малка до сега ,все си е била сладка и чаровна.Винаги ми е харесвало как се облича.

Да,не харесвам обличане стил Андреа или стил Преслава,моля да ме извиняват кокетките в сайта,но това си е лично мое мнение.

Only I can live ,forever.

Бих й го спущил.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Бих й го спущил.
    Чачо,преди не беше такъв.Късният час ли ти се отразява по този начин,та да говориш като поредния селянин?Или си прекалено загорял?

Only I can live ,forever.

Загорял съм.

Голям фен Аватара на reperw
    Дънки + маратонки (но само маркови )+ тениска

когато е студено суитчери ,но не ги харесвам

Харесвам в момичетата : Тесни дънки с потник

Интересна тема...

Много харесвам ризи.Имам наистина много видове.Когато спортувам взимам тениска за предпочитане по-голям номер от моя.Нося 3-4ти с много
    джобове.За обувки - предимно кецове.Като цветове най-често черно.Понякога се обличам и като класически "метал".

За момичетата .. хм може би нещо пънк,метал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си