.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 161 от общо 161
    Град
    in Middletown.. ^^
    Уммм, нещо за мен..Падам си пънк, ..Нося дънки или къси гащи, с забавни тениски, потници, карирани ризи и суитшери.. ОБОЖАВАМ Кецовете, особенно високите..МРАЗЯ токчета, незнам, просто са ми отвратителни..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Супер фен Аватара на skate
    обличам първото нещо,което набарам в шкафа.

а за момичета най-харесвам като са без дрехи

Зимата: Прилепнали дънки, кецове, суитчери, анцузи, якета, блузи, ризки, горнища
    Лятото: Тениски, потници, късии гащи, сандали, рокли
    Малки чантии, гривни, гердани

За момчетата: Анцузи , смъкнати дънки, широки тениски, ланци и кецове хмм.. и горнища с качулка

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ми аз съм момиче.. нося само кецове обичам свободните и небрежни дрехи
    а стила за момче - имам няква мания към смъкнати момчета !!!!!!!!
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Бая си промених стила,сега е друго нещо.Аре ве,вие как сте?

Язе нали съм гаден метъл одим с черни тениски, черни или тъмно сини дънки. Е такива "гуменки : D" http://i.topmodel.bg/files/2010/02/11/9cb410f950.jpg . Понякога разнообразявам де, намира се и някой-друг шарен парцал ..
    Иначе харесвам мъжки които се придържат към моя стил.

"Humanity is overrated"

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    кофти вкус

"Humanity is overrated"

мм.. различни видове дънки .., якета , горнища

Общо взето постоянно нося кецове (естествено не най-обикновения тип кецове, който вероятно ви изплува в съзнанието, винаги се старая да търся по-интересни модели), освен през зимата и като изключим спортното облекло нося следното:
    Пролет & Есен - кожено яке (черно), евентуално по-плътни, изчистени блузи/суичъри (предимно черни, сиви, бели), дънки (предимно светли), кецове

Лято - ризи (с шарки тип "покривка за маса" ), под ризите най-често нося най-обикновена бяла тениска с къс ръкав, дънки (предимно светли), кецове

Зима - кожено/зимно яке (черно), изчистени блузи/суичъри (предимно черни, сиви, бели), понякога тънки пуловери (пак предимно черни, сиви, бели), дънки (предимно светли)

Като цяло обичам семпли цветове, както си проличава по написаното по-горе, но понякога ме хапе коня и експериментирам с абсолютно обратното на това, което най-често нося.

Banned Мега фен
    ходя с широки кецове,тесни дънки и широк суичър най-често... като е по-топло широки кецове + тесни дънки + някой потник или тениска,които си вървят с кецовете... зимата в момента имам спортни боти... иначе си нося понякога ботички ниски пак с дънки и отгоре някоя блузка.. лятото също ходя с потник,къси панталони и изчистени сандали...абе общо взето се обличам доста спортно.. никога не съм носила токове и не мисля скоро да започна да нося .. това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си