- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят стил на обличане и този,който харесвам в другия пол
ами в женската част по-ме кефят момичетата от дрехите![]()
мразя кифли,то никой не ги обича ,но ти си супер
стила ти имам предвид де нали не те познавам,но моят идеал е нещо близко до твоя стил като разбира се изключим кецовете![]()
![]()
yeaah... добавих те в скайп![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Амии аз обожавам конвърскиии <3 obsessed xD
Така,че кецове,през зимата сега съм с Угита.
И за момичета и за момчета обожавамммм карирани ризи...не просто толкова е секси момче с карирана риза,че не е истина хах и отдолу някаква тениска такова неглиже ... (mm)anw xD
Не си падам много по поли,по скоро прави,но не прекалено прави,не тип молив,дънки или панталони.Иии това е,може някое весело анораче,но едноцветно.(:
И за момченцатааа,както вече казах ризкии карирани <3 или едноцветни с някакво пуловерче отгоре и кецки и падам...хааах
Жалко,че няма много такива :/
аз попринцип имам странен стил ...... както ми викат:аз съм пънкарка с емовски наклонности...
Кецове,дънки,черно,кафяво,т ъмно зелено...
Момчета-метъли,обожавам ги...Или некфи по-странни рапъри...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
еxactly!Първоначално написано от matty7
![]()
а моят стил на обличане е горе- долу според настроението. Обичам цветни неща. През зимата нося блузки с дълъг ръкав и някакви щампи или надписи по тях в различни цветове и отгоре суитчър- в момента нося най- често 3 единия е на бели и черни квадрати, втория е сив, а третия е бял с цветни надписи, тип графити, така да се изразя.Лятото нося блузки с къс ръкав и потници. Иначе нося дънки.... много дънки
:P Имам светли, тъмни и много черни, те по- скоро минават за панталони. Също така имам едни по- широки карирани панталони много си ги обичам.
Обувки нося всякакви, само да не са на висок ток.
![]()
Най- често се мотая с кецове на рънърс или много любимите ми на найк.
Обожавам конвъъърс!! < 333 Като е по- топло нося ниски черни обувки, от тея тип балелеринки.
Също така понякога към облеклото си добавям любимата тъмносиня вратовръзка или ръкавиците без пръсти. :P :P
При момчетата ... мии харесват ми момчета с расти.И скейтъри ме кефят, фешъни н обичам особено, някакси ме дразнят, изглеждат се показно.
Да не забравя, че доста се кефя на емота.
![]()
И то май това е всичко.![]()
![]()
Еми..аз се обличам съвсем нормално-обичам да нося дънки с блузки по тялото обичам да нося и кецове (любимите ми обувки) харесвам цветовете-червено,синьо,черно и зелено
![]()
За момоченцата-с готини дънчици и яки блузки,слитчери мии тва е общо взето![]()
=]
ами моят е ... ддз обикновен .. може би повече елегантен .. а този дето хар в момчетата е .... спортен .. леко широки дънки .. нещо такова!
обичам момчета в анцузи![]()
иначе аз съм спортна работа,най-често:
1. долница на анцунг + потник и маратонки + гердани гривни обеци
2. маратонки, дънки/панталон по мен, колан с цвета на маратонките, някакви блузка, анорак и грейка отгоре,и пак някакви аксесоари. винаги обаче си имам цветен елемент,може всичко да ми е черно,но анорака ми ще е с всички цветове на дъгатаи така,общо взето. нямам много претенции по отношение на мъжките,но слабостта са ми анцузите
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
И аз всеки сезон ходя с кецове.Първоначално написано от CoNviCt
![]()
Обличам се с дънки, (или прилепнали, или много широки-направо смъкнати), анцузи, суитчъри, тениски и т'ва е.
За момчетата същото, ама без тесните дънки.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Обличам се да ми е удобно.Искам да е красиво и поне малко да привлича внимание.Не държа на марковото, може да си купя нещо много евтино, стига да ми хареса и да седи добре.За всеки случай гледам да подбера точните дрехи.Обичам всякакъв сорт обувки, като изключим груби кубинки или пък маратонки с много дебела подметка.Не ходя разголена
![]()
Това е![]()
А какво харесвам . . амииии нз не мога да кажа.Приятеля си харесвам![]()
Мм нося дънки(най-често широки <3 ) , тениски и потници с надписи,картинки или едноцветни .. понякога мн широки ;D кецове <3 .. Мразя обувки с ток и всички останали кифленски такива едни...гадни работи ;D
За момчетата...расти ,кецове и широоки дрехи <3 (татуси и пиърсс ... мммм )Мразя и мъжки кифли![]()
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
Дънки, ботушки, шлифер/яке, блузка, жилетка .. като цяло през зимата доста плътно се обличам, а не да ми е гол кръстът и след години да страдам от кофти болки. ^^
За мъжката част - Не харесвам метъли/рапари/фешъни , нещо по-семпло, но да се откроява, по-елегантно.Което да прави впечатление с нещо различно. Всъщност .. може би най-държа да е чистоплътен.
![]()
Дънки, блуза/пуловер, през лятото тениски, маратонки, през зимата-ботуши... Най-вече гледам да ми е удобно. Иначе по-скоро тъмни цветове, черно, кафяво, сиво, тъмносиньо, лилаво.. Не обичам да се обличам много цветно.
Иначе за момчетата-дънки и тениска, не харесвам фешъни.Дългата коса е плюс. (:
еми аз се обличам по-спортно може би
- тесни дънчици с ниска талия и тесни около глезените предпочитам да са тъмни цветове
- готина блузка с готина щампа
-нося само спортни обувки (маратонки,кецове)просто не мога да се разбирам с токчетата![]()
-якетата ми са спортни предимно черни тъмно лилави или тъмно сиво
анцузите винаги ги нося навити до коленете
за през лятото наблягам на късите панталонки и потниците без презрамки и по-леки маратонки или сандалки с връзки до коляното без ток(висока съм и просто не ми трябват)
харесвам момчетата с паднали дънчицие но не до земята де
готина ризка с навити ръкави или блузка и готино спортно яке очертаващо леко тялото му![]()
Damn..кефиш ме..Първоначално написано от Dundy
![]()
![]()
Иначее..аз се обличам с дънки)най-често прилепнали с ниска талия (за да се вижда якото ми дупе)ии некоя яка блузка по мен (слаба съм и мн широките не ми отиват) ..спортен тип най-често с кецове или яки боти..Държа да кажа че се обличам що годе модерно, но си имам собствен стил и определено не съм кифла с огромни цайси и топирани коси
За момчетата нямам претенции, само да не е някоой фешънче, че такива не ги трая..да нси хубави дрехи, най важното е да мирише добре и да подчертават якото му тяло. Косата ако може без 100 тона гел или руси кичури..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
а ще ми обясниш ли как по дяволите носиш анцуг и герданчета, гривни и обеци? Ако не са мн мн семпли и почти незабележими-да, но иначе ми се серува като за селка пръчка..Първоначално написано от buttertoast
PS анцунга ти адидас или найк е?![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Аз-дънки,кецки <3 , анорак и гривна си слагам тогава
Или ако съм с анцунг не слагам различни(горницата с съответната долница слагам)
За момчетата-Хубава блуза,дънки,кецки <3 анорак или суитшър.
Или анцунг с маратонки.
Тениски-Метълски или на Volkswagen.
Блузи-Метълски или анораци с разни необикновени надписи.
Панталони-Камуфлажки,изсухлени дънки
Кецове на Lakai i Etnies
Мразя прилепнали дрехи.
Обичам да приличам на чувал но да ми е удобно!
Аз съм с кецки на etnies попринцип, ама заради кризата минах на Mania последно време. Дънки не много широки ама и не от тесните и все пак малко по-широки от нормалното, тениските - нормален размер с изключение на 2-3 по-торбести и попринцип мятам отгоре един суитчър. Не съм по обикновените анцузи, поне не и по такива горнища. А ако ми омръзне тва някоя блуза ше ми е от полза, пак в споменатия размер, само дето имам и някои по-прилепнали. Попринцип не съм по ярките цветове, затова нося по-тъмни нюанси - черно, по-тъмносиньо. Изключение прави бялото.
За момичетата - хич не съм по токчетата, женските кецки ме радват много, прилепнали дънки и някоя по-къса блузка или потник да се вижда закво става въпрос.![]()
обличам се по собствен си стил..
- кецове ( etnies,circa,globe,Nike)
- ризки
- блузки ( не ония кифленски истории,или чалгарски XD)
- малко по-широки дънки,но повечето време съм с тесни.
У момчетата харесвам повече - скейтърски стил.
-кецове (etnies,circa,globe,ES и т.н)
- ризи а-у
-смъкнати панталони
-шапки
и т.н
XD
Ами .. Стрййт уеър < ;д Кецове Емерика или Супра, дънките - тесни не някви чували все едно съм се насрал ;дд Тениска един размер по голяма (зависи и от модела) и суичер. Предимно like a skater.. ;d МРАЗЯ ФЕШЪНЧЕТА ;х В момичетата - както някой каза прилепнали дънки да се очертава дупето и без токчета ;д
Еми, със дънки, джинси, не харесвам анцузи ~малко съм нисичка и не изглежда много добре~, най-обкновени блузки~розови, сини, зелени, кафеви, оранжеви, черни, бели~, харесвам с оранаменти ама не много, надписи също ме кефят, туники особено много харесвам, обувам маратонки, ботуши, сандали и т.н.
За момчетата-като видя скейтър, направо съм туш! Много ме кефят също и емота ~без рязането на вените~ само по външност! Общо зето това е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е според зависи - обикновенно съчетание на небрежно с официално и спортно. Много си харесвам стила. Задължително часовник, който, слънчеви очила, ама не някакви големи, а от тип "авиаторски" които според мен са най-яки, златно синдижрче на което и има икона на св. Георги.
В мочитета няма нищо определено което да ми харесва, всичко е според момента.
моят стил на обличане е :
1.Прилепнали дънки(но не чак толкова),тениска (не мн прилепнала но не и отпусната),кецове,раница ,мп4 и вързана коса на опашка(въпреки че последните две не са за тая тема)-- с няколко думи небрежен стил
2.Но понякога обичам да нося и по отпуснати дрешки,но не чак овиснали
3.Най-важното-не се водя по модата,а нося квот ми хареса независимо от евтин или скъп магазин и независимо дали другите около мен го харесват!!!
А за момчетата харесвам да са с дънки,кецове-тоест нещо по небрежно и да не си слагат гримовеи лак за коса и вакса и темподобни глупости по косите .Мразя също и големите очила.Просто нещо готино е може и модерно но не чак толкова натруфено.Много мразя всички кат се облекат по модата и кат не можеш да ги различиш
Но едва ли има толкова мн такива момчета като за моя вкус
а за летни дрехи мн харесвам къси панталонки, потниче и кецове,платненки или нещо удобно ,но не харесвам токчета
Моят стил:
Предпочитан стил за момче: (Предпочитам ги без нищо от кръста нагоре, но щом се налага сложете им по една разкопчана ризка.)![]()
![]()
Kun min