- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- можеш ли да забравиш толкова бързо някого
да си кажеш краи...няма да мисла за него и да го забравиш.не става но какво трябва да направя
времето лекува
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и какво тряя да праяПървоначално написано от VampireGirl666
![]()
То ако ставаше така, нямаше да има любовни драми..
и да искаш, и да не искаш - не става толкова бързо, а при някои и въобще.
Да спреш да мислиш за него.Запълвай времето си.Не става веднага.Когато ти се иска да му простиш,припомни си колко много те е наранилПървоначално написано от vesinka899
тука няма happy end бързо..
време време и пак време..
колкото повече си обичал, толкова повече време...
за връзка от месец и нещо, ме е боляло близо половин година и повече.. така че.. няма да мине нито днес, нито утре.. но ще мине.
Зависи от самия човек, зависи и от това какви са били чувствата му : ))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Много зависи. Ако има с кой да го заместиш, след 2-3 дни изобщо не се сещаш.Първоначално написано от machoka
един човек не може да бъде забравен ако е бил част от живота ти
той може да бъде заменен,но никога не ги сравнявай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да- аз съм го правила, зачертвала съм важен човек от живота си защото ми показа същността си и в момента изобщо не ми пука за него![]()
Ако ще да мрие![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не е толкова лесно,но ако наистина го искаш това нещо - ще стане.Имай търпени,силна воля,повече излизай с приятели,забавлявай се,не мисли за него,намери си ако трябва и ново занимание ... просто се разсейвай и гледай да не махаш усмивката от лицето си.Малко по малко ще видиш как ще успееш да го забравиш и няма да се сещаш даже за него!Успех :P
.. дали??Първоначално написано от Pti4igrip
![]()
![]()
По темата: силно се съмнявам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от haritov
Ти си по-тъп от другия дето също е тъп.
ицулкобетсеив
моя нос е прекалено голям .. докато твоята п*шка е точно обратното и няма да се получат нещата .. so sad ..Първоначално написано от Pti4igrip
![]()
![]()
Priceless .. <3
Можеш с алкохол или ако го замениш веднага с друг .
едни от твоите долетя и ми го подшушна ..Първоначално написано от Pti4igrip
![]()
Priceless .. <3
има ли за какво ??Първоначално написано от Pti4igrip
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
остър си остър сиПървоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.