- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секс играчките?
Ми...мисля много неща...но...с една дума...ПОЛЕЗНИ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Tъпоо..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Мм, аз си имам![]()
Внасят разнообразие
Нямма нищо против някои (не харесвам всички естествено)
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Миии няма нищо лошо от време на време да се разнообразява с някоя играчка :P Иначе аз си имах само едни белезници,които си ги купих ей така за базика и на края останаха в бившия![]()
За сметка на това сегашния ми приятел все ме базика,че ще ми подари вибратор за да не ми е скучно през седмицата докато е на работа
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Никакви играчки,има евтини краставици на пазара.![]()
Той и моя така се базика, че накрая ми купиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Лошо няма в играчките... по-добре дори така. Разнообразие си е... моята като и купих 1 куп играчки, които сама си избра, вече спокойно може да е всеки ден с който си иска във фантазията си, а не в нечия кола/апартамент/квартира и т.н.
Е значи да чакам и мен да ме огрееПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не са лошо нещо и както казаха преди мен разнообразяват доста![]()
Аз пък моя го базикам да ми купи, пък той не щеПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Не одобрявам по принцип. Ако заместват партньора значи не са хубаво нещо, щом една машина или нещо изкуствено е способно да замени партньора, тогава за какво си приказваме![]()
Само, ако и двамата участват в работата с играчката може да има някакъв смисъл и то ограничен
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
^ Ти мастурбираш ли?
Със сигурност.
Тогава защо да не го прави приятелката ти?
И каква е разликата дали ще го направи сама или с вибратор примерно?!
![]()
dimana99 не мислиш ли че си прекалено малка да четеш статии в този форум да мислиш за такива неща камо ли та пускаш такива темибоже мой до къде стигнаха 10-годишните..
+1 мхм,а тва че можеш да зарежеш гаджето си зарадитакава глупост е простотияПървоначално написано от beliqsmok
![]()
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
зависи![]()
Dimana ти на 10 ли си ?
погледни ника и пък и кфи детски за годините си мнения дава .. личи си от км![]()
Едва ли е на по-малко от теб?
Кво му е на въпроса?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
не мисля за тяхПървоначално написано от Dimana99