Здравейте,бих искала да ме посъветвате нещо.защото наистина вече не знам какво да правя
Имам приятел от гдоина и няколко месеца,всичко беше много хубаво,той ме обграждаше с много внимание,обичаше ме,доказваше го,дори от време на време ставаше досаден с обсебването си,но от няколко месеца нещата коренно се промениха,той стана по-студен,почти никакво внимание не ми обръщаше.всеки път като говорех с него за това как се чувствтвам с карахме и обвиняваше мен,че съм параноясвала и ревнувала за щяло и нещяло,виждах накъде отиват нещата и го помолих да си дадем време да преосмислим нещата,но аз не издържах дълго и го потърсих,тогава той каза,че не ме е търсил,щото знаел,че аз ще го направя,но тогава пак нямаше никаква промяна,той все по-рядко сиакше да се виждаме,доакто един ден се скарахме много и той ми каза,че много ме обича,оначе не можел вече да е с мен,иксал си свободата раздлеихме,но той всеки ден ми звънеше по телефона и ми плачеше колко много ме обича,но не искал да е с мен,защото съм го задушавала,но накрая поиска да се съберем,събрахме се,първите 3 дни беше много хубаво,той ме обграждаше с толкова внимание и любов,но после пак по старому:/ когато сме смао двамата той се е уморен,все иска да с еприбира по-рано,а когато излезем с другите хора от компанията както е бил уморен до рпеди 5 мин вече не се чувстеа така,омрузна ми да му казвам коли зле се чувствам,защото тогава смао ми се кара,че не съм му давала пространство,знам какво ще ми кажете-д аго оставя,да н ему звъня,и така сигурно ще се усети и ще почне да ми обръща внимание,но наистина ми емнгоо трдно да не го търся аз искам да си прекарвам времето с него,а той май не иска...тогава не арзбирам защо пак пожела да се съберем,защото когато не съм с него ме иска,когато съм с него,той ме приема за даденост Sad и не знам какво да правя,обичам го страшно много,не съм готова да го загубя...