- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- май съм му омръзнала :(
Здравейте,бих искала да ме посъветвате нещо.защото наистина вече не знам какво да правя
Имам приятел от гдоина и няколко месеца,всичко беше много хубаво,той ме обграждаше с много внимание,обичаше ме,доказваше го,дори от време на време ставаше досаден с обсебването си,но от няколко месеца нещата коренно се промениха,той стана по-студен,почти никакво внимание не ми обръщаше.всеки път като говорех с него за това как се чувствтвам с карахме и обвиняваше мен,че съм параноясвала и ревнувала за щяло и нещяло,виждах накъде отиват нещата и го помолих да си дадем време да преосмислим нещата,но аз не издържах дълго и го потърсих,тогава той каза,че не ме е търсил,щото знаел,че аз ще го направя,но тогава пак нямаше никаква промяна,той все по-рядко сиакше да се виждаме,доакто един ден се скарахме много и той ми каза,че много ме обича,оначе не можел вече да е с мен,иксал си свободата
раздлеихме,но той всеки ден ми звънеше по телефона и ми плачеше колко много ме обича,но не искал да е с мен,защото съм го задушавала,но накрая поиска да се съберем,събрахме се,първите 3 дни беше много хубаво,той ме обграждаше с толкова внимание и любов,но после пак по старому:/ когато сме смао двамата той се е уморен,все иска да с еприбира по-рано,а когато излезем с другите хора от компанията както е бил уморен до рпеди 5 мин вече не се чувстеа така,омрузна ми да му казвам коли зле се чувствам,защото тогава смао ми се кара,че не съм му давала пространство,знам какво ще ми кажете-д аго оставя,да н ему звъня,и така сигурно ще се усети и ще почне да ми обръща внимание,но наистина ми емнгоо трдно да не го търся
аз искам да си прекарвам времето с него,а той май не иска...тогава не арзбирам защо пак пожела да се съберем,защото когато не съм с него ме иска,когато съм с него,той ме приема за даденост Sad и не знам какво да правя,обичам го страшно много,не съм готова да го загубя...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!