.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Германия

Баща ми спи с брат ми

Имам основания да мисля,че малкия ми брат има връзка с доведения ми баща.От край време знам,че брат ми е хомосексуален,но съм му свикнал и го обичам.Преди една година ходеше с 65 годишен.Брат ми сега е на 17.Но това което истински ме притеснява е,че той има някаква особена връзка с доведения ми баща.Закачливи погледи,непрекъснато излизат заедно когато мама я няма и други.Но вчера останах шокиран когато видях,че д.м.б галеше брат ми по лицето.Да не ви казвам какво почуствах.Сега ми е адски кофти.Да кажа ли на мама или не.Или ако греша представяте ли си каква беля ще направя.Засега мисля да ги следя или нещо подобно.Някакви съвети.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Аз не разбрах дали майка ти знае. че брат ти е хомосексуален.
    Ако знае, мисля че не трябва да се месиш. тя сама ще разбере, ако не знае - кажи и!
    Do you speak Salsa? .......

Темата нещо не ми се струва да е много реална, но ако приемем, че е...изчакай още малко, погледай от страни и виж как ще се развият нещата

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Баща ми спи с брат ми

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Някакви съвети.
    иди да се прегледаш ..

Супер фен Аватара на Glamour92
    Неам думи просто
    Това да не е някаква гавра с чесън

Град
    Sofia
    Е,и аз спя със сестра си,ама това не значи,че я еба

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Вие не разбирате ли,че тфа е някъв педофиляк,дет обича да пише по форумите педофилски измислици и да пълни на хората главите с глупости
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

ми да ми дойде и да му разцепя главата

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Включи се и ти да направите една шведска тройка.

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    По скоро влакче

Град
    Sofia
    Преди време един приятел (който харесва мъже) ми пише:
    Много искам да направя свирка на доведения си баща ама не знам как да му поискам.
    Та след време въпросния пубер видял баща си да стои гол на фотьойла и .. отишъл и му направил.
    До колкото знам не продължи дълго тяхната любовна афера но така и не ми каза продължението.
    Та щом това прави брат ти щастлив си е негова работа. Щом си е избрал пътя в живота. Знай, че на брат ти никак не му е лесно. Положителното в случая е, че не му е биологичен баща.
    Според мен най глупавото което можеш да направиш е да кажеш на майка си. По добре поговори с брат ти. Колкото и да е откачен и извратен ти е брат и ще можеш да намериш начин да поговориш деликатно с него. Запомни, че той се чувства виновен за това, че е гей и ако ти го укоряваш и критикуваш само ще го раздразниш и ще го накараш да се затвори в себе си.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Направи снимки и изкарай малко пари да се поизлекуваш, че имаш крещяща нужда...

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Somewhere...in The sea...
    МАДА ФАКА !! Брат ти е шибан гей, лапащ 65 годишни пишоци. А доведения ти баща е бахти извратеното педофилско копеле !! Деа...

Сериозно - Ако темата не е ебавка...Мисля, че си в ужасно положение. Говори с единствения нормален в семейството - майка ти. И и разкажи всичко. Според мен няма да ти повярва, за това снимай, или измисли начин да и докажеш. Утре мога да ти помогна с начина, но ся ми се спи.
    Успех.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

бой и на 2мата... после ги jebi na kurac

Супер фен Аватара на zero
    Ако темата е по действителен случай направо нема кво да се чудиш ...
    теглиш един здрав бой на брат си, трошкаш му картунката, намираш му аверка или го водиш на курва и да става човек
    Кво е тва педераст ? От кога педерастите са хора

запали апартамента
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Ебахтиии съчинената история . Е все пак ако е истина: Трябва му женска и то бързо.. пък за доведения ти баща един як бой. Ама доста як.. :

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Фен
    Град
    pernik
    Целия форум хващате и се гърмите !
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Преди време един приятел (който харесва мъже) ми пише:
    Много искам да направя свирка на доведения си баща ама не знам как да му поискам.
    Та след време въпросния пубер видял баща си да стои гол на фотьойла и .. отишъл и му направил.
    До колкото знам не продължи дълго тяхната любовна афера но така и не ми каза продължението.
    Та щом това прави брат ти щастлив си е негова работа. Щом си е избрал пътя в живота. Знай, че на брат ти никак не му е лесно. Положителното в случая е, че не му е биологичен баща.
    Според мен най глупавото което можеш да направиш е да кажеш на майка си. По добре поговори с брат ти. Колкото и да е откачен и извратен ти е брат и ще можеш да намериш начин да поговориш деликатно с него. Запомни, че той се чувства виновен за това, че е гей и ако ти го укоряваш и критикуваш само ще го раздразниш и ще го накараш да се затвори в себе си.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си