Здравеийте.
Проблемът ми е там,че приятелката ми,с която се познаваме от 5 години и с нея всичко беше перфектно до миналата година.Какво стана нз,започнах да крия някой неща от нея.Тя отвреме на време се държеше ужасно с мен,все едно съм някакъв парцал С нея сме от 5 клас заедно.Миналата година в класа дойде ново момиче.С нея странахме много близки а с другото момиче с е скарах.Тя си мисли че другото момие прави интриги и ни скарва.А аз просто не и бях казвала някой неща,онова момиче незнаеше и и казваше.Преди няколко дена се бяхме разбрали да ходим на боулинг преди даскало но без нея.Аз и казах че с няколко човека ще ходим на боулинг,а с момичето другото се бяхме гушнали.Тя ми каза:Ако искате зад боулинга ходете аз съм ти много убидена.
Тя ми се сърди защото съм била по близка с нея,а тя не иска и ми постави ултиматом или нея или другото момиче Дайте съвет какво да направя.
Момичето,с което се познавам от по-дълго време винаги е правила много неща за мен,винаги ме е подкрепяла,другото също но не чак толкова колкото първото.И двете ценя много и незнам какво да правя