- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпичка тема но...все пак...
Здравейте отново..темичката е малко тъпа,но ми е мн иттересно - Колко от вас вярват на врачки... Аз направих грешката да отида от любопитство и нещата които каза не ми харесаха...попринцип не вярвам мн мн, но каза,че 2010 с приятеля ми ще се разделим и ще се махна от града...малко се стреснах,защото каза мн неща за нас,които са така... Та на ?-са Вярвате ли в такива неща и тр ли да ме е страх,че може и да се случи според вас?![]()
не вярвам, но една приятелка ходи и са и казали, че ноември често ще пътува до Варна и мин седмица тя се записа на един курс или нещо си и наистина ще и са наложи да пътува до Варна често![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
а да и темата ти не е за тук![]()
![]()
ъмм аз лично не мога да кажа нищо по въпроса .. в смисъл не съм ходила, защото не искам да си знам бъдещето!!! Но имам приятелки, които са им познавали не веднъж ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ее не е мн мн за тук но, пак е свързана с любов =PpP
любов към врачките?
![]()
![]()
Възможно.Първоначално написано от PurpleDream
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
оооо неее не си падам по врачки![]()
![]()
ем нали каза че ще се разделим с приятеля ми... :P
Пиши 2010 година да кажеш дали е познала...Първоначално написано от tfoqtaliglichkaa
![]()
Е до 2010 има много време. ;д
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
е не е много време![]()
Еми вярвам.И то наистина много.Родителите ми имаха проблеми и се наложи , нищо че не вярваха да отидат , препоръчаха им човек и когато се върнаха реакцията и на двамата беше -,, Просто от А до Я ,, Иначе аз не съм ходила , но брат ми ходи , защото е по - голям /21г./ и му каза , че на другия ден не трябва да се качва в кола или ще катастрофира , обаче той нали не вярваше та се качи и към 15:00 ни се обадиха да ни кажат ,че батко е в болница - катастрофирал.И вярвам да , но на тебе все хубави неща са ти казали.Така , че не се притеснявай
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Има хора,които са подвластни на това което им казват.
Примерно тя сега ти е казала,че ще се разделиш с приятеля ти. Ако ти е кофти психиката нищо чудно..
Чичо ми се ожени 'едно време' за жена,която майка му не одобряваше. На свадбения ден тя му каза,че след десет години ще се върне при нея. Имаше хубаво семейство,докато един ден не си дигна чуковете. Изчезна за една година без дори да се сбогува. Върна се от село(без дори едно обаждане,писмо.. смс дори) сякаш е нещо нормално. Ама тя майка му една кривотия..
Тия врачки говорят страшно бързо. И казват всичко което може да се случи. Друг е въпроса,че човека отсреща чува само това което иска.
Не знам да ли схвана много,но основната идея е,че не трябва да им вярваш на тия.
аМа Многу яСнУ 4е ТрЯ ВеРва6 На вРачКи ЗаХар4е:рPрРр
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хм, 2012 ако ти беше казала, щеше да е по-яко![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
най-добре да не бях ходила май![]()
![]()
амии вярно, че има такива, които познават...но и доста си измислят..
Знам със сигурност поне, че е грях според християнството да се ходи и вярва на такива врачки и т.н.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Бъдещето не е фиксирано! То се променя с живота на хората...
Съдбата е в ръцете на онези който не ги е страх от неизвестното!![]()
Винаги такъв какъвто съм - нито повече нито по-малко!
И после ми казвате, че само опреквам, коя тема колко тъпа била... Ми извинявай ама какво няма.. Не всъщност като се замисля тази тема не е тъпа... тя е идиотска
И твоята не е от най-умните : ))Първоначално написано от FromAutumToAshes
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele