- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разговори от растояние...
Здравейте, запознах се с едно момиче от русе на морето, сега си пишем и говорим онлайн или през гсма. Когато и пиша смс тя винаги отговаря и става разговор същото е и онлайн, щом и пиша става разговор но тя никога не ми пише първа, това според вас нормално ли е. пишем си вече 3 месеца не сме се обеснявали в любов но аз съм и казал че я харесвам
Кажете вашите мнения, особено момичетата да кажат мнения
Не мисля ,че има особенно голям интерес към тебе.
Аз в такива ситуации доста често се изкушавам и пиша първа , но за 3 месеца нито веднъж да прояви интерес да ти пише ?..
Вероятно те има само за близък приятел ,, Тя приятел има ли си ? Сериозна връзка ? Кажи за това повече![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
е сега писала е първа но рядно, значи веднъж не и писах 7 дена и тя ми писа смс как си какво правиш. няколко пъти е писала но не колкото аз съм писал пръв. няма си приятел, например аз ако приемам някой за приятел няма да си пиша така 3 месеца с него, пона аз съм така.
казва също че и е много приятно да чете смсите в който и казвам колко я харесвам
Еми не знам.Направи крачка стига с това писане.Ако искаш нещо иди и се вижте.Поговорете почувствай как тя чувства нещата между вас,, както се казваЕдна среща може да отговори на въпросите ти , просто я попитай дали иска вече да се видите пък тогава ще му мислим.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
тя ме пита кога ще дойда в русе всеки път когато говорим видео разговор по скайп, аз и казвам че засега немога.Първоначално написано от sladkish_14
да приемем че немога да отида засега там.
можеби трябва да спра да и пиша?
Ама нееее , защо да спираш.Това , че не винаги тя ти пише първа може да има и други обеснения.Не се вкаравай толкова жестоко във филма , говорете си сближавайте се и когато имаш време и възможност иди да се видите,,
Айде успех![]()
П.С /Успокоение/ - И аз правех така с едно момче което харесвах , чаках все той пръв да ми пише , че нали съм горда пък и да вида колко се интересува от мене. Но това беше само с едно момче.
♫ Beautiful.. ♫
Ами и аз по принцип сега правя същото искам да говоря по цял ден с нея но не и се обаждам напук, въпреки че съм момче. Може и тя да прави така. Трябва да се отиде там и да се види, но засега неможе.Първоначално написано от sladkish_14
Това нищо не значи. Със сегашния ми приятел се запознахме преди 2 месеца онлайн и започнахме да си пишем и да се чуваме и все негова беше инициативата. Аз да съм му писала първа има няма 3 пъти. Много го харесвах но въпреки това чаках все той да ми пише или да се обади. И преди 10 дена като се прибра в Германия и се видяхме и прекарахме няколко часа заедно АЗ го налазих така че...![]()
много е филм връзка от разстояние брато.. повярвай
Е какво като не почва първа да ти пише, и аз никога не почвам първа : ))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
АааАаААа тФа СкАЙпа
![]()
е НаЙ Р0маНти4наТа ПроГрамкА
Пи6и Й КолКото Се МоЖи ПоВе4е И тЯ щЕ По4Не Да ИзПитВа 4YстВа Към ТеБ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може и да те харесва, но според мен няма смисъл. Кога ще се видите? Ако се получи нещо колко често ще се срещате? Ще бъде мъчително и за двамата.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
"може би трябва да спра да и пиша?"
" ...но не и се обаждам напук"
Ако наистина знаеше какво искаш, щеше да намериш начин да го постигнеш![]()