- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- май съм му омръзнала :(
Здравейте,бих искала да ме посъветвате нещо.защото наистина вече не знам какво да правя
Имам приятел от гдоина и няколко месеца,всичко беше много хубаво,той ме обграждаше с много внимание,обичаше ме,доказваше го,дори от време на време ставаше досаден с обсебването си,но от няколко месеца нещата коренно се промениха,той стана по-студен,почти никакво внимание не ми обръщаше.всеки път като говорех с него за това как се чувствтвам с карахме и обвиняваше мен,че съм параноясвала и ревнувала за щяло и нещяло,виждах накъде отиват нещата и го помолих да си дадем време да преосмислим нещата,но аз не издържах дълго и го потърсих,тогава той каза,че не ме е търсил,щото знаел,че аз ще го направя,но тогава пак нямаше никаква промяна,той все по-рядко сиакше да се виждаме,доакто един ден се скарахме много и той ми каза,че много ме обича,оначе не можел вече да е с мен,иксал си свободата
раздлеихме,но той всеки ден ми звънеше по телефона и ми плачеше колко много ме обича,но не искал да е с мен,защото съм го задушавала,но накрая поиска да се съберем,събрахме се,първите 3 дни беше много хубаво,той ме обграждаше с толкова внимание и любов,но после пак по старому:/ когато сме смао двамата той се е уморен,все иска да с еприбира по-рано,а когато излезем с другите хора от компанията както е бил уморен до рпеди 5 мин вече не се чувстеа така,омрузна ми да му казвам коли зле се чувствам,защото тогава смао ми се кара,че не съм му давала пространство,знам какво ще ми кажете-д аго оставя,да н ему звъня,и така сигурно ще се усети и ще почне да ми обръща внимание,но наистина ми емнгоо трдно да не го търся
аз искам да си прекарвам времето с него,а той май не иска...тогава не арзбирам защо пак пожела да се съберем,защото когато не съм с него ме иска,когато съм с него,той ме приема за даденост Sad и не знам какво да правя,обичам го страшно много,не съм готова да го загубя...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Емии ,, направи така ,че да не те приема за даденост.Стани малко по самостоятелна , какво е това .. Не бъди толкова чувствителна и му давай да диша колкото си иска , докато му се пръснат дробовете..
Да права си , че те има за даденост и си му омръзнала ми тогава почни и ти да се държиш по - дръпнато , бъди по уравновесена и нещата ще са така както би трябвало да бъдат.Една година и отгоре заедно говори , че сте пораснали не може вечно за ръчичка да се държите , приеми факта , че растете и колкото по - сериозни ще стават нещата толкова повече ще избеляват тези взаимоотношения.
П.С - Ако спреш да го търсиш както си мислиш , че е правилното - гарантирам ти , че няма да се съберете повече.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз лично мисля,че трябва да му дадеш малко свобода и да си намериш и ти някакво развлечение. Поговори с него кажи му,че не искаш да го задушаваш и да досаждаш,но имаш нужда от внимание и повечко нежност. измисли нещо,отидете някъде където да ви е забавно и на двамата.Намери начин да разнообразите връзката си. Излизай с него и неговите приятели усмихвай се и вс ще се подреди.
Ще ти кажа от опит, че когато единият от двамата реши, че го "задушават" просто връзката приключва. В повечето случаи "задушаваш ме" означава "харесвам друго момиче/момче, а ти ми пречиш" или "вече не си ми интересен/на". Остави го да прави каквото си иска и си намери някой, който ще се радва на вниманието и любовта ти толкова, колкото заслужаваш.![]()
Не съм мн съгласна с това. Понякога означава,че му е нужна малко свобода и тя тр да му я даде. Всеки човек има нужда от лично пространство и колкото повече ти го нарушават толкова повече си го искаш.
преди време той ме задушаваше и аз малко се бях отдръпнала,но в никакъв случай не означаваше,че не го обичах,камо ли пък,че имало друг :/ и знам,че той се чувства така в момента,но все пак ме е страх да не го загубя..
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Еми не се виждайте всеки ден, сега както е тоя студще забележиш разликата тъй като не сте излизали примерно от 3-4 дена ще имаш какво да му кажеш, както той на теб. Или както казаха потребителите отгоре дайте си почивка, но и двамата трябва да се държите..айде успех
![]()
Най-важно от всичко е грамотността.Първоначално написано от Alli
Извинявам се,че съм писала така,много бързо съм го написала и не е от неграмотност, а от бързина,просто съм с неудобна клавиатура,отново се извинявам.
Тряа му пространство .. да си почине иска,момчето.
Не е зле и ти да си намериш нова занимавка щото както са тръгнали нещата ще го загубиш ( сори ако ти изглеждам груба, но казвам тва коет мисля ) .. Той се ориентира към компанията си направи го и ти ..
А относно тва, че го задушаваш кажи му да са е*е в г*за .. Човек има нужда от лично пространство, но тези които се обичат имат общо лично пространство ..
Успех![]()
ЛейкуУуууУу!Първоначално написано от bynbonche
[size=7][b][u]fosse cos
мм не позна ..Първоначално написано от bynbonche
![]()
По темата: хъх .. т'ва момче май не знае какво иска .. аз никъде не прочетох, че ти си му отделяла прекалено много внимание ..Сама казваш, че той го прави, а не ти .. не виждам логиката защо ще те обвинява след като той го прави!!!
Или нещо ти не разказваш като хората .. или просто момчето наистина не знае к'во се случва ..
![]()
Моя съвет е да го оставиш .. не виждам логиката в това да те обвинява за нещата, които той прави?!?А ако се опиташ да му обясниш ситуацията отново ще те нападне .. няма смисъл според мен!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз пък съм по склонна да защитя него... защото съм била в подобна ситуация.... повярвай ми, че ако наистина го задушаваш това играе огромна роля..просто не му досаждай прекалено много нито с думи, нито с действия всмисъл просто остави нещата да се случват.... Давай му време да се вижда с приятелите си, не го задушавай с безсмислена ревност... не му говори само за това...наистина е изнервящо.Успех
Счупената чаша колкото и да се лепи все си остава счупена..![]()