- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Психология 8-)
Значи днес имах етика и право и понеже господина ни е ебах го в откачалката и нз как стигнахме до темата, че има некви книги дето пише как да създаваш напрежение по време на разговор в събеседника. Там некви неща и съм много навита да прочета нещо, ама нямам идея за заглавия или въобще как да формулирам заглавието таа ако има някой дето да ми помогне да си намеря..пък тоя забраих да го питам щото след вметването за тези книги веднага заговори за канализацията в Римската империя и просто.. нямаше начин да го прекъсна
![]()
![]()
Благодаря предварително.![]()
![]()
.!.
всъщност ще призная, че това не ми беше хрумнало..![]()
.!.
нищо де, ако някой нещо се сети винаги може да сподели дори след като попитам господина.. утре![]()
.!.
Трябва ти книга, за да се научиш да създаваш напрежение у събеседника си по време на разговор?
![]()
![]()
![]()
Не. Да дразня мога и такаобаче става дума за некви жестове и някви неща дето той само ги вметна, а на мен тая тема с езика на тялото и тнт ми е интересна, пък и нз от кога е странно да искаш да прочетеш нещо допълнително и само от любопитсво.. или за теб има защо да е странно ?
![]()
.!.
Звучи интересно като разбереш - споделиПървоначално написано от woshata
Иначе баща ми разказваше как някъв профоесор някъде разправял за неосъзнатите жестове на тялото и написал 2-3 тома за това
Там,ако се почеше по лявата буза или лакътя или пък го засърби носа и го потърка при момичета момчета и някви такива глупости.Тва съм го забелязал при мене важи това,че като харесам някое момиче и ме засърбява носа най-вече като го гледам
![]()
И тва след като баща ми ми го каза му обърнах внимание чак и вече често гледам реакциите на хората
![]()
Иначе ако искаш да създадеш напрежение - у момче "бременна съм..." при тълпа хора викаш,че имаш C4 по тебе,При момиче казваш,че си спала с гаджето и.Абе ако става дума за такова притеснение си има супер варианти![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
![]()
Не бе, примерно как да го кажа, на неква конференция някъв човек говори и за част от минутата замлъква, така поддържа интереса и повишава вниманието към това, което казва. Нещо такова ни обясняваше тоя.. иначе мерси де, но с бременна съм мисля да пробвам в по-късен етап от живота си.![]()
.!.
Кажи за книгите като разбереш![]()
Живеем си назаем дните...
ми ето, де... зависи от интунацията, начина на изразяване,а асъл жестовете са си друга част вечеПървоначално написано от woshata
Това не е език на тялото, а част от ораторското изкуство.
Език на тялото е примерно, да не седиш със скръстени ръце и прегърбен, защото издаваш несигурност и се затваряш.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Чети книги за езика на жестовете.
Бяха ги написали в някоя тема.
Принципно, когато подаваш неправилната невербална информация притесняваш събеседника.
Даа, правя разликата, ама и двете са интересни.Първоначално написано от hardball
![]()
Уош мерсаж и на тебЯ.
.!.
Както казва във "Всичко е любов".
Понякога изтрещяваш и започваш да говориш ИСТИНАТА.
Това създава огромно напрежение у събеседника.Винаги.![]()
вече и песните на пирин ли започнахте да копиратеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Я виж това.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
OtherDimension, всичките песни на Пирин са песни на Левски.
Лек ден и довечера не забравяй да си измиеш краката преди сън.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
имах предвид слънце грее, дъжд вали, чието продължение е : яж ми .... симитлиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
southstand, като не знаеш за какво става въпрос, защо се обаждаш?
там нещата са по-сложни и от теориите за масоните и произхода на света![]()
Значи.. ако знаех, че темата ми ше вземе такъв обрат нямаше и да я пускам..![]()
.!.
Разбра ли името на книгата?Първоначално написано от woshata
Живеем си назаем дните...
Ем в google,не може да няма заглавия на книги,свързани с това
Първоначално написано от angellove
уоша, влизай в СУ да учиш Реторика и комуникативни умения, ахах
като си взема учебника /защото не си го спомням какъв беше сега/, ще ти го препоръчам, защото мисля засяга И това, за което говориш, наред с други неща полезни![]()