.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Странно...

Hybrid View

Странно...

Значи, преди 6 дена дигнах неква супер-висока температура - 39.6 .
    Ходих на лекар ама не можаха да открият от кво е. Блъсках се с какви ли не хапчета - нищо не помага. Знам че има и други такива теми ама никаде няма адекватен отговор. От кво мислите че е?

Град
    в света на приключенията ..
    отиди при друг лекар
    други сиптоми?

И аз бях така лятото..
    Вдигни се и отиди в някоя голяма болница, а не ходи по тия поликлиники и прочие.

На мен ми казаха, че имам настинка и тн..
    Дадоха ми антибиотици да си купя и ми казаха 3 дена и си окей..
    След 10 дена отидох в 5та градска (препоръчвам ти я ако си от София)
    и ми откриха Двустранна Бронхоплевмония . .

Това е съвета според мен !

Ок ще отида в 5-та болница а иначе никакви симптоми нямам. Много добре се чувсвам даже

Аз миналото лято дигах висока температура 38-39 градуса. И не ми спадаше напълно спадаше до 37 и нещо 38 и странното беше, че аз не се чувствах зле. Спокойно си излизах на вън. И когато казах на лекаря, че се чувствам добре, той не ми вярваше и ме тъпчеше с антибиотици и така бях цели 2 седмици още не мога да си обясня какво ми беше.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    хмм...тука тряа са намеси др Хаус ми се струва
    а ся по темата..и аз тва лято бях дигнала много висока температура. Даже на другата сутрин не ми беше спаднала и докато бях в банята припаднах от главоболието и от тва че ми се виеше свят. Може твоето някакъв вирус да е било

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Хаха,няма да се косиш..лекарите никога не откриват..
    смятат въпроса за решен с: '' Настинка е! '' и те блъскат с лекарства и толкоз.. !

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    отиди при специалист..
    така при грешка на личната ми лекарка сега нося очила така ,че не се пули (;

Град
    Sofia
    Високата температура може да се дължи на много фактори. Бактериалните и вирусни инфекции са най честите причинители, затова и те лекуват с антибиотик.
    Ако е вирусно - организмът се справя сам, антибиотика само го предпазва от други зарази тъй като защитните му сили са отслабени.
    Ако е бактериално - значи някъде из организма ти има инфекция. Влезли са разни гадинки и си живуркат в теб. Тогава се пие антибиотик за да ги убие. Възможно е този антибиотик да не им действа точно на тях. Всеки антибиотик действа на определени гадинки (или от определена група, подвид) и е възможно да пиеш грешният.
    Откриването на инфекцията не е много лесно и са необходими много изследвания. Затова лекарите предпочитат да лекуват на сляпо а ако нещата станат сериозни - тогава поне по лесно ще може да се установи причината.
    1-вото нещо което ще те попитам е правиха ли ти кръвна картина и биохимия за да се изключат разни по сериозни заболявания ?

Ами не откриха по-сериозни заболявания, нито по-леки. Прегледаха ме да нямам някакво вътрешно възпаление - НИЩОл Тука наистина ми тряя д-р Хаус. Незнам надявам се да се оправя скоро

Освен това благодаря на всички които си направиха труда да пишат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си