- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [АНТИдепресарска Тема] .. Аз пък съм повече от щастлива ^^
.. Тука всички пишат колко са самотни, нещастни, депресирани, etc.
Аз пък искам да споделя, че се чувствам прекрасно, щастлива съм и не мога да се оплача от АБСОЛЮТНО нищо!
От където и да го гледам всичко е наред.
Тази година съм в ново училище, не бях притеснена в началото, не ми се отрази и сега в училище е прекрасно! Не ми е и минавало през ума, че нещо ще се обърка, няма да си намеря приятели и etc.
А сега какво се оказа?!
През часовете ми е кеф, междучасията са неописуеми - събираме се по 100 човека и 10 - 20 минути САМО се смеем (корема ме е болял от смях)
Запознах се с повечето от училището, големи, средни, колкото мен - всякакви! Всеки ден с тях е страхотен и се радвам МНОГО.
Приятели имам много и супер много ги обичам!
..Семейството също е супер - мама, тати, кака, котачката ми :Д .. всички ^^
От детето (приятелят ми) не се оплаквам, всичко върви повече от перфектно!
.. Просто се замислете малко. Ако се огледате колко хубави неща имате, малко или много ще се зарадвате, ама не знам що повечето гледат гаджето си - като нямат се оплакват, като имат мрънкат, че нещо куца ..
Ми и аз си имам такива депресарски истории (въпреки, че се случва адски рядко), ама вместо да си седна на компютъра и да напиша роман за това как нищо не ми е наред, правя много други неща, които ме карат да се чувствам добре и да не мисля за кухи работи ..
Сега няма да ви съдя, че сте депресирани, на всеки се случва, няма да ви съдя, и че се оплаквате тука във форума, ама пък да не намирате нищо хубаво в живота си, тогава вече мога да ви съдя :Д
Нали сега тука ще ме оплюете как съм можела да говоря така, при положение, че не знам другите к'во имат и к'во нямат ..
Еми да, не знам, ама т'ва не означава, че те самите не могат да намерят нещо приятно в живота си, вместо само да се оплакват.
Преди 2 месеца имах супер гаден период, с детето станаха случки :Д и ми беше малко гадно, ама не седнах да се оплаквам по цял ден, да седя и да си викам 'оу ем джи, защо все на мен се случва', 'пфууу пак ли аз бее, к'во съм ти напрайла' и etc.
Ми .. не
Излизах си, забавлявах си се и ми беше добре (не перфектно, разбира се).
Тъй че, и Вие можите да намерите хубавите неща (които съм 1001% сигурна, че са много !), вместо да се чудите защо изпитвате такива гадни чувства, депресии и etc. (то без тях не може де, ама все пак, да не се прекалява !)
П.С. са тука въобще не ме интересува 'депресиите' как ще се изказват!
Ако искат да ме плюят за т'ва, че съм я направила темата, ама само 1 ще кажа
.. гледайте си депресиите пък вие :Д
Като искате да живеете постоянно мрачни, депресирани и нервирани си ходете като черен облак ..
Ама се вземете малко или много в ръце и си погледнете живота от добрата страна! (винаги има такава и в обратното НИКОЙ не може да ме убеди !!!!!!)
П.С. 2
Сега .. дааа знам, форума е за оплакване и etc.
Знам и че тука се пишат предимно такива неща .. дрън дрън.
Вие к'вото искате си правете, аз нали не мога нищо да ви кажа все пак .. Просто винаги може и да е 2 пъти по - лошо.
Аз съм си щастлива, дори и да ми е гадно си мисля как след n време ще ми е хубаво и etc.
Пийс ^^
Обичам си се, к'во да се прави :Д !
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Браво на теб :P Дано не те напуска това щастие![]()
dance as though no one is watching you
love as though you have never been hurt before
sing as though no one can hear you
live as though heaven is on earth
спокойно и твоето време ще дойде![]()
лесно е сега , имаш приятелите - така е първата година ,,
да видим втората ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Погледнато отстрани всичко изглежда ''лесно'' . Както и да е , темата не е за това. Жива и здрава и все така радостна![]()
Така .. сладкиш, еми .. не :Д .. времето ми ше дойде само тогава, когато аз му позволя (да тука пак ще противоречиш, ама се едно :д, няма к'во да ти говоря аз повече :Д )
Майнд, даа отстрани е супер лесно, ама аз не го гледам само отстрани, нали все пак и на мен са ми се случвали лоши работи, тогава почти никога не съм успявала да го погледна отстрани, ама съм гледала от страната на хубавото, не на това как всичко се е прецакало и etc.
^^
Е страхотно пожелавам ти все така хубави дни. И се позамислете малко товя тя го е постигнала, като се отворила пред хората и е решила, че света не е пълен с глупаци. Колкото да и казвате, че времето ще дойде не я засенчвате, подкрепям я защото и аз се чувствам така..гледам оптимистично на всичко, един живот живея! Малко хора са така като теб, оценяват това, което имат!![]()
^ Абе така е съгласна съм.И аз винаги съм гледала да съм оптимистична, но пък и реалистка съмто това не е пълно щастие моето
,, Радвам се за авторката малко са хората , който знаят как да се радват на живота.Но нека не забравяме , че всички сме поставени в различни условия и обстоятелства за живот, за това има и толкова 'депресантски теми' ,,
П.С - Покани ме в София де, да си направим купони аз имам нужда от толкова положително зареден човек наблизо
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
МммМмМмМмм РаДваМ Се зА ТеБ Т0рТиЧкЕ
![]()
![]()
HuGgGs... ^___^
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ууу нямаш проблем, чакаме да се освободи една къща (охх, на 3 етажа е :Д)
взимаме малко подтикващи към купон вещества и сме си на положителни емоции (то и без тях ще е така де :Д, ама все пак ... :Д)
^^
ии мртн, благодаря ^^
*тортичка :Д:Д:Д
.. :Д
^^
Хубаво е да има и такива теми.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не разбираш ли, че яко fail- ваш като пишеш по тоя начин, ве, дебе(и)л?Първоначално написано от fenastz
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
еЙ НэмА Си ПрАйШ Еб**кИ с НаЧиНа Ми нА ПиСанЭ
![]()
тВа сЯ е МоДерНуТо тИ сИ ЖиВеЙ ф дВаЙсТи ВэК
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
шш алооо, не ми осирайте темата !!! -_-
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не дава Господ, амин !
![]()
П.С - Съжалявааааааам , ти си слънце няма да ти помрачи настроението , ако ти поосереме* тематаМерсиии за поканата
![]()
♫ Beautiful.. ♫
аха :Д
Освен да се радваме за теб, какво друго да правим (: Хубаво е да има повече весели и усмихнати хора![]()
Сложила си розовите очила.
Иначе се свалят лесно.
Радвам се за теб.![]()
мии .. не :Д
аз нямам розови очила, просто очите ми са розови :Д
АААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АХХАХАХХА. ДА ДОБРЕ ВЕЧЕ И АЗ СЕ РАЗМЯХ ОТ СЪРЦЕ ! ХАХАХХАХАХАХАХАХХА Ако това е новата мода, предпочитам да остана старомоден
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Не бе,майна, той е кифльо![]()
![]()
Не бе той е КоЗуУуУУуНаК....
![]()
![]()
![]()
![]()