- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [АНТИдепресарска Тема] .. Аз пък съм повече от щастлива ^^
.. how ironic :Д
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тихо ся , че Смирноф ще ревне че и осираме темата![]()
извиняваме се , просто се радваме![]()
аз се радвам, че вие се радвате :Д
.. ц, след малко ще си взема ръкавици, т'ва е много студено .. пфу пфу :Д
искам си слънцето да пекнее :Д
Да реве бе, слабо ме вълнувахъхх
Хубу.. (тцтц за 18 години не се научих да се радвам на чуждото щастие..)
Йейй.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Усмивките са заразни - бъди преноситееел! (sun)![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Много си праваИ аз като теб винаги се опитвам да гледам положително на нещата (не че и аз не изпадам в мрачни настроение,но се случва много рядко),защото ако за всяко нещо се тръшкаме ии депресираме нито ще оправим нещата,нито пък ще се чувстваме добре :P
браво на слънцата във форума, буу за черните облаци :Д:Д
^^
Мразя темите, в които хората казват колко са щастливи ;д Искам всички да сте супер депресирани и да знам, че съм единствения без големи проблеми ;>
еми .. не :Д
не става така, аз пък съм супер щастлива и хората около мен са и като виждам и тука има .. така че ..
няма да стане твойта :Д
Аа ще станеДори и аз да съм първият, който ще пусне тема как ще стане убиец на национали, депресирани хора ще има!
^ .. мъхъм :Д
хаха ,,![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от smiirnoff
мм...ми ааайде да ги взимаме тея Вещества![]()
и да почваме..
Евала за тематаВсе такива да има..много ме радват такива хора като теб...да ти изпълнят душата :P keep it optimistic
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
сере ми се и съм сад че ще отида след 2-3 мин..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Йей супер! И аз съм напълно щастлива и доволна! Последната година беше една от най-гадните ми но от началото на тоя месец като че ли всичко се преобърна! Смених си специалността и това което си избрах е повече от яко, колежките ми са АДСКИТЕ, имам си ново гадже (ух че гадна дума) и направо не мога да повярвам че някой може да се държи толкова добре с мене! Просто ми идва по цял ден да правя ей такахахахаах
![]()
Човек винаги получава това което иска стига да го иска достатъчно силно и да вярва че ще го получи!
![]()
Демек опитваш се да накараш хората в депресия да се почувстват по-добре като им разказваш за малкото си перфектно животче (карайки ги да осъзнаят пък колко неперфектни са тяхните), а после в крайна сметка се оказва, че темата е просто да кажеш колко си на кеф, а другите да мрат в картофите? И вярваш ли си въобще, че на непознатите тук реално (омг, веднъж да вляза във "Всичко тийн накуп" и..) им пука за твоето състояние и наистина се радват за теб? Аман! Има си вече една "щастлива тема" - хвалете се там, бахти, защо всички са решили, че са некви спасители or smth.
хъх .. няма да споря, а само ще кажа, че всеки си има своите начини за преодоляването на проблемите си .. и даа в повечето се изразяват чрез оплакване, самосъжаление, мрънкане .. малко са хората като авторката, които виждат нещата в повечето случаи от розовата страна (което не е лошо, но е трудно за изпълнение .. ;д ) ..
п.с. от части съм съгласна и с AFT ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз пък съм напълно съгласна с AFT. Освен това си мисля, че трябва да се направи една обща ДЕПРЕСАРСКА тема и всеки, който е самотен, който е неразбран или пък му трябва рандом скайп, за да излее душевните си терзания на напълно непознат - да пише там.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()