.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Демек опитваш се да накараш хората в депресия да се почувстват по-добре като им разказваш за малкото си перфектно животче (карайки ги да осъзнаят пък колко неперфектни са тяхните), а после в крайна сметка се оказва, че темата е просто да кажеш колко си на кеф, а другите да мрат в картофите? И вярваш ли си въобще, че на непознатите тук реално (омг, веднъж да вляза във "Всичко тийн накуп" и..) им пука за твоето състояние и наистина се радват за теб? Аман! Има си вече една "щастлива тема" - хвалете се там, бахти, защо всички са решили, че са некви спасители or smth.
    еми не, не се опитвам да им оправя настроението :Д ..
    не искам, а и да искам не мога, то от тях си зависи ..
    винаги ще има някой като тебе, който да се изрази по толкова несполучлив начин, ама се едно (тука пак ще бъда оплюта, ноо не ме интересува :Д)
    Не ме интересува на непознатите пука ли им или не.
    Аз си знам, че на мен ми пука как се чувствам и на хора, РЕАЛНИ (мойто звучи по - добре), а не от форума :Д

Гледай са ти като говориш к'во се получава един вид:

Аз правя Щастлива тема, радвам си се (и продължавам де, то тука нищо не може да ме трогне толкова, че да се 'депресирам' или обидя :Д:Д), идваш ти, говориш какво аз съм искала да постигна с тая тема и etc. иии ме хулиш, че съм се радвала едва ли не на 'хубавото ми животче' (се едно не тряя да се радвам пък :Д), казваш и че един вид съм се изразила така, че животът на другите да изглежда мизерен и etc.

...
    емии айде после се оплаквайте от емотата, депресираните тийнове, на коит ов главите им постоянно се върти самоубийство, самонараняване и etc.

Еми хуу, т'ва си е твойта гледна точка, аз я оплюх, ти пак ще ме оплюеш мене, ама се едно де :Д

П.С. Ии не, темата не, за да повдигна настроението на депресарковците или да има кажа, че имат гаден живот!
    Темата е за т'ва аз колко съм щастлива, за това колко се радвам и как и депресиите могат да са така, ама то т'ва те САМО могат да си го направят, не аз .. аз не съм Бог, че да мога такива работи .. ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Губите идеята на форума. Все пак се казва:

ТИЙН ПРОБЛЕМ

Щастието е хубаво нещо, наистина, но така както писват депресираните теми, така писват и тези, които описват неописуемото щастие на някого.

Защо е необходимо изобщо да се пускат теми, които не търсят разрешение на конкретен проблем? Цялото това щуране по темите, на ден излизат повече от 20 нови в един раздел на форума, просто обърква потребителите, в един момент става много досадно и темите с РЕАЛНИ проблеми просто биват пропускани, и игнорирани покрай цялата останала бумащина наоколо.

smirnoff, на никого не пречиш, че си щастлива. Просто вече има тема, в която да се отрази щастието. Не е нужно всеки да пуска отделна тема, защото е щастлив, че примерно, гаджето му много му е харесало новата прическа. Това затормозява както потребителите, така и самия сайт.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Еми то хубаво като е тийнпроблем :Д
    Ама в темата за щастието не искам аз там на момичето да и пиша в темата за моето щастие, като тя конкретно е изразила своето.

Също така тема за щастливи хора има 1+ моята .. две стават темите.
    Докато тия тъжните, гадните и etc. за в пъти повече (разбираемо е де :Д)

Ама пък и не мисля, че ги затормозявам поребителите, те по - скоро се затормозяват от еднаквите теми, коите се пускат всеки ден, точно от по - депресираните и тъжните хора с проблеми и etc.

Ама според мен е по - хубаво да има повече щастливи теми, отколкото форума да е бъкан с едни и същи теми ..
    Във форума освен проблемите, все пак трябва да се изразява и щастието.

Тя Щрудел (пфу къде изчезна т'ва момиче :Д) хубаво пускаше лигави теми поне малко да се развеселят хората, не само да четат колко лоши работи се случват на другите.

Се едно де .. аз съм си я пуснала вече темата. Поне малко хората да видят, че има и щастие, не само да четат тъжните неща..
    Щото всеки можи да е щастлив ^^

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    МммМмМмМмм РаДваМ Се зА ТеБ Т0рТиЧкЕ HuGgGs... ^___^
    не разбираш ли, че яко fail- ваш като пишеш по тоя начин, ве, дебе(и)л?
    еЙ НэмА Си ПрАйШ Еб**кИ с НаЧиНа Ми нА ПиСанЭ тВа сЯ е МоДерНуТо тИ сИ ЖиВеЙ ф дВаЙсТи ВэК
    ужАСсСсССсССсссСсСсс
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Понякога отивам до магазина и си купувам шоколад ,ей - така ,защото ми се яде и защото искам.
    .. ммм, шоколааааад ^^
    до сега ядох :Д

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Нейната тема не е за проблем ,а за решение на проблема

Това много ми хареса как го каза, дори и аз не се бях сетила да опиша така темата си, Благодаря ^^

.. (отново) .. ммммм, шоколаааааааааад <3
    ^^

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    И аз к`во аджаба да напрая ,че си щастлива?
    К`во?!К`во?!и аз съм ама не го навирам в носовете на хората
    Какъв е смисъла на тази тема?
    Да се хвалиш ли?!
    Това ли ти е проблема?Нещо май сбърка сайта..

ТИЙНПРОБЛЕМ по дяволите!
    И к`во общо има с любовта,че е точно в този раздел?!

Има такава тема,но тя е по-смислена!За една щастлива двойка ,която преодоля проблемите си!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен
    ще ходя в сървайвър ехал съм го!

Град
    40 Miles from the Sun
    Въобще четеш ли кво пишеш?? То бива бива тинейджърски истории, ама тва е отвъд границите на простотията и детинството (не, не се радвай, че още си дете тралала не си пораснала, абсолютно тъпа мода (да, мода, всеки втори се прави на 5 годишен, щото било готино)). Щом си заек значи си '96? На 13 години си? И си тръгнала да се обясняваш за живота и не знам си кво. Осъзнай се. Оплюла ми била тя мнението, Божеее...

P.S. Щастливата тема, която НЕ СЛУЧАЙНО е сложена като СЪОБЩЕНИЕ НАЙ-ОТГОРЕ е точно, за да споделят ВСИЧКИ щастливите си емоции и тем подобни глупости, незасягащи останалите потребители в тоя форум. Капиш?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Най-сетне.И аз съм доволна от всичко.Естествено всеки ден имаме "изпитания" ,проблеми и тн, но не трябва да се предаваме и да се депресираме, а де борим.Евала.Дано си винаги така щастлива.Човек ,който мисли ,че е щастлив Е щастлив.Такъв ,който казва ,че няма нищо ,така и така няма нищо ,защото не може да го оцени.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Въобще четеш ли кво пишеш?? То бива бива тинейджърски истории, ама тва е отвъд границите на простотията и детинството (не, не се радвай, че още си дете тралала не си пораснала, абсолютно тъпа мода (да, мода, всеки втори се прави на 5 годишен, щото било готино)). Щом си заек значи си '96? На 13 години си? И си тръгнала да се обясняваш за живота и не знам си кво. Осъзнай се. Оплюла ми била тя мнението, Божеее...

P.S. Щастливата тема, която НЕ СЛУЧАЙНО е сложена като СЪОБЩЕНИЕ НАЙ-ОТГОРЕ е точно, за да споделят ВСИЧКИ щастливите си емоции и тем подобни глупости, незасягащи останалите потребители в тоя форум. Капиш?
    95 не 96
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    и аз се чувстам така напоследък..живота е прекрасен-имам най-добрите приятели и семейство,преследвам мечтите си..и знам,че другото ще се нареди от самосебе си

Ние сигурно трябва да си разплетем чорапите , защото ти си щастлива?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE

95 не 96
    Не стана по-голяма, пак е нелепо.

Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    а ние да ревем като тебе цял ден по някой батко с голфче ?

Цитирай Първоначално написано от mehasnoname
    Аз съм далеч от сълзите , и аз съм щастлива , но не парадирам с това и не се хваля и радвам като циганче на баничка

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mehasnoname
    от кога сълзите са нещо забранено аз не мога да разбера?? Всеки има правото да си реве или да се смее когато си поиска .. и никой не може да го съди за това!!!

п.с. тц и защо реши, че трябва да е голф?? ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ае к'во толкова се бунтувате ? Щастливо е момичето .. подминете темата или се правете,че се радвате :/ К'во толкова?

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Ако беше първата такава тема, с удоволствие бих я подминала, както подминавам 99% от останалите малоумни теми тук. Но когато далеч не е първата, когато има вече специална тема за тея лигавщини точно, защото на всички им е писнало от 6505976 такива отделни теми на ден, пък и на всичкото отгоре авторката ще се отваря... айде не.

И аз съм щастлива, уча най-хубавата специалност в най-престижният университет, имам страхотно семейство, което винаги ме е подкрепяло, имам си най-доброто и мило момче, с което страшно много се обичаме... Пожелавам на всички да са много щастливи и дори да имате лоши дни, огледайте се и потърсете положитлните неща в живота си.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    AFT - нещастиети и депресията са избори на личността. Както и щастието. Хайде сега ми продължи мисълта, като имаш предвид поста ти по горе.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Добре. Хората, които са в депресия се оплюват, защото са депресирани. Хората, които са щастливи се оплюват, защото са щастливи.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    В.Търново
    не мисля че трябва да подхождаш с чак толкова розов наивитет към нещата.
    да, има винаги добра страна на живота ти в момента.
    но да.. има винаги и лоша.
    За да оцениш достатъчно добре добрата, трябва да вкусваш всеки ден от нещастието.
    Не може да е хубаво без да е лошо преди това.
    В момента в който съдбата ти поднесе нещо, което не си очаквал и се опиташ да надвиеш с оптимизъм, и не успееш, тогава ще се развалиш.
    И ще станеш от хората които оплюваш.
    Нужни са сълзите, изчистват те от емоциите които си натрупал, от гнева и неразбирането на околните.
    Лошо ще ти предстои и в това няма кой да се съмнява, така че предлагам розовите очила направо да ги махнеш. Твоите собствени очи, ще виждат това което трябва.
    Реализма е това което ще те води, а не оптимизма и песимизма.
    Само от реализъм нищо не се губи. Щастието-колкото толкова. И с нещастието е така.
    Не е лошо че виждаш нещата от добрата страна...
    но сгазеното коте на улицата няма да се събуди..
    нито човека на пейката затрупан от сняг ще има къде да се прибере..
    и в този момент.. ще се почустваш лицемерно да се чувстваш добре.
    аз бих.

ами радвам се 4е си щастлива но не можеш да упрекваш тези ,които не се 4увстват така.сега ще кажеш 4е съм една от тези,дето не могат да оценят какво имат и се 4увстват зле без при4ина .еми не,не е така.в момента се 4увствам страшно щастлива,имам вси4ко,което искам.но то4но до преди 2 дена бях като парцал.4увствах се ужасно самотна ии мннн депресирана,но ето 4е съдбата се обърна на 180 градуса. мисълта ми е 4е в живота е така-1 ден се 4увстваш ужасно,на другия ден страхотно просто ззащото в живота трябва да има равновесие.не може само щастие нито само нещастие.А ти по добре не се хвали толкова с тва колко си щастлива,защото незнаеш какво ти е подготвил живота
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Има такава тема най-отгоре, супер като си щастлива, ама повечето влизат тук да се нареват .. ;]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си