.. Тука всички пишат колко са самотни, нещастни, депресирани, etc.
Аз пък искам да споделя, че се чувствам прекрасно, щастлива съм и не мога да се оплача от АБСОЛЮТНО нищо!
От където и да го гледам всичко е наред.
Тази година съм в ново училище, не бях притеснена в началото, не ми се отрази и сега в училище е прекрасно! Не ми е и минавало през ума, че нещо ще се обърка, няма да си намеря приятели и etc.
А сега какво се оказа?!
През часовете ми е кеф, междучасията са неописуеми - събираме се по 100 човека и 10 - 20 минути САМО се смеем (корема ме е болял от смях)
Запознах се с повечето от училището, големи, средни, колкото мен - всякакви! Всеки ден с тях е страхотен и се радвам МНОГО.
Приятели имам много и супер много ги обичам!

..Семейството също е супер - мама, тати, кака, котачката ми :Д .. всички ^^

От детето (приятелят ми) не се оплаквам, всичко върви повече от перфектно!

.. Просто се замислете малко. Ако се огледате колко хубави неща имате, малко или много ще се зарадвате, ама не знам що повечето гледат гаджето си - като нямат се оплакват, като имат мрънкат, че нещо куца ..
Ми и аз си имам такива депресарски истории (въпреки, че се случва адски рядко), ама вместо да си седна на компютъра и да напиша роман за това как нищо не ми е наред, правя много други неща, които ме карат да се чувствам добре и да не мисля за кухи работи ..
Сега няма да ви съдя, че сте депресирани, на всеки се случва, няма да ви съдя, и че се оплаквате тука във форума, ама пък да не намирате нищо хубаво в живота си, тогава вече мога да ви съдя :Д
Нали сега тука ще ме оплюете как съм можела да говоря така, при положение, че не знам другите к'во имат и к'во нямат ..
Еми да, не знам, ама т'ва не означава, че те самите не могат да намерят нещо приятно в живота си, вместо само да се оплакват.

Преди 2 месеца имах супер гаден период, с детето станаха случки :Д и ми беше малко гадно, ама не седнах да се оплаквам по цял ден, да седя и да си викам 'оу ем джи, защо все на мен се случва', 'пфууу пак ли аз бее, к'во съм ти напрайла' и etc.
Ми .. не
Излизах си, забавлявах си се и ми беше добре (не перфектно, разбира се).

Тъй че, и Вие можите да намерите хубавите неща (които съм 1001% сигурна, че са много !), вместо да се чудите защо изпитвате такива гадни чувства, депресии и etc. (то без тях не може де, ама все пак, да не се прекалява !)

П.С. са тука въобще не ме интересува 'депресиите' как ще се изказват!
Ако искат да ме плюят за т'ва, че съм я направила темата, ама само 1 ще кажа
.. гледайте си депресиите пък вие :Д
Като искате да живеете постоянно мрачни, депресирани и нервирани си ходете като черен облак ..
Ама се вземете малко или много в ръце и си погледнете живота от добрата страна! (винаги има такава и в обратното НИКОЙ не може да ме убеди !!!!!!)

П.С. 2
Сега .. дааа знам, форума е за оплакване и etc.
Знам и че тука се пишат предимно такива неща .. дрън дрън.
Вие к'вото искате си правете, аз нали не мога нищо да ви кажа все пак .. Просто винаги може и да е 2 пъти по - лошо.

Аз съм си щастлива, дори и да ми е гадно си мисля как след n време ще ми е хубаво и etc.

Пийс ^^
Обичам си се, к'во да се прави :Д !