.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Хубу де, приемам и критика .. сега като мислите, че е престъпление някой да е щастлив, окей :Д

(обръщам се по - специално към AFT)
    Преценявате по годините кой какъв е .. еми окей :Д

Имало
    МНОГО такива щастливи теми .. аз виждам 2 (като моята също я броя :Д) .. се едно
    Писнало ти е да гледаш малоумни теми - защо тогава седиш тук ?!

защото на всички им е писнало от 6505976 такива отделни теми на ден,
    Когато ми покажеш тези 6505976 такива щастливи теми, тогава ще се съглася с теб. Но при положение, че виждам САМО 2 няма въобще к'во да ти отговарям.

Дразните се като има само ревливи теми, дразните се като видите едни и същи теми по сюжет, ама се дразните и като видите щастлива тема. (тука само да вметна, че Рокспот като направи 6 или 7 теми, почти еднакви, дори и него не го оплюха толкова, колкото мен :Д )
    Мии аз не знам вие к'ви сте, как разбирате нещата ..
    Това, че е тийнПРОБЛЕМ, не означава, че задължително трябва да има проблем.А и к'во прайте проблем за ЕДНА тема!?

Да не се хваля много ?! .. Еми не, като има за к'во, ще се хваля. ВЕДНЪЖ да направя тема, в която да се похваля, в която да изразя колко ми е добре, колко ми е приятно всичко и половината отгоре срещу мен с въпроса "Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
    -Дааа, а аз да направя тема като стана на 90, като съм видяла ДОСТАТЪЧНО от живота, че да го оценя и к'во ли не ..
    Ми .. не, сега си направих темата, сега съм се похвалила и КОЛКОТО и да ви е неприятно ми е се едно, по простата причина, че това, което казвате (не важи за всички мнения, имаше някои с много точни неща (не говоря за тия дето се радват, че се радвам)) .. не ме трогва толко' много (с изкл. на някои де) ^^.

Не знам, аз вас не мога да ви разбера и никога няма да ви разбера, все сте недоволни, все нещо му куца на форума, все се оплаквате от темите и не знам си к'во .. ми тогава не стойте в тоя форум, като се дразните толкова много и почвате да хокате наред хората ..

По тая тема можи да се спори още тооооолкова много, а просто няма смисъл.

Аз се радвам, за тези, които оцениха темата ми и за тези, които са наистина щастливи. ^^
    И пожелавам на всички да са си щастливи .. ^^

П.С. Айде сега можите да продължавате да си ме оплювате колкото искате, за т'ва че съм щастлива, че ВЪОБЩЕ правя ЩАСТЛИВА тема .. ^^
    Ваша си работа.

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    прекалено дълги постове, това ме натъжава :>
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

.. не бива да се натъжаваш :Д ..
    иначе ако искаш ще го разделя на 10 поста, че да ти е лесно :Д:Д

^^

Град
    Dreamland
    Ехе, супер
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Супер, ама ... мързи ме :Д

Живейте си щастливите животи и се радвайте докато си живеете в розовите светове,защото някой ден,когато някой ви изкара от там ще ви излезе през ' задните части' всичко и тогава ще разберете защо има толкова 'депресирани' хора .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Добре.

^^

Та каква точно беше целта на тази тема, че аз така и не я разбрах? о.О

Аз ще поспоря за това което си написала, че депресиите човек сам си ги избирал. Има неща, които се случват и не можеш да контролираш, примерно тези фактори на които ти се радваш: семейство, работа/училище, приятели, гадже; при някои положението изобщо не е толкова цветущо, особено когато някои от тези фактори са нарушени. Друго нещо е, че някои преодоляват трудностите по-лесно от други.

"Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
    -Дааа, а аз да направя тема като стана на 90, като съм видяла ДОСТАТЪЧНО от живота, че да го оценя и к'во ли не ..
    И по какво очакваш да те оценят хората от форума? Много ясно, че по това което си написала и по това което си преживяла. Е пък много ясно ще си щастлива, все пак това което си си определила като проблем е някаква детинщина с "детето". :/

ПП: Какво е ":Д"?

мозъчен фалиД, майна...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от Evenstar
    "Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
    И по какво очакваш да те оценят хората от форума?

Ам ти къде видя, че съм написала, че искам да оценят щастието ми ?!

:д - това е :d

и не можеш да контролираш, примерно тези фактори на които ти се радваш: семейство, работа/училище, приятели, гадже; при някои положението изобщо не е толкова цветущо, особено когато някои от тези фактори са нарушени

Дааааа, тука си прав ..
    И аз казах 10 пъти, че НЕ ГИ СЪДЯ, че са депресирани ,, ама то няма кой да чете .. като седнте и видите, че има спор трябва да се намесите ..
    се едно де .

Аз имам само един въпрос.

Защо когато видите, че някой е депресиран, има проблеми (незначителни според вас (някои, не всички, не слагам хората под общ знаменател)), или просто се вайка за нещо, Вие все му се дразните и го хокате, а когато видите, че някой е пуснал тема, че е щастлив (което както забелязахме вече се случва МНОГО рядко), Вие отново почвате да спорите за какво ли не .. дори можете да се хванете за правописна грешка, само за да спорите .. ето това ми е въпроса към вас!

Когато ми се отговори НОРМАЛНо, с аргументи, за това ЗАЩО постоянно се опитвате (НЕ ВСИЧКИ!!!) да спорите за най - малкото ?!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    не мисля че трябва да подхождаш с чак толкова розов наивитет към нещата.
    да, има винаги добра страна на живота ти в момента.
    но да.. има винаги и лоша.
    За да оцениш достатъчно добре добрата, трябва да вкусваш всеки ден от нещастието.
    Не може да е хубаво без да е лошо преди това.
    В момента в който съдбата ти поднесе нещо, което не си очаквал и се опиташ да надвиеш с оптимизъм, и не успееш, тогава ще се развалиш.
    И ще станеш от хората които оплюваш.
    Нужни са сълзите, изчистват те от емоциите които си натрупал, от гнева и неразбирането на околните.
    Лошо ще ти предстои и в това няма кой да се съмнява, така че предлагам розовите очила направо да ги махнеш. Твоите собствени очи, ще виждат това което трябва.
    Реализма е това което ще те води, а не оптимизма и песимизма.
    Само от реализъм нищо не се губи. Щастието-колкото толкова. И с нещастието е така.
    Не е лошо че виждаш нещата от добрата страна...
    но сгазеното коте на улицата няма да се събуди..
    нито човека на пейката затрупан от сняг ще има къде да се прибере..
    и в този момент.. ще се почустваш лицемерно да се чувстваш добре.
    аз бих.
    И защо да се чуства лицемерно?Защо примерно аз да се чуствам зле ,защото съм щастлива а друг човек не е?Моята мизерия ще го направи ли по - щастлив?По - хубаво ли ще му е ако съм в депресия?
    Просто казвам че аз не се чувствам добре с "пеесе" стотинки в джоба, когато видя човек, който ги няма.
    Тук не влиза: който каквото си надроби, това ще си сърба..
    За мен е важно единствено да можеш да помогнеш когато имаш възможност. И си позволявам да ми е зле, когато някой друг е зле, позволявам си да бъда съпричастна. Едва ли ще му помогне, но тези 50 стотинки които ще му дам, ще са моят начин да се разгранича от чудовищата които живеят около нас и които ни управляват, защото аз не искам живот пълен с лайна. Когато можеш да бъдеш човечен, бъди. Нищо повече не се изисква от теб. А оптимизма... живейте си с него, но е бреме което рано или късно ще си обърне лошата страна по най бруталния начин и тогава когато заревете за обич и съчувствие, някой точно като вас ще ви подмине...

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Просто казвам че аз не се чувствам добре с "пеесе" стотинки в джоба, когато видя човек, който ги няма.
    Тук не влиза: който каквото си надроби, това ще си сърба..
    За мен е важно единствено да можеш да помогнеш когато имаш възможност. И си позволявам да ми е зле, когато някой друг е зле, позволявам си да бъда съпричастна. Едва ли ще му помогне, но тези 50 стотинки които ще му дам, ще са моят начин да се разгранича от чудовищата които живеят около нас и които ни управляват, защото аз не искам живот пълен с лайна. Когато можеш да бъдеш човечен, бъди. Нищо повече не се изисква от теб. А оптимизма... живейте си с него, но е бреме което рано или късно ще си обърне лошата страна по най бруталния начин и тогава когато заревете за обич и съчувствие, някой точно като вас ще ви подмине...
    Това няма нищо общо с темата и го каза много гадно .. се едно аз съм тука да се изкарам няк'ва баси великата, че съм щастлива ..
    Не не не .. аз честно вас не мога да ви разбера .. ;хх
    То тука направо не трябва явно да се пише като си щастлив.
    Като съм щастлива явно трябва да бъда нещастна, от ФАКТА, че съм щастлива ..

Само искам да м исе отговори на въпроса по - горе, който зададох.
    Аз нямам какво повече да кажа тук. Всичко си губи смисъла, когато бъде написано с радост и развалено .. от някой, който си няма работа.

Продължавайте.

Ти май не можеш да разбереш въпрос дори и да е приложен цитат на твоя реч свързан с него. За да проясня ти казвам, че го зададох, тъй като ти явно доста се засегна и не прие мнението на AFT, който на прав текст ти го каза. По второто ти изказване, ако можеш ми покажи къде съм написала, че съдиш депресираните? Това което ще кажа е че ти май не правиш много разлика между мърморковци и депресия, което е тъжно. Хората ти отговарят нормално и с аргументи, но ти не попиваш нищо.

Защо хвърляш въпроси към съвсем друга насока? Това ли ти е твоята аргументация. Защо били други спорили в някакви си теми на хора с проблеми. Ами че причините могат да са много. (една от тях ти спомена, правописни грешки и мн. други)
    А моя въпрос не беше риторичен. Какъв е смисъла на тази тема?

ПП: Попитах какво значи ":Д", защото не ми стана много ясно усмивка ли показваш с него или разсърдено нещо, тъй като го използваш и на места в които дори няма смисъл. А колкото до :d по принцип се пише D:/ : D.

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    ^^

:Д = : D
    Ми питам ако смятате : = очи Д подяволите какво е?

Град
    Dreamland
    ^^

I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

ее са дали ше го напиша с малка буква или с главна се едно.

Изразих се по цитата, защото просто беше супер грубо от твоя страна да кажеш, че едва ли не аз тези депресираните ги нямам за нищо.

Относно AFT:
    Не му приех мнението, защото:
    Написа, че има много такива теми като моите и започна да нарежда, че няма смисъл от такива теми, които се пишели по милион пъти на ден. (и тук обясних, че се виждат само ДВЕ теми)
    Съди по годините. (тук дори няма нужда да казвам повече, и без това тук ще се подиграеш .. как съм могла да говоря така, като всички на 13-14 години са пикльовци и пикли .. хубаво.)
    Според него щастливите теми са 'лигавщини', което автоматично НЕ го приемам.
    Упрекна ме, че съм се хвалела със 'щастливото си животче' и че така едва ли не карам депресираните да се чувства още по - нещастни.
    А и, не трябвало да очаквам, че на някой тук ще му пука.
    Ми .. не, не очаквам :Д.. Достатъчно време съм била във форума, за да видя, че на никой не му пука.

Ето ми отговора за мнението на AFT. Дано ти е достатъчно.

'Защо хвърляш въпроси към съвсем друга насока?'
    Защото тук в тази тема се спори за глупости - и точно за същите глупости се спори и в други теми.

Смисъла на темата е:
    Изразявам чувства. НЯМАМ проблем. Щом като модераторите и администраторите не са ми заключили темата (разбира се, лишена от смисъл ...), значи всъщност има някакъв смисъл.

(Тука паааааак ще се спори ;d)

Продължавайте.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Evenstar
    ПП: Попитах какво значи ":Д", защото не ми стана много ясно усмивка ли показваш с него или разсърдено нещо, тъй като го използваш и на места в които дори няма смисъл. А колкото до :d по принцип се пише D:/ : D.

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    ^^

Ми питам ако смятате : = очи Д подяволите какво е?
    R U Retarded ? (Don't ask what R and U means)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на BlueKnife
    неам нервите да го изчета целото
    the sky is the limit.

^ Ами не, не съм. Много тъпи се опитвате да изкарате другите веднага, ама явно е модерно да се слагат такива "окраски" след всяко второ изречение без дори да е свързано с контекста.
    Колкото до целта, ами тогава като просто искаш да знаят другите, че си щастлива ами напиши си го в профила. Хем както спомена не зачиташ мнението на повечето и не ти пука, еми хем няма да се занимаваш да четеш коментари, които не ти харесват. Питах те все пак, защото ти си го писала това, не аз. Може да си целяла нещо по-различно, което определено не се е получило. Когато човек види заглавието "анти-депресарска тема" може да има някакви очаквания. Ама като ти види първото мнение най-много още повече да се отчая.

Ами по първото мнение се опитах малко да вмъкна, че всичко можи да си се подреди .. ама след като никой не го прие, си остава само смисъла, да си напиша романа, който описва какво се случва с мен, колко съм щастлива и etc.
    Ей така преди време исках да пусна тема със заглавие 'Първа среща', да си постна моята първа среща, която също беше дълга, но точно преди мен някой беше пуснал такава тема, всички оплюха темата (както се случва и сега) и просто се отказах.

Извод:
    Не пускайте теми, в които изразявате щастието си, или се радвате на нещо.

aбе, дегенерати, вие нямате ли си друга работа, освен да пишете безмислени простотии и да хвърляте баластра насам- натам, докато щракате по клавиатурата...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    40 Miles from the Sun
    МОМИЧЕ СЪМ.

Ох. Не мога да повярвам, че водя толкова малоумен спор и то защото някои хора въобще не се опитват да осмислят думите ми и трябва да обяснявам по милион пъти като за ретарди... Ама айде, почнах вече, тъпо ще е да спра сега.
    Не те преценявам по годините. Нито съм казала, че си тъпа, защото си малка, нито нищо. Казах, че си малка, за да даваш акъл на който и да е.
    Тъй като съм в тоя форум от доста повече време, отколкото си ти, съм се нагледала на разнообразие от теми и имам реална представа кои теми се повтарят постоянно. Това, че останалите „oh happy day” теми за забутани в по-задните страници, не означава, че не съществуват.
    Не седя „тук”. Влизам рядко, пиша рядко. Пък и дори да не беше така, имам правото да си изказвам мнението (независимо дали е положително или отрицателно) по всички въпроси, защото това е форум.
    Въобще не ми пука кой е щастлив и кой не. Споделяйте си наволя каквото си искате. Но когато има специална тема за това, което искаш да споделиш ти, защо трябва да правиш отделна тема специално за теб? С какво твоето щастие по-специално от това на останалите, че не може да бъде публикувано в правилната тема? А теми за депресии също има, доста често се пускат такива, защото умират бързо поради факта, че те не са правени като Съобщение или Важна тема, та повечето потребители не ги виждат и пускат нови, отделни теми.
    Рокспот си има явно някви проблеми и търси помощ тук – точно това, за което е предназначен форума. Не му следя темите, така че не знам до колко се повтарят. Но е доста тъпо да го накисваш и него, ся гледаме теб.
    Ако всеки тръгне да прави по веднъж една такава тема, какво ще стане според теб?
    Щом ти е все едно за чуждото мнение и не искаш да чуваш отрицателни коментари – какво, по дяволите, правиш във форум и защо пускаш тема, знаейки, че няма да се разминеш само със щастливи емотиконки?

Офф,абе нещо спрете се.То момичето е щастливо вие какво направихте тука.Какво пък толкова, че е пуснала такава тема.
    Не че аз бях много щастлива, като я прочетох обаче всеки си има право и свобода, особенно в този форум.. да пише каквото си иска и когато си поиска.Щом админите и модераторите не й правят проблем, защо вие го правите ?!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

прочетох само първото изречение и края на поста ти .. не ми се занимава вече тука да спорим за глупости.
    Аз ако очаквах само хубави постове, нямаше дори да си помисля да пусна тема. А и т'ва да не е импулс (омг :Д), че да има само хубави коментари.
    Явно е, че щастливите теми не са на почит тук.
    НО т'ва е супер кухо..
    Както и да е :Д
    Някой ако иска да продължава тука да си дрънка, аз си се радвам, че си направих темата, ДОРИ СЕ РАДВАМ, че ИМА хубави коментари, щото като гледам форума, тука само мърморковци има ;Д (като ония от улица Сезам :Д)

Аз отивам да се топля, щото ми е студено.
    РАДВАМ СЕ, ЩАСТЛИВА СЪМ.
    И си се обичам (колко егоистично звучи :Д).
    ^^

Продължавайте.

Град
    Dreamland
    дълги постове ..
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    прочетох само първото изречение и края на поста ти .. не ми се занимава вече тука да спорим за глупости.
    Аз ако очаквах само хубави постове, нямаше дори да си помисля да пусна тема. А и т'ва да не е импулс (омг :Д), че да има само хубави коментари.
    Явно е, че щастливите теми не са на почит тук.
    НО т'ва е супер кухо..
    Както и да е :Д
    Някой ако иска да продължава тука да си дрънка, аз си се радвам, че си направих темата, ДОРИ СЕ РАДВАМ, че ИМА хубави коментари, щото като гледам форума, тука само мърморковци има ;Д (като ония от улица Сезам :Д)

Аз отивам да се топля, щото ми е студено.
    РАДВАМ СЕ, ЩАСТЛИВА СЪМ.
    И си се обичам (колко егоистично звучи :Д).
    ^^

Продължавайте.
    кое е чавето на снимката ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си