.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 137
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Щом админите и модераторите не й правят проблем, защо вие го правите ?!

Еми айде де .. айде някой да отговори :Д
    Ама аз знам защо ^^ - щото темата е БЕЗсмислена :Д

пфу пфу .. ама аз пак ще съм си щастлива

Ааа и да допълня, че не винаги съм щастлива, в първия пост написах, че и аз съм изпадала в депресии, но НЕ съм ги задълбочавала, а вместо това съм се опитвала да се изкарам от тях.
    Иначе неска въобще не бях щастлива като ми изстреляха бутилката между очите, даже се разревах (слаби са ми нервите и съм емоционална, к'во да се прави :Д) .. ама после ми мина де :д ..
    точно за 2 минути успяха да ме развеселят ^^
    На тоя дето ме уцели му набих леки шамарчета, той се смя лудия като идиот ии всичко си мина :д .. (както и да е, не знам т'ва за к'во тръгнах да си го разказвам .. обичам да разказвам просто :д)
    Иии така .. НЕ СЪМ винаги щастлива, ама гледам да е преобладаващо щастието при мен и при тези около мен ^^

Продължавайте.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от Evenstar
    ПП: Попитах какво значи ":Д", защото не ми стана много ясно усмивка ли показваш с него или разсърдено нещо, тъй като го използваш и на места в които дори няма смисъл. А колкото до :d по принцип се пише D:/ : D.

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    ^^

:Д = : D
    Ми питам ако смятате : = очи Д подяволите какво е?
    R U Retarded ? (Don't ask what R and U means)
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Едното съм аз (отдясно), а другото малкото е братовчедка ми (отляво)
    Дааа, големи сме сладури, знам :Д
    ^^

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Едното съм аз (отдясно), а другото малкото е братовчедка ми (отляво)
    Дааа, големи сме сладури, знам :Д
    ^^
    Теб те познах, ама другото момиченце е ново :> Иначе за другото знаеш, да ;д

Е аз ако не знам, кой ще знае :Д

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ЖИВОТА ДА ГО ДУХА АЗ ПЕЧЕЛЯ ВИНАГИ!!!!
    GTA Stunting

Добре.

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Просто казвам че аз не се чувствам добре с "пеесе" стотинки в джоба, когато видя човек, който ги няма.
    Тук не влиза: който каквото си надроби, това ще си сърба..
    За мен е важно единствено да можеш да помогнеш когато имаш възможност. И си позволявам да ми е зле, когато някой друг е зле, позволявам си да бъда съпричастна. Едва ли ще му помогне, но тези 50 стотинки които ще му дам, ще са моят начин да се разгранича от чудовищата които живеят около нас и които ни управляват, защото аз не искам живот пълен с лайна. Когато можеш да бъдеш човечен, бъди. Нищо повече не се изисква от теб. А оптимизма... живейте си с него, но е бреме което рано или късно ще си обърне лошата страна по най бруталния начин и тогава когато заревете за обич и съчувствие, някой точно като вас ще ви подмине...
    Това няма нищо общо с темата и го каза много гадно .. се едно аз съм тука да се изкарам няк'ва баси великата, че съм щастлива ..
    Не не не .. аз честно вас не мога да ви разбера .. ;хх
    То тука направо не трябва явно да се пише като си щастлив.
    Като съм щастлива явно трябва да бъда нещастна, от ФАКТА, че съм щастлива ..

Само искам да м исе отговори на въпроса по - горе, който зададох.
    Аз нямам какво повече да кажа тук. Всичко си губи смисъла, когато бъде написано с радост и развалено .. от някой, който си няма работа.

Продължавайте.
    Дори не ставаше въпрос за теб. Офтопик беше.
    Моето лично мнение е че трябва да си леко чалнат за да отидеш в едната крайност и да седиш там напук. В случая оптимизма.
    Няма лошо че ти е такава темата цитирах други хора, как да е.
    ТИ, да, трябва да си махнеш розовите очила, наистина. За твое добро.
    Нищо не е толкова цветно колкото изглежда.
    Помня, че на твоите години и аз имах период с безупречен оптимизъм и винаги знаех как АЗ да се накарам да се чувствам добре.
    Случиха се няколко .... случки.. и няма достатъчно силна дума, за да опиша болката която изпитах тогава и оптимизма ми отиде на кино, от раз.
    Защото границата м/y много хубаво и лошо е толкова тънка.
    Ще я прескочиш без да искаш защото незнаеш какво правиш.
    Мразя Празниците.. Коледа...
    Още един повод хората да са ЩАСТЛИВИ.. а другите.. да бъдат около хиляда пъти по нещастни.. ето затова щастието е егоистично чувство.
    Както Beauty is a curse on the world.. така и това е.

Последно за да е ясно, НИЩО ПРОтив "@~!#%^&^&*/" ти тема..

И това не го прочетох до край, омръзна ми да се занимавам. Аз си направих това, което искам .. вие ако искате си хокайте още, от моя страна няма почти нищо няма да се промени.
    За розовите очила дори няма да говоря, аз някъде назад отговорих на това, тъй че няма да го обсъждам..

Още един повод хората да са ЩАСТЛИВИ.. а другите.. да бъдат около хиляда пъти по нещастни.. ето затова щастието е егоистично чувство.
    И за това не трябва да го изпитваме и показваме ?!

Продължавайте.

^^

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    разликата м/у оптимиста и песимиста е следната: оптимистът мисли,че живеем във възможно най-добрия свят,а песимистът се опасява,че това може да е истината

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    разликата м/у оптимиста и песимиста е следната: оптимистът мисли,че живеем във възможно най-добрия свят,а песимистът се опасява,че това може да е истината
    много добро!

smiirnoff, голяма лигла си...
    чак ми се повръща...

Добре.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Всяко чудо за 3 секунди ли как беше
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ц, за 3 дни е, не за секунди :Д

Аз също съм си много щастлива. Обръщам внимание на красивите и малките неща в живота ми които ме правят щастлива. Винаги продължавам напред и се усмихвам. Но колкото и голям оптимист да си и колкото и добре да гледаш на нещата няма как да не ти се случи нещо което да не помрачи дори за малко щастието ти. Браво на теб че си толкова щастлива. Какво по хубаво от това? Но пишеш много силни думи. Ти си знаеш : )

Еми ето де, аз 30 пъти написах, че и аз съм изпадала в депресии, и на мен ми е ставало гадно за много неща, и аз съм ревала за глупости и за сериозни неща .. на всеки се случва. Това, че съм щастлива сега не значи, че винаги ще съм така.
    Казах, че просто се опитвам почти винаги да се справям по - бързо с такива ситуации, депресии е etc.
    Аз за т'ва се ядосвам, че си говоря ей така тука, а всеки си знае своето и само седи и ме хока едва ли не, че съм щастлива.

^^
    (отивам до довърша кекса :Д)

Град
    Dreamland
    Поправи името на темата на - " Магия за раздяла "
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Еми ето де, аз 30 пъти написах, че и аз съм изпадала в депресии, и на мен ми е ставало гадно за много неща, и аз съм ревала за глупости и за сериозни неща .. на всеки се случва. Това, че съм щастлива сега не значи, че винаги ще съм така.
    Казах, че просто се опитвам почти винаги да се справям по - бързо с такива ситуации, депресии е etc.
    Аз за т'ва се ядосвам, че си говоря ей така тука, а всеки си знае своето и само седи и ме хока едва ли не, че съм щастлива.

^^
    (отивам до довърша кекса :Д)

аз не те хокам и нямам такова намерение. : ) Просто не приемай нещата толкова навътре : ) хах аийде приятно правене на кекссссссс

Нее, аз не говорех за теб за хокането. Твоето мнение беше едно от много малкото, които са правилни в случай ^^.

Абе и при мен не е много зле. На 15 съм и доскоро не се бях целувал и нямах гадже, но почнахме да се зарибяваме в часовете с едно момиче. Излезнахме една вечер компанията на дискотека и там стана работата. Беше супер! Сега вървим заедно и съм много щастлив. Абе напоследък като се замисля все хубави работи ми се случват!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Поправи името на темата на - " Магия за раздяла "
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

За Бога НЕЕЕ ! :Д
    От к'ъв зор да го правя :Д

Като спомена тая тема .. 40 страници сигурно беше станала и я ИЗТРИХА ;хх

Град
    Враца
    И аз съм доста щастлива Ама ако беше и топло времето - грешка нямаше да има
    еlsy

Град
    Измерение София

взимаме малко подтикващи към купон вещества и сме си на положителни емоции (то и без тях ще е така де :Д, ама все пак ... :Д)
    ААааа ето защо си постигнала толкова много.. хаха наркотиците и тревичката са велико нещо нали
    Споко говори ти човек, който е по-щастлив дори и от тебе :P
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си