- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [АНТИдепресарска Тема] .. Аз пък съм повече от щастлива ^^
Първоначално написано от sladkish_14
Еми айде де .. айде някой да отговори :Д
Ама аз знам защо ^^ - щото темата е БЕЗсмислена :Д
пфу пфу .. ама аз пак ще съм си щастлива
Ааа и да допълня, че не винаги съм щастлива, в първия пост написах, че и аз съм изпадала в депресии, но НЕ съм ги задълбочавала, а вместо това съм се опитвала да се изкарам от тях.
Иначе неска въобще не бях щастлива като ми изстреляха бутилката между очите, даже се разревах (слаби са ми нервите и съм емоционална, к'во да се прави :Д) .. ама после ми мина де :д ..
точно за 2 минути успяха да ме развеселят ^^
На тоя дето ме уцели му набих леки шамарчета, той се смя лудия като идиот ии всичко си мина :д .. (както и да е, не знам т'ва за к'во тръгнах да си го разказвам .. обичам да разказвам просто :д)
Иии така .. НЕ СЪМ винаги щастлива, ама гледам да е преобладаващо щастието при мен и при тези около мен ^^
Продължавайте.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Едното съм аз (отдясно), а другото малкото е братовчедка ми (отляво)
Дааа, големи сме сладури, знам :Д
^^
Теб те познах, ама другото момиченце е ново :> Иначе за другото знаеш, да ;дПървоначално написано от smiirnoff
Е аз ако не знам, кой ще знае :Д
ЖИВОТА ДА ГО ДУХА АЗ ПЕЧЕЛЯ ВИНАГИ!!!!
GTA Stunting
Добре.
:Д
Дори не ставаше въпрос за теб. Офтопик беше.Първоначално написано от smiirnoff
Моето лично мнение е че трябва да си леко чалнат за да отидеш в едната крайност и да седиш там напук. В случая оптимизма.
Няма лошо че ти е такава темата цитирах други хора, как да е.
ТИ, да, трябва да си махнеш розовите очила, наистина. За твое добро.
Нищо не е толкова цветно колкото изглежда.
Помня, че на твоите години и аз имах период с безупречен оптимизъм и винаги знаех как АЗ да се накарам да се чувствам добре.
Случиха се няколко .... случки.. и няма достатъчно силна дума, за да опиша болката която изпитах тогава и оптимизма ми отиде на кино, от раз.
Защото границата м/y много хубаво и лошо е толкова тънка.
Ще я прескочиш без да искаш защото незнаеш какво правиш.
Мразя Празниците.. Коледа...
Още един повод хората да са ЩАСТЛИВИ.. а другите.. да бъдат около хиляда пъти по нещастни.. ето затова щастието е егоистично чувство.
Както Beauty is a curse on the world.. така и това е.
Последно за да е ясно, НИЩО ПРОтив "@~!#%^&^&*/" ти тема..
И това не го прочетох до край, омръзна ми да се занимавам. Аз си направих това, което искам .. вие ако искате си хокайте още, от моя страна няма почти нищо няма да се промени.
За розовите очила дори няма да говоря, аз някъде назад отговорих на това, тъй че няма да го обсъждам..
И за това не трябва да го изпитваме и показваме ?!Още един повод хората да са ЩАСТЛИВИ.. а другите.. да бъдат около хиляда пъти по нещастни.. ето затова щастието е егоистично чувство.
Продължавайте.
^^
разликата м/у оптимиста и песимиста е следната: оптимистът мисли,че живеем във възможно най-добрия свят,а песимистът се опасява,че това може да е истината![]()
много добро!Първоначално написано от Stan4o123
![]()
Добре.
Всяко чудо за 3 секунди ли как беше![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ц, за 3 дни е, не за секунди :Д
Аз също съм си много щастлива. Обръщам внимание на красивите и малките неща в живота ми които ме правят щастлива. Винаги продължавам напред и се усмихвам. Но колкото и голям оптимист да си и колкото и добре да гледаш на нещата няма как да не ти се случи нещо което да не помрачи дори за малко щастието ти. Браво на теб че си толкова щастлива. Какво по хубаво от това? Но пишеш много силни думи. Ти си знаеш : )
Еми ето де, аз 30 пъти написах, че и аз съм изпадала в депресии, и на мен ми е ставало гадно за много неща, и аз съм ревала за глупости и за сериозни неща .. на всеки се случва. Това, че съм щастлива сега не значи, че винаги ще съм така.
Казах, че просто се опитвам почти винаги да се справям по - бързо с такива ситуации, депресии е etc.
Аз за т'ва се ядосвам, че си говоря ей така тука, а всеки си знае своето и само седи и ме хока едва ли не, че съм щастлива.
^^
(отивам до довърша кекса :Д)
Поправи името на темата на - " Магия за раздяла "![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Първоначално написано от smiirnoff
аз не те хокам и нямам такова намерение. : ) Просто не приемай нещата толкова навътре : ) хах аийде приятно правене на кекссссссс
Нее, аз не говорех за теб за хокането. Твоето мнение беше едно от много малкото, които са правилни в случай ^^.
Абе и при мен не е много зле. На 15 съм и доскоро не се бях целувал и нямах гадже, но почнахме да се зарибяваме в часовете с едно момиче. Излезнахме една вечер компанията на дискотека и там стана работата. Беше супер! Сега вървим заедно и съм много щастлив. Абе напоследък като се замисля все хубави работи ми се случват!![]()
Първоначално написано от LoveRetroMusic
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
За Бога НЕЕЕ ! :Д
От к'ъв зор да го правя :Д
Като спомена тая тема .. 40 страници сигурно беше станала и я ИЗТРИХА ;хх
И аз съм доста щастливаАма ако беше и топло времето - грешка нямаше да има
![]()
еlsy![]()
ААааа ето защо си постигнала толкова много.. хаха наркотиците и тревичката са велико нещо налиПървоначално написано от smiirnoff
Споко говори ти човек, който е по-щастлив дори и от тебе :P
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"