.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 137 от общо 137
    Голям фен Аватара на darsit0
    аве хорица мили... може да си мислите че ще живеете много дълго обаче може да не е така. животът е кратък - изживейте го весело. стига сте се вайкали че некой ви е зарязъл или ... за каквото там мрънкате, просто за*бете тия работи и продължавайте напред. не че аз съм винаги весела обаче то пък никой няма да е истински весел ако никога не се е ядосвал все пак ... та върховната ми мисъл е да не припадаме за някфи глупости
    а за мене... ми днека съм оки доки... хихиихихи

айде бб за сега .. и да се живи и здрави всичкиииииии
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    МммМмМмМмм РаДваМ Се зА ТеБ Т0рТиЧкЕ HuGgGs... ^___^
    не разбираш ли, че яко fail- ваш като пишеш по тоя начин, ве, дебе(и)л?
    еЙ НэмА Си ПрАйШ Еб**кИ с НаЧиНа Ми нА ПиСанЭ тВа сЯ е МоДерНуТо тИ сИ ЖиВеЙ ф дВаЙсТи ВэК
    хаха ужас "това сега е модерно" утре ако стане модерно да се хвърлиш от моста ще се хвърлиш ли? хахахахаххахаха
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Дупи
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

аа smirnoff хубаво , че си щастлива - то тва нещо си е за теб.. не е нужно да го навираш в носовете на хората.. Ако се чудиш - не си единствената щастлива има много други хора , но не пишат теми тука.. и няма само 2 теми в тоя сайт.. има 2 на тази страница , има Голяма разлика. Форумът е за проблемите на хората , не секи да се хвали кво станало .. замисляла ли си се , че някой дори нямат и едно от изброените неща , които ти описа , че са ти фред ( радвам се за теб ) и не им е много на кеф да им го казваш , че и с такова самочувствие
    и това :Д ако ми обясниш защо е на всяка втора дума и не му е мястото в повечето случаи тук .. ако въобще има място.. Аз не виждам нищо смешно.. че ако тва и значи смях
    P.S. Шоколааад <3 Усмивкааа <3 Слънцаааа <3

ОМГ ! супер лигава работа.. язък за Марли в подписа ти
    Hip Hop , Rap ,

Не знам, аз не мога се определя ама мразя като някой слуша някфа депресирана музика и съм си добре ^^

Самотен или не,дясната ръка - винаги на лице

Въобще весело ми е няма такова нещо като да тръгна да се suicidвам или да си режа вените, а такива ги има редовно, я заради момиче/момче, я заради нещо в семейството .. Абе такива винаги - аз никога

Цитирай Първоначално написано от john95
    Самотен или не,дясната ръка - винаги на лице
    аха, браво на теб :Д:Д:Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Wonderland
    не си пораснала още,затва.

след няколко години ше видиш как нема да си повече от щастлива
    we're flying high,we're flying right up to the sky

аууу и аз съм така... няма от какво да се оплача... с приятелките ми всичко е наред.. ценя си ги, обичам си ги, глекдам си ги и вс точно... с приятеля нещата потръгнаха на 100%, е ся малките разправии са неизбежни, но бързо гаснем и двамата мама и тати са добре кака и тя... в даскало толкова ме вържи за оценки, че просто нямам думи...

напълно съм съгласна с темата ти, че трябва малко да погледнем от добрата страна на живота, защото след време остават хубавите спомени, а то накрая ако се продължава така и добри няма да има...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Di
    ДЕПРЕСИЯ РЛЗ
    не се изказвай неподготвен,прасе

Сладуранаааа
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    И аз съм щастлива,живота е хубав въпреки гадните неща.

Град
    Валхала
    Даваш всичките си пари за трева,а аз пуша на аванта и ги давам за храна ЪЪЪЪ ЙЕ

FUNKYZEIT!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си