- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [АНТИдепресарска Тема] .. Аз пък съм повече от щастлива ^^
Хубу де, приемам и критика .. сега като мислите, че е престъпление някой да е щастлив, окей :Д
(обръщам се по - специално към AFT)
Преценявате по годините кой какъв е .. еми окей :Д
Имало МНОГО такива щастливи теми .. аз виждам 2 (като моята също я броя :Д) .. се едно
Писнало ти е да гледаш малоумни теми - защо тогава седиш тук ?!
Когато ми покажеш тези 6505976 такива щастливи теми, тогава ще се съглася с теб. Но при положение, че виждам САМО 2 няма въобще к'во да ти отговарям.защото на всички им е писнало от 6505976 такива отделни теми на ден,
Дразните се като има само ревливи теми, дразните се като видите едни и същи теми по сюжет, ама се дразните и като видите щастлива тема. (тука само да вметна, че Рокспот като направи 6 или 7 теми, почти еднакви, дори и него не го оплюха толкова, колкото мен :Д )
Мии аз не знам вие к'ви сте, как разбирате нещата ..
Това, че е тийнПРОБЛЕМ, не означава, че задължително трябва да има проблем.А и к'во прайте проблем за ЕДНА тема!?
Да не се хваля много ?! .. Еми не, като има за к'во, ще се хваля. ВЕДНЪЖ да направя тема, в която да се похваля, в която да изразя колко ми е добре, колко ми е приятно всичко и половината отгоре срещу мен с въпроса "Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
-Дааа, а аз да направя тема като стана на 90, като съм видяла ДОСТАТЪЧНО от живота, че да го оценя и к'во ли не ..
Ми .. не, сега си направих темата, сега съм се похвалила и КОЛКОТО и да ви е неприятно ми е се едно, по простата причина, че това, което казвате (не важи за всички мнения, имаше някои с много точни неща (не говоря за тия дето се радват, че се радвам)) .. не ме трогва толко' много (с изкл. на някои де) ^^.
Не знам, аз вас не мога да ви разбера и никога няма да ви разбера, все сте недоволни, все нещо му куца на форума, все се оплаквате от темите и не знам си к'во .. ми тогава не стойте в тоя форум, като се дразните толкова много и почвате да хокате наред хората ..
По тая тема можи да се спори още тооооолкова много, а просто няма смисъл.
Аз се радвам, за тези, които оцениха темата ми и за тези, които са наистина щастливи. ^^
И пожелавам на всички да са си щастливи .. ^^
П.С. Айде сега можите да продължавате да си ме оплювате колкото искате, за т'ва че съм щастлива, че ВЪОБЩЕ правя ЩАСТЛИВА тема .. ^^
Ваша си работа.
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.