МОМИЧЕ СЪМ.

Ох. Не мога да повярвам, че водя толкова малоумен спор и то защото някои хора въобще не се опитват да осмислят думите ми и трябва да обяснявам по милион пъти като за ретарди... Ама айде, почнах вече, тъпо ще е да спра сега.
Не те преценявам по годините. Нито съм казала, че си тъпа, защото си малка, нито нищо. Казах, че си малка, за да даваш акъл на който и да е.
Тъй като съм в тоя форум от доста повече време, отколкото си ти, съм се нагледала на разнообразие от теми и имам реална представа кои теми се повтарят постоянно. Това, че останалите „oh happy day” теми за забутани в по-задните страници, не означава, че не съществуват.
Не седя „тук”. Влизам рядко, пиша рядко. Пък и дори да не беше така, имам правото да си изказвам мнението (независимо дали е положително или отрицателно) по всички въпроси, защото това е форум.
Въобще не ми пука кой е щастлив и кой не. Споделяйте си наволя каквото си искате. Но когато има специална тема за това, което искаш да споделиш ти, защо трябва да правиш отделна тема специално за теб? С какво твоето щастие по-специално от това на останалите, че не може да бъде публикувано в правилната тема? А теми за депресии също има, доста често се пускат такива, защото умират бързо поради факта, че те не са правени като Съобщение или Важна тема, та повечето потребители не ги виждат и пускат нови, отделни теми.
Рокспот си има явно някви проблеми и търси помощ тук – точно това, за което е предназначен форума. Не му следя темите, така че не знам до колко се повтарят. Но е доста тъпо да го накисваш и него, ся гледаме теб.
Ако всеки тръгне да прави по веднъж една такава тема, какво ще стане според теб?
Щом ти е все едно за чуждото мнение и не искаш да чуваш отрицателни коментари – какво, по дяволите, правиш във форум и защо пускаш тема, знаейки, че няма да се разминеш само със щастливи емотиконки?