- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощ! Загуба на чуствителност на пениса на приятелят ми...
Здрасти, проблема с гъбичните и бактериални инфекции и тяхното лекуване са сериозно засягани във форума. Мисля обаче, че единственото, което не е споменавано е , че в следствие на гъбична инфекция, неправилно лекувана или недоизлекуване може да се получат състояния, подобни на описаните от теб. Говоря за фимози, намалена или липса на чуствителност, нарушение на съдовете, кавернозното тяло или поява на суединителна тъкан, където най-малко и е мястото. Не съм запознат със случая подробно, но със сигурност нещо от изброеното по-горе се е случило с твоят приятел.
Въпреки, че някой от тези състояния са необратими, консултация с добър специлист вероятно би помогнала.
Не изключвам също така да има и елемент на пренасищане, въпреки, че се обичате. След 6 години връзка, нещата малко или много се уталагат, и въпреки любовта, секса не е както през първите 2-3 години. Причина за бързата еякулация също може да се дължи както на това, така и на физиологичен проблем свързан с прекараната инфекция и последвалите усложнения!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts