- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а бе момчета
таа ... момчета бихте ли харесали момиче което е леко закръглено ама има хубав характер
ПС: sorry ако има друга такава тема
`ХиЧ нЭ мИ ПуКа СтиГа Да е ФэШаН![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Защо не (:
Е все пак зависи и за колко закръгленичка говорим![]()
Зависи колко леко е закръглено девойчето. Ако е наистина леко т.е. малко - няма ядове.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от FromAutumToAshes
dance as though no one is watching you
love as though you have never been hurt before
sing as though no one can hear you
live as though heaven is on earth
Тея дето се оценяват за леко закръглени по принцип са от 85 нагоре..
точно...Първоначално написано от lubomirky
90% авторката е дебела и се комплексира.
пич не не съм дебела просто питам за инфоПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Първоначално написано от valdesbg
не знам какво да напиша ама просто трябваше да цитирам нямаше как просто
![]()
п.п. не би трябвало да е пречка ама... при повечето е...
Иде ми да те убия в някой ъгъл,престани да пишеш така!Първоначално написано от fenastz
По темата - Да!
не се изказвай неподготвен,прасе
хъх .. принципно темата е за момчетата, нооо не се сдържах да не отговоря на някои много "остроумни" изказвания ..![]()
От кога теглото е равно на красота??Първоначално написано от sl0w
в грешка си ..Първоначално написано от lubomirky
п.с. ъхх мии нека все пак и аз изкажа мнение .. ъмм ако момчето не е тъп правеж и надуфка приемащ момичетата само за едното е*ане и за показ пред приятелите му съм забелязала, че се харесват по-закръгленките по простата причина, че тези с "перфектните тела" в повечето случаи са прекалено надути, а в главата нямат почти нищо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В грешка? Вярваш ли си, че само красивите момичета са тъпи надуФки. Познавам поне 5 момичета, които са дебели и грозни, но благодарение на това, че имат една красива приятелка(според твоите думи тъпа надуФка), ги харесват момчетата. 80% от дебелите момичета са смешни, грозни и злобни, а дори не разбирам какво им дава самочувствие за да се смятат за 'леко закръглени, добри приятелки' и още други простотии. За съжаление истината е, че дебелите момичета са най-отвратителното нещо, което може да съществуваПървоначално написано от Hilary_
![]()
аз имам една позната, така да я нарека, която в Аха си е качила някви снимки, повечето са само на лицето и. до тук добре (да приема, че не иска да виждат, че е дебела), НО има и доста други снимки в цял ръст, обработени с фотошоп. Грозната истина е, че На живо е меко казано дебела, а в аха е едва ли не първа манекенка. Така че това дали си дебел или слаб няма нищо общо с характера. Явно който е боклук, си е боклук. Не мисля, че момчетата, които не харесват пълни момичета са изроди и т.н., нормално е едно момче с хубава фигура да се заглежда по такива момичета. Същото е и с момичетата, никоя стройна девойка не би харесала някой дебеланко (аз 100% не бих). Сигурно гадно прозвуча, но има такива, които цял живот се оплакват, че си нямат гадже, защото са дебели и никой не ги харесва и т.н. (изключвам тези, които са болни от нещо..). Вместо това могат да се поизпотят малко и да са в прилична формаза техен душевен мир и самочувствие. И да, теглото не е равно на красотата, но тук са 2 коренно различни теми.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от lubomirky
Priceless .. <3
Ох дано не се сърдиш,че ще пиша (момиче съм),но...наистина ли мислиш,че само ако си с перфектни форми и ще свалиш ,момчето в краката си...
Е ти друго няма да направиш.Първоначално написано от kindergarden
Любчо, мамин златен недей се опитва да излезеш на глава с Ивето - Мисията е невъзможна.
Ивенце - теглото е равно на красота, ако е съчетано с подходящия ръст.
Dr. Gregory House
Моят колега има една много мъдра мисъл:
"Като пламне любовта, нищо друго няма значение".
Всичко си зависи от момчето. Колкото и да се пъне девойката, дори с манекенски размери да е, ако той не я харесва, пак няма да я огрее.
И vice versa.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
п.с. Не ми се спори и с тебе .. зарежи .. знаеш, че ще си остана с моите убеждения!!![]()
Priceless .. <3
Всичко е много относително и се свежда до това какъв характер е момчето. Ако е някой гадняр , който винаги се е присмивал на по закръглените - естествено ,че няма да харесва по закръглени. Но има и нормални на който им е през х*я колко са закръглени приятелките им.Ай успех
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Марина - то същото важи и за девойката. Щото и обратния случай го има. Даже дес, в една темичка четох как авторката иска да разкара някакъв навлек.
Та мисълта ми е че зависи и от двамата. Ако ще на челна стойка да застана Ивето пак няма да ме хареса. Нали, Иве?
Пък и човек да утрепя, майка ми пак ще казва че съм невинен.
Нещата опират до значението, което им отдаваш, както и от потребностите, от които имаш нужда в момента.
За ме е важен външния вид, защото искам да ми е приятно с тая жена а не да се чудя под какво оправдание съм още в офиса, докато за някой тийн дето иска да си начеше крастата - не е чак толкова основен.
Съвсем между другото, Иве, как ти звучи 45 кила девойка 180 санта висока? Или 70 кила, и 160 висока? И двете ще са смешни. Замисли се и ще видиш че има доза истина.
Dr. Gregory House
Да де, аз за това написах vice versa (обратното).Първоначално написано от valdesbg
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хм, моя грешка значи. Извинявам се.Първоначално написано от LadyDi
Dr. Gregory House