- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а бе момчета
Първоначално написано от valdesbg
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ставаше дума, че ако аз много много те харесвам, каквото и да направя ти няма да отвърнеш на моите чувтсва. Защото потребностите ти и нуждите ти не включват индивид като мен.
Беше пример, с който да подкрепя тезата си.
Никой не забранява на хората да харесват дебелани, или ходещи точилки. Или напудрени куклички, или бог знае каква прищявка на нечй извратен акъл още.
Идвеята беше че хората категоризират другите според това какво харесват/не харесват. И че и двете страни са в пълното право да вършат нещата. Принципа е валиден винаги. Пояснявам - ти, Ивенце, имаш абсолютното право да не харесваш реалисти(примерно) и аз имам абсолютното право на базата на това да те класирам според тоя критерий като романтичка(примерно).
Капиш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ yep ..и бту аз на никой не съм забранила да си мисли каквото си иска .. просто различието си каза думата .. ии моето "дразнение" също ..
![]()
Priceless .. <3
Казах, че тези, които се имат за леко закръглени по принцип са 85+! И ти не извъртай моите думи.Първоначално написано от Hilary_
А иначе не съм опознал всички 'дебели' момичета, но поне ти казвам за тези, които съм видял. Вече някоя смешна шматка ако се помисли за красива и другите я приемат така. Което е невероятно глупаво. НАПРИМЕР тя познава 3-4 човека, които в даскалото ти се приемат за 'вървежни' и това момиче вече се приема като супер красивото и готино момиче. Обаче тая тръба за да изглежда поне малко като човек слага един тон фдт.
Не съм момче ,но ще ти кажа, че красотата не идва от външният вид ,а от характера![]()
Първоначално написано от lubomirky
Priceless .. <3
/facepalm.
Комплексиииииииииии....
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
+1Първоначално написано от BigFakeSmile
Каквото и да кажете, както и да го извъртите винаги момичетата (и момчетата) с по - хубави тела ще бият първо на очи, а след това закръглените, дебелите и т.н. Просто са ни такива стандартите. Е в праисторически времена са били харесвани дебели жени,амаа сега положението е друго.
Друг е въпроса, че ако някоя дебела е и куха няма никакво бъдеще. Някое момиче може да е закръглено и да не се забелязва веднага от момчетата, но ако има мозък в главата ще знае как да го привлече![]()
Момичетата може да казваме какво ли не за дебелите, амаа не съм чула момче, което да казва, че харесва предимно закръглени, това са отделни случаи според мен![]()
Зависи колко закръглена. Не обичам кльощави и предпочитам да има баджак за който да се хвана, но в никакъв случай не ме кефят някви дебели с шкембета, дето им висят месата.
И да, повечето дебели вадят някво нереално самочувствие, че са много секси и вървежни и мъжете точно това искат.
баш по такива си падам
i love a fat chick wit a body enormous
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
п.с. даа даа знам, че не трябваше да се намесвам, но .. така реших ..Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Priceless .. <3
Колко килограма си ?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
всичко си зависи от човека...може да си леко закръглена и да имаш супер характер....а може и да си с перфектно тяло, но да си няква празноглава кифла...моето мнение че дебелите момчета или момичета сами са си виновни за вида си, но дори да не изглеждат перфектно могат да бъдат забелязани...а ако не...могат да се постараят да променят вида си....и аз преди бях дебел и всички ми се подиграваха, обаче почнах да тренирам и сега всеки ми казва че имам хубаво тяло...така че ако момчето не те харесва не се самосъжелявай че си с няколко килца отгоре, а вземи ги махни...с риск да обидя закръглените хора мога да кажа че сами са си виновни (поне тези които не са болни) така че....хора постарайте се да правите добро впечатление и с тялото си, и с характера си...и всеки ще ви хареса
Първоначално написано от PainMonopoly
Еми виж ся по добре да имат самочуствие отколкото да са някакви смачкани ;]] Но чак ''нареално'' това вече е смешно![]()
(sun)~{}*
Aма меси се бе, аз нямам работаПървоначално написано от Hilary_
Та, аз не съм казала какво казват момчетата когато видят слабо момиче, казах, че първо бият на очи. Но не съм чула да видят дебело момиче и да коментират, че е много хубаво и какво ще и причинят и т.н.
Стандартите са се наложили с времето и от никой, просто е факт, че сме човешки същества и много често се влияем от други такива![]()
А т'ва дали съм чувала да казва момче, че харесва закръглени, съм написала отдолу 'според мен' ... така че аз познавам едни хора, ти други явно![]()
Първоначално написано от kremen4eto
Priceless .. <3
Само да вметна.
Стандартите ги наложиха списанията със слабичките и перфектни манекенки.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
о изобщо не се притеснявай, да ти кажа чесно предпочитам леко по закръглените момичета(не дебелите), по привлекателни са от един скелет който като тръгнеш да прегръщаш, ръчка. Аз познавам едно закръглено моиче който супер ми допада като характер и нямам нищо против да се земемсамо че тя дали ще иска
![]()
Да права си, няма такива хора просто които са на списанията.Не случайно във Франция забраниха подправени снимки(такива по списанията), ако има такива то да пише отдолу че е фотошопПървоначално написано от LadyDi
Не знам в какъв филм си се вкарала, че толкова настървено спориш, но почти никое момче няма да намери някоя дебела за хубава. Тези, които ще я смятат, вероятно имат фетиш към дебели, но това вече е отклонение.Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от PainMonopoly
така виждаш ли го ??Първоначално написано от Hilary_
Priceless .. <3
Просто всичките ми познати и момичета и момчета ако им задам въпроса дали харесват малко повече килца категорично биха казали 'НЕ' иии не можеш да ми промениш мнениетоПървоначално написано от Hilary_
![]()
аз не се и опитвам ..Първоначално написано от kremen4eto
![]()
всеки познава различни хора с различно мислене .. това е ..
![]()
Priceless .. <3
Начи ше пием по ена ракияПървоначално написано от Hilary_
![]()